"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Nadrobiłam pobieżnie. Wczoraj miałam zabiegany dzień, a dziś od rana sprzątanie i gotowanie bo Małż wraca, a on wchodzi ze spuszczoną głową i co? Dostał mandat! 400 zł!! Po prostu świetnie.. A dodatkowo jechał 97 w terenie zabudowanym!! Boże, daj mi dziś cierpliwość..
Judi no niby @ jeszcze nie ma, ale czuję, że się cykl pokiełbasił.. No kurczę chyba ciąża niemożliwa..
Mami30 witam w Naszych skromnych progachpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJudi dokładnie @ ostatnie podrygi
Calanthe będziemy się starać Ladybag dała wskazówki sprawdzone więc nie omieszkam skorzystać
Caro no to ładnie już wydatek ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 19:41
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie zrobilam test owulacyjny i wyszly mi 2 kreski nie wiem jakim cudem. ta druga jest delikatna taki cien ale widac ja.. a jestem dzien po okresie.. mialyscie tak czy test klamie?Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
Jeśli druga kreska się pojawiła ale nie jest taka sama bądź mocniejsza od kontrolnej to nie oznacza, że test jest pozytywny. Ja właściwie przez cały cykl mam dwie kreski, choćby bardzo bardzo słaba ale jest... także nie sugeruj się tym. Możesz jedynie codziennie teraz sikać żeby obserwować jak lh przyrasta.
ladybag lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć kochane, wczoraj umilkłam bo miałam taki dzień, że hej najpierw problemy z autem, później przygotowywanie małej na urodziny koleżanki, a po południu dostałam takich bóli żołądka że większość czasu spędziłam na przytulaniu z toaletą. masakra normalnie. Powód. obstawiam obiad u teściowej. jak nic otruć mnie chciała generalnie jak leżałam było ok, ale za każdym razem kiedy się podniosłam to musiałam lecieć. Pod koniec nawet nie maiłam już czym, ale co tam.
calanthe czuję tu magie świąt! piękny wykres! bardzo mocno trzymam kciuki! kiedy testujesz ?
Carolina z takich pęcherzyków to tylko sie cieszyć! i serduszkować jeśli mogłabym Ci coś poradzić to podpowiem tak jak mi poleciła moja babeczka z npr - serduszkować się co drugi dzień. Wtedy jakość nasienia jest lepsza i nawet gdyby owu wypadła w dniu przerwy to i tak wojownicy dopadną jajko
Judi ostatnie podrygi ma @ więc chce się nacieszyć tym cyklem
Mami30 wrote:ale ja nie chce zeby on wychodzil.. w ogole sie nie widujemy nie rozmawiamy tylko uprawiamy seks zebym byla w ciazy. eh.
czytałam Twoje wcześniejsze wypowiedzi. Widać, ze jesteś bardzo sfrustrowana tym wszystkim. Ale pomyśl że może i on też tak sie czuje tylko tego nie okazuje. Faceci w inny sposób odreagowują. Piwko, luz i swoje stado. Zamiast go zagarniać tylko dla siebie w te krótkie chwile kiedy przyjeżdża do domu spróbujcie tak zorganizować sobie czas aby spędził go zarówno z Tobą jak i z braćmi. Naprawdę się da.
Lago wrote:Jak u mnie zaczyna wkradac sie monotonia to sie dusze, chyba stad te ciagle przeprowadzki Na dzien dzisiejszy odstawilam wszystkie hormony i nic nie planujemy, nie ma czegos takiego jak "starania", nie licze dni cyklu, nie lykam zadnych suplementow, poprostu sie nie zabezpieczamy. Jak w przyszlym roku sie nie uda to bedziemy dopiero myslec co dalej
trzyma kciuki aby właśnie w tym luźnym czasie coś się magicznego podziało
zapachmalin smutny avek gdzie malinki gdzie danbo? przesyłam mnóstwo pozytywnych fluidków i przytulańców!
Gadu jak tam, wstałaś już ?Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Bunny dzięki za radę było tylko ja na antybiotyku jestem i tak czy siak to chyba nie ma sensu więc nie liczę i na ten cykl. Co do Twojego wczorajszego samopoczucia to może nie jedzonko Ci zaszkodziło tylko dzidzia daje znak? W którym dniu cyklu jesteś bo wykresu nie widzę.
Wstawać dziewoje! -
nick nieaktualnyCalanthe jakoś ostatnio kiepsko sypiam przewalam się z boku na bok i zasypiam na chwilę potem znowu się budzę i tak w kółko. Kciukam za Twoje jutrzejsze testowanie ma być plusikowo zielono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:30
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Jestem jestem
Karolina jaki z Ciebie ranny ptaszek
Bunny no właśnie się zastanawiam, zobaczę jaka będzie tempka jutro i zrobię test, ewentualnie we wtorek. Kurczę boję się że to tylko chwilowe i wszystko opadnie
będzie dobrze, trzeba w to wierzyć, wszystko pięknie, równiutko jak dla mnie jest naprawdę duża szansa na niespodziankę pod choinkę trzymam bardzo mocno kciuki!
Karolina szczerze mówiąc to nie wiem w którym dniu po ovu jestem jeszcze nie wpisałam w of tempek z notatek bo one skaczą jak oszalałe. Wszędzie czytałam że luteina zawyża temperaturę, a u mnie po dwóch dniach brania miałam trzydniowy spadek. A dziś znów do góry. Masakra jakaś. Dlatego ten cykl traktuję jako stracony i czekam niech nareszcie się zakończy i może kolejny będzie już normalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:32
-
nick nieaktualny