"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Któraś miała HSG? Mnie czeka w kwietniu i strasznie się go boje podobno jest mega bolesny ;(
-
Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze. Do trzech razy sztuka hehe..
Na betę nie idę. Nie chce się niepotrzebnie nakręcać. Zadzwonię dzisiaj do gina. Chciał w czasie ciąży włączyć Acard i Clexane. Denerwuje się strasznie..ladybag lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
calanthe wrote:Ogólnie mi to nie przeszkadza, no jedynie poza tym że dalej bez dziecka w tym wieku
No tez o to chodzi.. Sam wiek mi nie wadzi, ale to że bez dziecka - doskwiera, gdzie wiele koleżanek w tym wieku ma już 2 a nawet i 3..
-
calanthe wrote:Ogólnie mi to nie przeszkadza, no jedynie poza tym że dalej bez dziecka w tym wieku
Mój się ze mnie śmieje w żartach, że starucha jestem a on jeszcze młody i gdzie tam jego 30-ka haha, a jest ode mnie o 2 lata młodszy
Dobrze wiem o co Ci chodzi, lata lecą a rodzina się nie powiększa z jednym dzieckiem takie problemy a gdzie tu myśleć o drugim czy trzecim. To będziemy w wieku 40 lat rodzić. -
Caro wrote:Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze. Do trzech razy sztuka hehe..
Na betę nie idę. Nie chce się niepotrzebnie nakręcać. Zadzwonię dzisiaj do gina. Chciał w czasie ciąży włączyć Acard i Clexane. Denerwuje się strasznie..
Do trzech razy sztuka to samo mówiłam - limit pecha już się wyczerpał - MUSI być dobrze
Zadzwoń zadzwoń, ja też od razu do mojego zadzwoniłam i zaczęłam brać leki które mi przepisał
U mnie jeszcze plamienie na początku było to już w ogóle byłam strzępek nerw
Trzymam bardzo mocno kciuki i w miarę możliwości (wiem jakie to trudne) staraj się myśleć pozytywnie szybko zleci zobacz, ja zaraz 16sty tydz zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:09
-
kozamonia wrote:To jesteście tak jak my ja jestem młodsza o 2 lata od męża
Dobrze wiem o co Ci chodzi, lata lecą a rodzina się nie powiększa z jednym dzieckiem takie problemy a gdzie tu myśleć o drugim czy trzecim. To będziemy w wieku 40 lat rodzić.
O to to, właśnie
Ale ale.. zaraz klaps przez tyłek będzie
Jutro wizyta u lekarza i pozytywne nastawienie proszę włączyć, rach ciach szybciutko bo się do Ciebie przejdę -
Jest pozytywne myślenie właśnie się dowiedziałam, że mój w końcu dostał pracę, więc idzie ku dobremu. Jutro spodziewam się całkiem dobrych wieści
Samara, calanthe, Karolina2787, ladybag, Caro, magdzia26, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość