"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Gadua Ty śpiochu haha
Natsik piękne pierniczki mniamiii...
Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki
-
Karolina2787 wrote:Dobry dzień
Gadua Ty śpiochu haha
Natsik piękne pierniczki mniamiii...
Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy zasnelam ok 4
Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy zasnelam ok 4
Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Karola trzymam kciuki za wizytę!
Nats jak jest pozwolenie to korzystajcię ile wlezie
U mnie dziewczęta coś ta wredna@ nie chce odejść dzisiaj 7dc a ona wygląda jak na 1 dc jak nigdy . Jakies małe skrzepy krwi też się pojawiają martwi mnie to troche bo już nie miałam w tym dniu nigdy@ ..Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem po wizycie i tak: Mój P. zbadany żadnych żylaków nie ma, wyniki ok ale na wszelki wypadek zapisał Fertilman plus kazał zrobić posiew nasienia poza tym sprzęt super, zdrowy co do mnie to jestem w 8dc a już mam pęcherzyk z prawego jajcora wielkości 16mm! Mówił że coś jajnikowi się bardzo śpieszy zrobiona cytologia, zbadane piersi, za tydzień wizyta co by luknąć na owu a potem w styczniu monitoring żeby dokładniej się przyjrzeć czy owu się odbywa no i to by było na tyle.
Zastanawia mnie tylko ten pęcherzyk już taki duży, ostatnio na wizycie w 10dc miałam taki a teraz już w 8dc? Dziwne to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 15:20
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Lago Ty to jesteś silna babka. Mam wrazenie, ze zmiana pracy i otoczenia to dla Ciebie żaden wyczyn. Zazdroszczę, ze tak latwo potrafisz się dostosować do zmian. A jak Wasze starania? Przepraszam, ze tak bezpośrednio pytam. Planujecie jakieś dalsze kroki?
Jak u mnie zaczyna wkradac sie monotonia to sie dusze, chyba stad te ciagle przeprowadzki Na dzien dzisiejszy odstawilam wszystkie hormony i nic nie planujemy, nie ma czegos takiego jak "starania", nie licze dni cyklu, nie lykam zadnych suplementow, poprostu sie nie zabezpieczamy. Jak w przyszlym roku sie nie uda to bedziemy dopiero myslec co dalejNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mam dosyc ale sama nie wiem dlaczego. dzisiaj bylam tak pozytywnie nastawiona od rana i nagle bach znowu zdalam sobie sprawe ze znowu sie nie udalo..;( czy ja kiedys zobacze jeszcze te wymarzone 2 kreski na tescie;( dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe! slucham w radiu ze rodzice pobili 3 miesiaczna córeczke i znecali sie nad nia! dlaczego oni maja prawa ja miec a ja kochajac nad zycie nie moge zaznac znowu milosci rodzicielskiej;( ja wiem ze nie tylko ja tak mam ale jakos jestem obrazona na los.
kolejny cykl a mojego meza nie bedzie na owulacji wiec jak ja mam w ogole prawo marzyc by sie udalo skoro nie ma technicznej mozliwosci by tak bylo;(Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.