Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 14:58

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka !!! aaaa
    dziś nie byłam pierwsza :)

ale w nocy przerwa była :) nie spałam od 3:30 nie wiem do której ale z godzinę na pewno.. i zasnęłam drugi raz dzięki Bogu :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)

Gadua Ty śpiochu :D haha ;)

Natsik piękne pierniczki mniamiii... :)

Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę :D haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dobry dzień :)

Gadua Ty śpiochu :D haha ;)

Natsik piękne pierniczki mniamiii... :)

Ja się pomału zbieram kawka wypita trza się ogarnąć bo dziś w końcu wizyta! Stresa troszku mam ale chyba nie będzie tak źle. A antybiotyk pomógł mi na nogę :D haha przepisany na gardło, a ono ciągle zawalone. Miłego dzionka dziewczynki :)
    trzymam kciuki za wizytę i daj znać po :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
    A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy :D zasnelam ok 4 :)
    Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!:-)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    KarolaKciuki za wizytę! Daj znać koniecznie co i jak. O której masz?
    A u mnie ciężka noc. Jakieś 4 przerwy na siku, jedna na jedzenie i jedna na seksy :D zasnelam ok 4 :)
    Idę po kawę, bo jestem zombie. Udanej soboty!:-)
    już macie pozwolenie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE dziękuję kochane co by nie zapeszyć ;) i oczywiście że napisze jak tylko wrócę.

Natsik wizyta o 12:20 także jeszcze trochę. Przygotowałam wszystkie wyniki itp. Po 11 mamy busa.

• Nats Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    już macie pozwolenie ?
    Mamy, mamy :D dlatego korzystamy :-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Karola trzymam kciuki za wizytę! :-)

Nats jak jest pozwolenie to korzystajcię ile wlezie :-)

U mnie dziewczęta coś ta wredna@ nie chce odejść dzisiaj 7dc a ona wygląda jak na 1 dc jak nigdy . Jakies małe skrzepy krwi też się pojawiają martwi mnie to troche bo już nie miałam w tym dniu nigdy@ ..

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem po wizycie i tak: Mój P. zbadany żadnych żylaków nie ma, wyniki ok ale na wszelki wypadek zapisał Fertilman plus kazał zrobić posiew nasienia poza tym sprzęt super, zdrowy :D ;) co do mnie to jestem w 8dc a już mam pęcherzyk z prawego jajcora wielkości 16mm! Mówił że coś jajnikowi się bardzo śpieszy :P zrobiona cytologia, zbadane piersi, za tydzień wizyta co by luknąć na owu a potem w styczniu monitoring żeby dokładniej się przyjrzeć czy owu się odbywa no i to by było na tyle.

Zastanawia mnie tylko ten pęcherzyk już taki duży, ostatnio na wizycie w 10dc miałam taki a teraz już w 8dc? Dziwne to :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 15:20

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Lago Ty to jesteś silna babka. Mam wrazenie, ze zmiana pracy i otoczenia to dla Ciebie żaden wyczyn. Zazdroszczę, ze tak latwo potrafisz się dostosować do zmian. A jak Wasze starania? Przepraszam, ze tak bezpośrednio pytam. Planujecie jakieś dalsze kroki?

Jak u mnie zaczyna wkradac sie monotonia to sie dusze, chyba stad te ciagle przeprowadzki :D Na dzien dzisiejszy odstawilam wszystkie hormony i nic nie planujemy, nie ma czegos takiego jak "starania", nie licze dni cyklu, nie lykam zadnych suplementow, poprostu sie nie zabezpieczamy. Jak w przyszlym roku sie nie uda to bedziemy dopiero myslec co dalej

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zastanawia mnie tylko ten pęcherzyk już taki duży, ostatnio na wizycie w 10dc miałam taki a teraz już w 8dc? Dziwne to :/

owu sobie skacze jak chce :P

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    owu sobie skacze jak chce :P

I weź tu zrób dziecko :/ jak sobie tak będzie skakać to nigdy się nie wcelujemy

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    I weź tu zrób dziecko :/ jak sobie tak będzie skakać to nigdy się nie wcelujemy

e tam, po prostu trzeba sie sexic 5 razy w tygodniu a nie ogladac na owu sesesese

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    e tam, po prostu trzeba sie sexic 5 razy w tygodniu a nie ogladac na owu sesesese

No i jakoś też nie pomogło bo nie zawsze patrzeliśmy tylko na owu i w owu wiadomo.

• Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. JA MAM DOSYC DZIS. przygarniecie? pocieszycie..

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mami30 wrote:
    hej. JA MAM DOSYC DZIS. przygarniecie? pocieszycie..

Witaj no oczywiście że tak u nas zawsze pocieszenie otrzymasz :) Skrobnij coś nie coś zapraszam

• Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dosyc ale sama nie wiem dlaczego. dzisiaj bylam tak pozytywnie nastawiona od rana i nagle bach znowu zdalam sobie sprawe ze znowu sie nie udalo..;( czy ja kiedys zobacze jeszcze te wymarzone 2 kreski na tescie;( dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe! slucham w radiu ze rodzice pobili 3 miesiaczna córeczke i znecali sie nad nia! dlaczego oni maja prawa ja miec a ja kochajac nad zycie nie moge zaznac znowu milosci rodzicielskiej;( ja wiem ze nie tylko ja tak mam ale jakos jestem obrazona na los.
    kolejny cykl a mojego meza nie bedzie na owulacji wiec jak ja mam w ogole prawo marzyc by sie udalo skoro nie ma technicznej mozliwosci by tak bylo;(

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ