"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNats jeszcze raz zdrówka dla was i wydaje mi się że to trochę jak u stomatologa, lepiej mieć znieczulenie niż brak, tym bardziej że nie przenika ani do łożyska ani do dziecka. Z drugiej strony może jesteś twardsza babka, mi się wydaje że kiedyś nie dam rady bez.
Samo znieczulenie warto na necie pooglądać jak wygląda, w sumie to nie takie straszne a dobrze się przygotować. Kolega anestezjolog mówi że założenie wkłucia nie boli ale w sumie jak on zakłada to jego na bank nie boli:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 23:43
Nats lubi tę wiadomość
-
Elunia noo witam Rozgość się! W kupie raźniej i weselej My tu jak Weteranki
Posok oj tam, oj tam, te 10kg to kg samej miłości a i jak się Dzidzik pojawi zrzucisz raz dwa
Natsik rachu ciachu i po strachu, ani sie obejrzysz a będziesz miała Malutką w objęciach A co do Sylwestra to zaprosiliśmy rodzinkę do Nas na domówkę i pewnie odpalimy Polsat hehe!Nats, Samara, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnySwoją drogą miałam dzisiaj dość nieprzyjemne wydarzenie, nie wiem czy to Ok że się z wami tym dzielę ale ktoś do kogo kiedyś coś czułam i kto czuje chyba nadal coś do mnie powiedział mi dzisiaj że ani teraz ani po ślubie nie będę miała z moim narzeczonym dzieci.. Zabolało bardzo:( Nie wiem skąd wie że się staramy ale czegoś tak wrednego i chamskiego chyba nigdy w swoim życiu nie słyszałam. Nigdy nie byliśmy razem, raczej łączyła nas wyłącznie przyjaźń bo nie było opcji ani okazji na nic więcej. Spotkałam go dzisiaj przypadkiem i taka sytuacja:(
-
Elunia już nawet pomijając fakt tego co w jakiś sposób kiedyś Was tam łączyło, takie stwierdzenie, dodatkowo wiedząc, że się staracie to naprawdę ogromne chamstwo. Ten ktoś ma serio jakieś wysokie mniemanie o sobie i wszechwiedze, że potrafi takie rzeczy przewidywać. Może daj nam numer do niego i Nam też coś przepowie? Nostradamus od siedmiu boleści się znalazł
Brzydko mówiąc - olałabym sikiem prostym.Marteczka93 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Oooo ktoś już zaczął świętować, słyszę fajerwerki za oknem hehe
Dobra już właściwie jest Sylwester!!!
Nooo to pierwsze huuuura i SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY Wszystkim życzonka złożone, a z Wami i Polsatem zostaje do samej 00:00!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 00:30
Elunia, Karolina2787, Gaduaaa, calanthe, Nats, kozamonia, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Elunia Witaj ponownie a tym kimś się wgl nie przejmuj bo to jakiś kretyn żeby coś takiego mówić do kogoś. Chamstwo i zazdrość tylko tyle można powiedzieć. A co u Ciebie się działo przez ten czas?
Kto dziś ze mną kawkę wypije? rozumiem że śpicie do południa co by potem wytrzymać hihi -
Hej hej.. Mnie obudził pies.. Pipa piszczala od 6 rano żeby ją wypuścić wrr popsuła mi poranek.. Ja kawki nie, ale herbatkę z cytrynka i imbirem chętnie.. Może się uda wypić hyhy..
Nie ma reguł co do tycia na płeć.. Z chłopakami wyglądałam dobrze, tylam tylko w brzuch a tutaj jeszcze nie wiem, ale nie wyglądam dobrze.. Heheh
Elunia nie przejmuj się gadaniem, ludzie najczęściej takie głupoty mówią z czystej zazdrości.. Może on do ciebie czuł więcej? I teraz jest niejako zły? Że nic z tego nie było? I chciał zwyczajnie dawalic.. Dać do zrozumienia że on by zalał formę heheh i z nim byś już miała dzieci??
Nats ja rodziłam obu naturalnie, dałam radę bez niczego.. Wiesz laskotac cie nie będzie ból jest ogromny nie oszukujmy się ale zdrowy i naturalny.. O znieczuleniach słyszałam od koleżanek różne opinie, najczęściej nie za dobre, ale wiadomo sama zdecydujesz tak jak będziesz czułaNats, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gadu, Elunia zobaczymy jak mi to będzie szlo podoba mi się stwierdzenie, ze bol porodowy to jedyny ból kiedy to jest dobre i zdrowe - to daje nadzieje Wiem, ze u mnie w szpitalu dają ten gaz, więc pewnie sobie trochę powdycham perspektywa igły w kręgosłup trochę mnie przeraża. No, ale.pożyjemy zobaczymy
My Sylwestra też spędzamy w domu, a konkretniej w łóżku mamy w planach zrobić coś sobie pysznego do jedzenia i oglądać "House of cards"
Gadu na mdłości spróbuj jeszcze migdały, albo przed wstaniem z łóżka zjedz jakas przekąskę lekką - krakersa czy herbatnika. Słyszałam, ze to pomaga
Karola Ja piję kawę od kilku dni sobie pozwalam i pije słabą pazona. Pyszka
Elunia tak jak dziewczyny mówią - olej dziadzia i tyle. W ogóle jak można komuś coś takiego powiedzieć? Po co? Właśnie chyba tylko po to, żeby Cię z równowagi wyprowadzić.
A jak tam u Was? Wy chyba w maju się hajtacie z panem doktorkiem? Dobrze pamiętam?
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyCalanthe a ja się zastanawiałam gdzie Ty jesteś bo się nie odzywałaś jakiś czas. Już miałam Cię wywoływać
No ja nie wiem czemu tak wstałam obudziłam się po 6 i zaraz tempkę zmierzyłam a potem już nie mogłam zasnąć bo leżałam i z boku na bok się przekręcałam to wstałam na kawę jakoś to chyba będzie najwyżej po południu kimne się z godzinkę -
Nats noo już odchodzi się od gazu na porodowkach, podobno jest szkodliwy, wpływa na nerwy dziecka.. Ale to tak że slyszenia wiem.. Siora miała praktyki na porodowce przed świętami.. Heh no właśnie muszę spróbować z migdałami i może faktycznie jakąś przekąska heh
My idziemy ma sylwka do siostry mojej przyjaciółki i przyjaciółka też tam będzie i super tylko jak ja wytrzymam do 24???? HahahFabian Cyprian Tymuś -
calanthe wrote:jak widać obyło się bez wzywania, sama się opamiętałam hehe
ehh powiem Wam, że ja to zniosę wszystko co piszecie i ból i wymioty i co tam jeszcze jest możliwe byle tylko się udało
czasem sobie myślę, że będę starym zgryźliwym i bezdzietnym babsztylemFabian Cyprian Tymuś -
Zakładam, że to ostatni Nasz Sylwester we dwójkę, więc rozpusta rozpusta od samego rana Troski wracają dopiero jutro.
Olej smutki, żale i baw się doskonale!
kozamonia, Gaduaaa, Elunia, Karolina2787, Judi22, poziomka12, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Jakby kto pytał albo miał wątpliwości.
To ja w moim w moim wdzianku SylwestrowymGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼