"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusias ja podejrzewam że znów nie było u mnie owu kurcze gdybym miała kasę na to AMH to bym zbadala a tak dupa bo coś czuję że może być tam nie halo tylko w sumie co to zmieni AMH i tak nie podniose ale coraz częściej mam cykle bezowulacyjne
-
Witam się i ja z poranną kawką
Czytałam wczoraj Was tutaj i powiem że działo się bardzo dużo i mam nadzieję że już wszystko się dobrze zakończyło i że MałaMiss gdzieś sobie w spokoju wszystko przemyśla i wycisza się aby wszystko było u niej ok. Głowa do góry i musisz kochana się dogadać z mężem .
-
siemka:)
poczytałam was i chyba hormony za bardzo atakują mój mózg bo się nawet popłakałam, ło matko od kiedy ja taka wrażliwa jestem.... mam nadzieję że wszystko się wszystkim poukłada że będziemy tu tylko świętować zielone kropki
Gadi jaki awatarGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej
a ja byłam w pracy chwilę...
no i generalnie dalej się dupnie czuję,męczy ten katar.. sił brak.. a jeszcze muszę młodzieży na urodziny zawieźć spory kawałek drogi.. i potem odebrać.. będę kursować .. a nie chcę mi się wcale.. obiadek się robi i o. tyle u mnie
a awatarek.. te stópki skradły moje serce.. są prze cudneFabian Cyprian Tymuś -
magdzia26 wrote:Anusias ja podejrzewam że znów nie było u mnie owu kurcze gdybym miała kasę na to AMH to bym zbadala a tak dupa bo coś czuję że może być tam nie halo tylko w sumie co to zmieni AMH i tak nie podniose ale coraz częściej mam cykle bezowulacyjne
a możesz monitorować owulację na usg? U mnie w Bydzi to koszt ok 50 zł za usg, ja mam w środku cyklu ok 14 dnia owulkę i idę 15-16 dnia i mi mówi doktor czy była czy nie, bo na to AMH to dużo kasy ale mówi to ile jest pęcherzyków dobrej jakości i moze tez da się to jakoś stymulować, nie wiem, ja idę 1 marca a to ile wydałam już na badania i lekarzy to szkoda gadać...kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualnyAnusias wrote:a możesz monitorować owulację na usg? U mnie w Bydzi to koszt ok 50 zł za usg, ja mam w środku cyklu ok 14 dnia owulkę i idę 15-16 dnia i mi mówi doktor czy była czy nie, bo na to AMH to dużo kasy ale mówi to ile jest pęcherzyków dobrej jakości i moze tez da się to jakoś stymulować, nie wiem, ja idę 1 marca a to ile wydałam już na badania i lekarzy to szkoda gadać...
Anusias a gdzie takie tanie usg robią? Ja w ol płacę jak za zwykłą wizytę czyli 150zł za monit ale ogólnie to warto zrobić. Niedługo mam powtórkę... -
Anusias wrote:a możesz monitorować owulację na usg? U mnie w Bydzi to koszt ok 50 zł za usg, ja mam w środku cyklu ok 14 dnia owulkę i idę 15-16 dnia i mi mówi doktor czy była czy nie, bo na to AMH to dużo kasy ale mówi to ile jest pęcherzyków dobrej jakości i moze tez da się to jakoś stymulować, nie wiem, ja idę 1 marca a to ile wydałam już na badania i lekarzy to szkoda gadać...
-
A jeszcze pojawił mi się śluz kremowy podbarwiony na różowo na cokolwiek z ciaza za wcześnie bo dopiero 5 dpo więc pewnie zaczynają się plamienia
Anusias Ty byłaś teraz na HSG? Bo nie pamiętam czy pisałaś jak to przezylas? -
Posok82 wrote:a pogoda dzisiaj obrzydliwa że hej, a tu trzeba zaraz z piesiorem wyjść, który też nie będzie zachwycony pogodą
U nas też.. brzydko, smętnie, mgliście, pada jakieś gówno - slisko jak na lodowisku. Miazga
Karolina2787 wrote:Anusias a gdzie takie tanie usg robią? Ja w ol płacę jak za zwykłą wizytę czyli 150zł za monit ale ogólnie to warto zrobić. Niedługo mam powtórkę...
Wiesz co u mnie wizyta jako wizyta (taka ze sprawdzeniem od stóp do głów) 250... ale monitoring cyklu już zupełnie inaczej liczony jest i też za 1 badanie płaci się 50 zł. Bo oni wtedy patrzą nie jako usg takie normalne żeby wszystko obejrzeć, tylko skupiają się na samych jajeczkach stąd ta różnica
-
magdzia26 wrote:A jeszcze pojawił mi się śluz kremowy podbarwiony na różowo na cokolwiek z ciaza za wcześnie bo dopiero 5 dpo więc pewnie zaczynają się plamienia
Anusias Ty byłaś teraz na HSG? Bo nie pamiętam czy pisałaś jak to przezylas?
Byłam na HSG na początku lutego. A Ty idziesz?kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualnyLadybag to widocznie ze mną jest inaczej bo ja za każdą wizytę z monitoringiem płacę jak za normalną ale też tylko sprawdzał czy była owu. Może dlatego 3 wizytę miałam gratis. No to nieźle mnie doi ale jeśli tylko pomoże to warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 16:53