"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Calanthe no dobra niech będzie że brak mi wiary ale sama zobaczysz jutro spadnie tempka i to Ci gwarantuje
Witam również nowe kobitki
Anusias po zrobieniu drożności wiele kobiet zachodzi szybko czego Ci życzę A powiedz w jakim wieku jesteś i to o pierwsze bobo staranka?
Gadi jak po pracy się czujesz? Nic nie dokucza?
to miłe że się ktoś o mnie troszczy..
zostawiłam sobie 2 dni takie lekkie, na prawdę lekkie.. nic nie dźwigam tylko odkurzacz czasem, ale to przecież w domu też się robiKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Się wie hehe aaaa coo trzeba ten nudny jak flaki z olejem, porąbany i jakże przymulony dzień pozytywnie zakończyć
Równie dobrze mogę napisać że do 40 nie zajdę w ciążę a ja tam już żyję jutrzejszym dniem po pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCalanthe do w takim razie do września mam czas oby się udało bo kiedyś gadaliśmy z moim że do jego 30 haha to się nie udało więc liczę na siebie
I pewnie że się wspomagaj kochana ja też winko piłam, świrowałam syropem i z siemieniem lnianym a bo to wiadomo co może zadziałać a nóż widelec jak to się mówi
Weekendzik oł jeah! jakie plany dziewoje macie?
-
Powiem Wam coś z życia wzięte
w moim szczęśliwym cyklu mąż pożerał fertilaman te tabletki..
że kupiłam 120sztuk a udało się szybko zajść w ciążę to część wysłałam koleżance .. co prawda jej małż już brał jedno opakowanie fertilmana ale dodatkowo ode mnie miała kolejną dozę no i słuchajcie dziś testowała i jest w ciąży !
dziewczyny ładujcie w swoich starych FERTILMAN PLUS
Karolina2787, calanthe, MalaMiss lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyJa na ten cykl zakupiłam flegaminę którą mój pił do owulki ( mieliśmy podwyższoną lepkość więc liczyłam że może to coś pomóc ) ja zakupiłam dla siebie siemię w ziarenkach ale też olej z siemienia w kapsułkach ( ze względu na to że gluta nie zdzierżę ) sypię ze 2 łyżeczki ziarenek i jedną kapsułkę oleju wciskam do koktajlu z owoców całość miksuję i rano sobie wypijam a owocki tez zdrowe mało jadłam wolę więc wypić
My na weekend planujemy wielkie lenistwo! o tak hihi no tam wiadomo że mieszkanko przy okazji ogarnąć i takie tam ale chcemy odpocząć bo w ostatni weekend ciągle zalatani byliśmy.calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:kup mówię Ci coś w tym może być
Przed chwilą zagadałam o tym do mojego to co powiedział? że '' po cholerę mam coś brać teraz i tak biorę dużo'' Łaaa jaki dupek zaledwie wit. C i kwasek noooo masakra a dupa i tak mu wcisnę, nie będzie wiedział kiedy hahaha -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Przed chwilą zagadałam o tym do mojego to co powiedział? że '' po cholerę mam coś brać teraz i tak biorę dużo'' Łaaa jaki dupek zaledwie wit. C i kwasek noooo masakra a dupa i tak mu wcisnę, nie będzie wiedział kiedy hahaha
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś