X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak dalej bedzie to wyglądać.

Może ona chce ze mna tak długo być bo wie że wróci teraz dopiero za dobre 9miesięcy hehe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 19:35

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 14:59

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:00

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Nadrobiłam pobieżnie. Wczoraj miałam zabiegany dzień, a dziś od rana sprzątanie i gotowanie bo Małż wraca, a on wchodzi ze spuszczoną głową i co? Dostał mandat! 400 zł!! Po prostu świetnie.. A dodatkowo jechał 97 w terenie zabudowanym!! Boże, daj mi dziś cierpliwość..

Judi no niby @ jeszcze nie ma, ale czuję, że się cykl pokiełbasił.. No kurczę chyba ciąża niemożliwa..

Mami30 witam w Naszych skromnych progach :-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi dokładnie @ ostatnie podrygi :D

Calanthe będziemy się starać ;) Ladybag dała wskazówki sprawdzone więc nie omieszkam skorzystać

Caro no to ładnie :/ już wydatek ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 19:41

calanthe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane na poprawę humoru taki ot cytat

"MIŁOŚĆ TO KRĘTA DROGA
    KTÓRA PROWADZI DO ŁÓŻKA
    Z ŁÓŻKA DO SZPITALA
    I MA SIĘ MAŁEGO KRASNALA" :-D

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Judi22 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro u was dzieją się cuda, wszystko jest możliwe :-** a leżeli okazałoby się że to ciąża to z całego <3wżyczę oby wszystko było dobrze MUSI BYĆ !:-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    A kołdra ma cztery rogi, połączy i ręce i nogi :P
    Tak mi się zaraz przypomniało co do łóżka:P

Fajne dobre hehe oby nas w tym starym roku połączyła a w nowym uszczęśliwiła :-)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Mami30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie zrobilam test owulacyjny i wyszly mi 2 kreski nie wiem jakim cudem. ta druga jest delikatna taki cien ale widac ja.. a jestem dzien po okresie.. mialyscie tak czy test klamie?

Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
    starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
    od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych.
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli druga kreska się pojawiła ale nie jest taka sama bądź mocniejsza od kontrolnej to nie oznacza, że test jest pozytywny. Ja właściwie przez cały cykl mam dwie kreski, choćby bardzo bardzo słaba ale jest... także nie sugeruj się tym. Możesz jedynie codziennie teraz sikać żeby obserwować jak lh przyrasta.

ladybag lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane, wczoraj umilkłam bo miałam taki dzień, że hej :/ najpierw problemy z autem, później przygotowywanie małej na urodziny koleżanki, a po południu dostałam takich bóli żołądka że większość czasu spędziłam na przytulaniu z toaletą. masakra normalnie. Powód. obstawiam obiad u teściowej. jak nic otruć mnie chciała ;) generalnie jak leżałam było ok, ale za każdym razem kiedy się podniosłam to musiałam lecieć. Pod koniec nawet nie maiłam już czym, ale co tam.

calanthe czuję tu magie świąt! :) piękny wykres! bardzo mocno trzymam kciuki! kiedy testujesz :P ?

Carolina z takich pęcherzyków to tylko sie cieszyć! i serduszkować :) jeśli mogłabym Ci coś poradzić to podpowiem tak jak mi poleciła moja babeczka z npr - serduszkować się co drugi dzień. Wtedy jakość nasienia jest lepsza i nawet gdyby owu wypadła w dniu przerwy to i tak wojownicy dopadną jajko ;)

Judi ostatnie podrygi ma @ więc chce się nacieszyć tym cyklem ;)
    Mami30 wrote:
    ale ja nie chce zeby on wychodzil.. w ogole sie nie widujemy nie rozmawiamy tylko uprawiamy seks zebym byla w ciazy. eh.

czytałam Twoje wcześniejsze wypowiedzi. Widać, ze jesteś bardzo sfrustrowana tym wszystkim. Ale pomyśl że może i on też tak sie czuje tylko tego nie okazuje. Faceci w inny sposób odreagowują. Piwko, luz i swoje stado. Zamiast go zagarniać tylko dla siebie w te krótkie chwile kiedy przyjeżdża do domu spróbujcie tak zorganizować sobie czas aby spędził go zarówno z Tobą jak i z braćmi. Naprawdę się da.
    Lago wrote:
    Jak u mnie zaczyna wkradac sie monotonia to sie dusze, chyba stad te ciagle przeprowadzki :D Na dzien dzisiejszy odstawilam wszystkie hormony i nic nie planujemy, nie ma czegos takiego jak "starania", nie licze dni cyklu, nie lykam zadnych suplementow, poprostu sie nie zabezpieczamy. Jak w przyszlym roku sie nie uda to bedziemy dopiero myslec co dalej

trzyma kciuki aby właśnie w tym luźnym czasie coś się magicznego podziało :)

zapachmalin smutny avek :( gdzie malinki gdzie danbo? przesyłam mnóstwo pozytywnych fluidków i przytulańców!

Gadu jak tam, wstałaś już :P ?

Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Bunny dzięki za radę było <3 tylko ja na antybiotyku jestem i tak czy siak to chyba nie ma sensu więc nie liczę i na ten cykl. Co do Twojego wczorajszego samopoczucia to może nie jedzonko Ci zaszkodziło tylko dzidzia daje znak? ;) W którym dniu cyklu jesteś bo wykresu nie widzę.

Wstawać dziewoje! :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe jakoś ostatnio kiepsko sypiam :/ przewalam się z boku na bok i zasypiam na chwilę potem znowu się budzę i tak w kółko. Kciukam za Twoje jutrzejsze testowanie ma być plusikowo zielono :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Jestem jestem :P

Karolina jaki z Ciebie ranny ptaszek :D

Bunny no właśnie się zastanawiam, zobaczę jaka będzie tempka jutro i zrobię test, ewentualnie we wtorek. Kurczę boję się że to tylko chwilowe i wszystko opadnie :/

będzie dobrze, trzeba w to wierzyć, wszystko pięknie, równiutko jak dla mnie jest naprawdę duża szansa na niespodziankę pod choinkę :) trzymam bardzo mocno kciuki!

Karolina szczerze mówiąc to nie wiem w którym dniu po ovu jestem o.O jeszcze nie wpisałam w of tempek z notatek bo one skaczą jak oszalałe. Wszędzie czytałam że luteina zawyża temperaturę, a u mnie po dwóch dniach brania miałam trzydniowy spadek. A dziś znów do góry. Masakra jakaś. Dlatego ten cykl traktuję jako stracony i czekam niech nareszcie się zakończy i może kolejny będzie już normalny :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunny może jednak jest coś na rzeczy i będzie miłe zaskoczenie :) Poczekamy zobaczymy 3mam kciuki oczywiście

White Bunny lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 810 811 812 813 814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ