X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe zapewne masz rację. Ta wczorajsza wizyta u gina dała mi do myślenia i chyba przez to nie mogłam zasnąć. Siedzę i czytam to i tamto a potem spać nie można.

Ten niepokój zawsze nam będzie towarzyszył. Najpierw jest przy staraniach, potem przy testowaniu aż w końcu gdy się uda serce wali jak młot z podekscytowania i z kłębiącymi się po głowie myślami to normalne i chyba każda z nas tak ma bądź miała :) ale co by nie było poradzimy sobie bo w końcu jesteśmy kobietami tą silną płcią :)

calanthe, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Bunny wstałam po 7 mojego czasu :) heh nadrabiałam Was :) i musiałam najpierw zjeść :D hah

Witam nową staraczkę mami30 :)

karojalna super że nowy gin powiedział coś konkretnego :) cieszy mnie postęp w Twojej sprawie :)

ja się wczoraj obżarłam mandarynek u kuzynki.. tak mi smakowały że sporo ich wsunęłam.. i zemściło się to na mnie w powrocie do domu bo miałam takie mdłości że ledwo dojechałam

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu widać dzidzia ma spory apetyt :D to dobrze niech rośnie zdrowo kruszynka nam <3

Co do gina to w sumie też się cieszę że będzie ten monitoring tylko zastanawia mnie ten pęcherzyk tak szybko w tym cyklu. Jestem świeżo po @ a tu już taki duży pęcherzyk? Na owu przecież za szybko. Fakt nie musi do niej dojść ale czy jak teraz jest ten pęcherzyk to potem już nie mam co się starać?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadu widać dzidzia ma spory apetyt :D to dobrze niech rośnie zdrowo kruszynka nam <3

Co do gina to w sumie też się cieszę że będzie ten monitoring tylko zastanawia mnie ten pęcherzyk tak szybko w tym cyklu. Jestem świeżo po @ a tu już taki duży pęcherzyk? Na owu przecież za szybko. Fakt nie musi do niej dojść ale czy jak teraz jest ten pęcherzyk to potem już nie mam co się starać?
    a ile miał mm??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a ile miał mm??

16mm ostatnio taki miałam w 10dc a wczoraj był 8dc

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    16mm ostatnio taki miałam w 10dc a wczoraj był 8dc
    to policz że teoretycznie przyrasta 2 mm na dobę.. a przy 20-22 w porywach do 24 mm pęka... czyli dziś 18mm.. jutro 20mm.. więc owu przed Tobą .. ale dobrze by było zacząć bzykać no te 4 dni pod rząd

ladybag lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to policz że teoretycznie przyrasta 2 mm na dobę.. a przy 20-22 w porywach do 24 mm pęka... czyli dziś 18mm.. jutro 20mm.. więc owu przed Tobą .. ale dobrze by było zacząć bzykać no te 4 dni pod rząd

Wczoraj i dziś zaliczone :P to może jakiś się załapie w końcu chociaż przez tą moją chorobę i antybiotyk bardzo wątpię. Dziwi mnie że tak jajcor się pośpieszył z tym pęcherzykiem od czego to zależy?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wczoraj i dziś zaliczone :P to może jakiś się załapie w końcu chociaż przez tą moją chorobę i antybiotyk bardzo wątpię. Dziwi mnie że tak jajcor się pośpieszył z tym pęcherzykiem od czego to zależy?
    czasami owu się przesuwają w dwie strony.. nie tylko się spóźnia ale potrafi być wcześniej :) na pewno wszystko jest ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czasami owu się przesuwają w dwie strony.. nie tylko się spóźnia ale potrafi być wcześniej :) na pewno wszystko jest ok

Dzięki Gadi :) Zawsze jak się wypowiesz czuję się spokojniejsza

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki Gadi :) Zawsze jak się wypowiesz czuję się spokojniejsza
    bo to że 2mm na dobe przyrastają to teoria... :) więc bzykajcie codziennie.. widziałaś moje <3 w tym cyklu.. niebywale dużo ich było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    bo to że 2mm na dobe przyrastają to teoria... :) więc bzykajcie codziennie.. widziałaś moje <3 w tym cyklu.. niebywale dużo ich było ;)

Widziałam roi się od <3 :D musiało się udać nie było innej opcji. Będziemy pracować :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Widziałam roi się od <3 :D musiało się udać nie było innej opcji. Będziemy pracować :)
    i też brał stary fertilamana :) a wcześniej był na antybiotyku heh
    musi się udać Karola ! *.*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i też brał stary fertilamana :) a wcześniej był na antybiotyku heh
    musi się udać Karola ! *.*

Właśnie szukam tych tabsów dla mojego co by taniej gdzieś albo od kogoś ale nie widzę. A Twój ile razy dziennie brał to? To podobnie tylko że u nas ja jestem na antybiotyku może coś jednak się zmieni dzięki niemu ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Właśnie szukam tych tabsów dla mojego co by taniej gdzieś albo od kogoś ale nie widzę. A Twój ile razy dziennie brał to? To podobnie tylko że u nas ja jestem na antybiotyku może coś jednak się zmieni dzięki niemu ;)
    mój brał 1 raz dziennie ale tego bez plusa.. kupiłam teraz z plusem i na opakowaniu jest napisane że 2 tabsy 2 razy dziennie.. będę chciała je sprzedać ale jeszcze nie teraz.. jak będzie bezpieczny 12 tydzień to wtedy :) tak samo elevit prenatal dla starających się..
    ja za tego z plusem 120sztuk zapłaciłam 200zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mój brał 1 raz dziennie ale tego bez plusa.. kupiłam teraz z plusem i na opakowaniu jest napisane że 2 tabsy 2 razy dziennie.. będę chciała je sprzedać ale jeszcze nie teraz.. jak będzie bezpieczny 12 tydzień to wtedy :) tak samo elevit prenatal dla starających się..
    ja za tego z plusem 120sztuk zapłaciłam 200zł

Ja znalazłam tego z plusem w aptece internetowej za 139,60 z wysyłką gratis to tak myślę że najtaniej mi wyjdzie. Tylko właśnie nie wiem jak z tym łykaniem bo tak jak mówisz na opakowaniu 2x2 a gin zapisał 1x1 i nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    No u mnie dzisiaj lepiej@chyba sobie poszła :-)
    Karola <3 ile się da.
    A ja w tym cyklu nie wiem jak to bedzie z <3 bo mój na nocki caly tydzień i to po 11godzin nie będzie miał siły już widzę jaki jest zmęczony tą pracą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi na małe <3 znajdzie się chwilka zapewne u Was ;) no my działamy od wczoraj mogłoby się w końcu coś zadziać cholera

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Judi na małe <3 znajdzie się chwilka zapewne u Was ;) no my działamy od wczoraj mogłoby się w końcu coś zadziać cholera

Uda się tego wam życzę :-) wkoncu największy by to był prezent świąteczny :-)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:01

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Chyba i tak największy strach jest przed tym czego nie znamy

Potwierdzam ;) czasem sobie wyobrażam że widzę ten test pozytywny i się boję jak głupia :D ale przecież pragnę tego jak niczego innego. Dziwne te odczucia

calanthe lubi tę wiadomość

‹‹ 811 812 813 814 815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ