"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dzień dobry
Myśmy bawili się świetnie po 24 już byliśmy w domu, witalismy nowy rok z Polsatem u znajomych czasu polskiego także chyba przed 1 już spalam w łóżku, kaca nie mam haha jestem tylko trochę nie wyspana ale odrobie w dzień
calanthe lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z was miała problemy z cerą po Duphastonie?
Jakaś masakra mi się dzieje. Zaczynam jak szesnastolatka wyglądać.. wczesnej zdarzał mi się jeden pryszcz przed okresem a teraz wyglądam tragicznie, wypryszczona buzie mam szarą i ziemistą..zmęczoną. I apetyt jak bym tydzień jedzenia nie widziała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCalanthe z racji że gluta nie dam rady pić postanowiłam zmiksować sobie siemię z jakimś owockiem i pić codziennie taki koktajl witaminowy, jak nie pomoże na śluz to może chociaż wzmocni paznokcie z którymi mam problem od zawsze. No i wiadomo że wzmacnia przewód pokarmowy co mi się też przyda
Monia hejo jak się czujecie po imprezce? -
U nas była taka imprezka, że o 0.20 leżałam już w łóżku mieliśmy straszne apogeum przeziębienia w sobotę, wczoraj mój pojechał do apteki po vicksa i dzisiaj już śmigamy jeszcze tak z dwa dni i będę całkiem zdrowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli o mnie chodzi to muszę się właśnie podszykować co do zwitaminowania organizmu i przydałoby się zrzucić część oponki na brzuchu ale z tym to trudniej będzie coś tak czuję... a Wy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 09:43
calanthe lubi tę wiadomość