"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już od zeszłego roku nie stawiam żadnych postanowień schudnąć zawsze chcę, więc co tu postanawiać nałogów żadnych nie mam.
Na dzień dzisiejszy tylko ciąża jest głównym planem 2017
Mój zapisuje się na badania na koniec tego tygodnia i będzie wszystko wiadomo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 09:49
calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Kawkowo witam się i ja.
Przeziębienie które dopadło mnie zaraz po świętach, w końcu spakowało walizki i odchodzi. Zacznę oddychać przez nos
Ja też już od trzech lat postanawiam nie postanawiać. Wcześniej z tych postanowień zbyt wiele nie wychodziło, a jak sobie odpuściłam to i czas na siłownie się znalazł i czas na bieganie w terenie i nawet dietetyczka się znalazła. Stanowczo mówię NIE postanowieniom.
Im bardziej sobie wmawiałam, że coś muszę, tym bardziej mi się nie chciało.calanthe lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyU mnie boczków na szczęście nie ma ale z racji tego że jestem niska brzuszek przy wadze 52 kg jest na ogół dużo się ruszam i BMI też prawidłowe ale jakoś tego brzuchala nie mogę się pozbyć. Zobaczymy co da się zrobić
A może któraś z Was wie coś na temat lukrecji? Ponoć też dobry wspomagacz przy starankach -
calanthe wrote:No ale lepsze 7 dni, niż kilka tygodni, bo to różnie bywa
Ty jeszcze musisz jakieś badania porobić ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCalanthe ja w tym cyklu to już o wszystkim myśle co by tylko było pomocne wiem że świruję ale już tyle czasu to trwa więc może naturalnie jakoś sobie chociaż pomogę ech... no nie wiem. Kawa albo cola wypita przed ponoć daje powera plemnikom
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No właśnie jeszcze nie próbowałam, myślisz że warto?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny