X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 14:58

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka !!! aaaa
    dziś nie byłam pierwsza :)

ale w nocy przerwa była :) nie spałam od 3:30 nie wiem do której ale z godzinę na pewno.. i zasnęłam drugi raz dzięki Bogu :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)

Gadua Ty śpiochu :D haha ;)

Natsik piękne pierniczki mniamiii... :)

Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę :D haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dobry dzień :)

Gadua Ty śpiochu :D haha ;)

Natsik piękne pierniczki mniamiii... :)

Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę :D haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki :)
    trzymam kciuki za wizytę i daj znać po :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
    A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy :D zasnelam ok 4 :)
    Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!:-)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
    A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy :D zasnelam ok 4 :)
    Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!:-)
    już macie pozwolenie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE dziękuję kochane co by nie zapeszyć ;) i oczywiście że napisze jak tylko wrócę.

Natsik wizyta o 12:20 także jeszcze trochę. Przygotowałam wszystkie wyniki itp. Po 11 mamy busa.

• Nats Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    już macie pozwolenie ?
    Mamy, mamy :D dlatego korzystamy :-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Karola trzymam kciuki za wizytę! :-)

Nats jak jest pozwolenie to korzystajcię ile wlezie :-)

U mnie dziewczęta coś ta wredna@ nie chce odejść dzisiaj 7dc a ona wygląda jak na 1 dc jak nigdy . Jakies małe skrzepy krwi też się pojawiają martwi mnie to troche bo już nie miałam w tym dniu nigdy@ ..

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem po wizycie i tak: Mój P. zbadany żadnych żylaków nie ma, wyniki ok ale na wszelki wypadek zapisał Fertilman plus kazał zrobić posiew nasienia poza tym sprzęt super, zdrowy :D ;) co do mnie to jestem w 8dc a już mam pęcherzyk z prawego jajcora wielkości 16mm! Mówił że coś jajnikowi się bardzo śpieszy :P zrobiona cytologia, zbadane piersi, za tydzień wizyta co by luknąć na owu a potem w styczniu monitoring żeby dokładniej się przyjrzeć czy owu się odbywa no i to by było na tyle.

Zastanawia mnie tylko ten pęcherzyk już taki duży, ostatnio na wizycie w 10dc miałam taki a teraz już w 8dc? Dziwne to :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 15:20

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Lago Ty to jesteś silna babka. Mam wrazenie, ze zmiana pracy i otoczenia to dla Ciebie żaden wyczyn. Zazdroszczę, ze tak latwo potrafisz się dostosować do zmian. A jak Wasze starania? Przepraszam, ze tak bezpośrednio pytam. Planujecie jakieś dalsze kroki?

Jak u mnie zaczyna wkradac sie monotonia to sie dusze, chyba stad te ciagle przeprowadzki :D Na dzien dzisiejszy odstawilam wszystkie hormony i nic nie planujemy, nie ma czegos takiego jak "starania", nie licze dni cyklu, nie lykam zadnych suplementow, poprostu sie nie zabezpieczamy. Jak w przyszlym roku sie nie uda to bedziemy dopiero myslec co dalej

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zastanawia mnie tylko ten pęcherzyk już taki duży, ostatnio na wizycie w 10dc miałam taki a teraz już w 8dc? Dziwne to :/

owu sobie skacze jak chce :P

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    owu sobie skacze jak chce :P

I weź tu zrób dziecko :/ jak sobie tak będzie skakać to nigdy się nie wcelujemy

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    I weź tu zrób dziecko :/ jak sobie tak będzie skakać to nigdy się nie wcelujemy

e tam, po prostu trzeba sie sexic 5 razy w tygodniu a nie ogladac na owu sesesese

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    e tam, po prostu trzeba sie sexic 5 razy w tygodniu a nie ogladac na owu sesesese

No i jakoś też nie pomogło bo nie zawsze patrzeliśmy tylko na owu i w owu wiadomo.

• Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. JA MAM DOSYC DZIS. przygarniecie? pocieszycie..

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mami30 wrote:
    hej. JA MAM DOSYC DZIS. przygarniecie? pocieszycie..

Witaj no oczywiście że tak u nas zawsze pocieszenie otrzymasz :) Skrobnij coś nie coś zapraszam

• Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dosyc ale sama nie wiem dlaczego. dzisiaj bylam tak pozytywnie nastawiona od rana i nagle bach znowu zdalam sobie sprawe ze znowu sie nie udalo..;( czy ja kiedys zobacze jeszcze te wymarzone 2 kreski na tescie;( dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe! slucham w radiu ze rodzice pobili 3 miesiaczna córeczke i znecali sie nad nia! dlaczego oni maja prawa ja miec a ja kochajac nad zycie nie moge zaznac znowu milosci rodzicielskiej;( ja wiem ze nie tylko ja tak mam ale jakos jestem obrazona na los.
    kolejny cykl a mojego meza nie bedzie na owulacji wiec jak ja mam w ogole prawo marzyc by sie udalo skoro nie ma technicznej mozliwosci by tak bylo;(

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ