"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCalanthe zapewne masz rację. Ta wczorajsza wizyta u gina dała mi do myślenia i chyba przez to nie mogłam zasnąć. Siedzę i czytam to i tamto a potem spać nie można.
Ten niepokój zawsze nam będzie towarzyszył. Najpierw jest przy staraniach, potem przy testowaniu aż w końcu gdy się uda serce wali jak młot z podekscytowania i z kłębiącymi się po głowie myślami to normalne i chyba każda z nas tak ma bądź miała ale co by nie było poradzimy sobie bo w końcu jesteśmy kobietami tą silną płciącalanthe, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bunny wstałam po 7 mojego czasu heh nadrabiałam Was i musiałam najpierw zjeść hah
Witam nową staraczkę mami30
karojalna super że nowy gin powiedział coś konkretnego cieszy mnie postęp w Twojej sprawie
ja się wczoraj obżarłam mandarynek u kuzynki.. tak mi smakowały że sporo ich wsunęłam.. i zemściło się to na mnie w powrocie do domu bo miałam takie mdłości że ledwo dojechałamKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadu widać dzidzia ma spory apetyt to dobrze niech rośnie zdrowo kruszynka nam
Co do gina to w sumie też się cieszę że będzie ten monitoring tylko zastanawia mnie ten pęcherzyk tak szybko w tym cyklu. Jestem świeżo po @ a tu już taki duży pęcherzyk? Na owu przecież za szybko. Fakt nie musi do niej dojść ale czy jak teraz jest ten pęcherzyk to potem już nie mam co się starać? -
Karolina2787 wrote:Gadu widać dzidzia ma spory apetyt to dobrze niech rośnie zdrowo kruszynka nam
Co do gina to w sumie też się cieszę że będzie ten monitoring tylko zastanawia mnie ten pęcherzyk tak szybko w tym cyklu. Jestem świeżo po @ a tu już taki duży pęcherzyk? Na owu przecież za szybko. Fakt nie musi do niej dojść ale czy jak teraz jest ten pęcherzyk to potem już nie mam co się starać?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:16mm ostatnio taki miałam w 10dc a wczoraj był 8dc
ladybag lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to policz że teoretycznie przyrasta 2 mm na dobę.. a przy 20-22 w porywach do 24 mm pęka... czyli dziś 18mm.. jutro 20mm.. więc owu przed Tobą .. ale dobrze by było zacząć bzykać no te 4 dni pod rząd
Wczoraj i dziś zaliczone to może jakiś się załapie w końcu chociaż przez tą moją chorobę i antybiotyk bardzo wątpię. Dziwi mnie że tak jajcor się pośpieszył z tym pęcherzykiem od czego to zależy? -
Karolina2787 wrote:Wczoraj i dziś zaliczone to może jakiś się załapie w końcu chociaż przez tą moją chorobę i antybiotyk bardzo wątpię. Dziwi mnie że tak jajcor się pośpieszył z tym pęcherzykiem od czego to zależy?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:i też brał stary fertilamana a wcześniej był na antybiotyku heh
musi się udać Karola ! *.*
Właśnie szukam tych tabsów dla mojego co by taniej gdzieś albo od kogoś ale nie widzę. A Twój ile razy dziennie brał to? To podobnie tylko że u nas ja jestem na antybiotyku może coś jednak się zmieni dzięki niemu -
Karolina2787 wrote:Właśnie szukam tych tabsów dla mojego co by taniej gdzieś albo od kogoś ale nie widzę. A Twój ile razy dziennie brał to? To podobnie tylko że u nas ja jestem na antybiotyku może coś jednak się zmieni dzięki niemu
ja za tego z plusem 120sztuk zapłaciłam 200złFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:mój brał 1 raz dziennie ale tego bez plusa.. kupiłam teraz z plusem i na opakowaniu jest napisane że 2 tabsy 2 razy dziennie.. będę chciała je sprzedać ale jeszcze nie teraz.. jak będzie bezpieczny 12 tydzień to wtedy tak samo elevit prenatal dla starających się..
ja za tego z plusem 120sztuk zapłaciłam 200zł
Ja znalazłam tego z plusem w aptece internetowej za 139,60 z wysyłką gratis to tak myślę że najtaniej mi wyjdzie. Tylko właśnie nie wiem jak z tym łykaniem bo tak jak mówisz na opakowaniu 2x2 a gin zapisał 1x1 i nie wiem -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
No u mnie dzisiaj lepiej@chyba sobie poszła
Karola ile się da.
A ja w tym cyklu nie wiem jak to bedzie z bo mój na nocki caly tydzień i to po 11godzin nie będzie miał siły już widzę jaki jest zmęczony tą pracą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Chyba i tak największy strach jest przed tym czego nie znamy
Potwierdzam czasem sobie wyobrażam że widzę ten test pozytywny i się boję jak głupia ale przecież pragnę tego jak niczego innego. Dziwne te odczuciacalanthe lubi tę wiadomość