X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusias ja podejrzewam że znów nie było u mnie owu :/ kurcze gdybym miała kasę na to AMH to bym zbadala a tak dupa bo coś czuję że może być tam nie halo :( tylko w sumie co to zmieni AMH i tak nie podniose ale coraz częściej mam cykle bezowulacyjne :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z poranną kawką :)
    Czytałam wczoraj Was tutaj i powiem że działo się bardzo dużo i mam nadzieję że już wszystko się dobrze zakończyło i że MałaMiss gdzieś sobie w spokoju wszystko przemyśla i wycisza się aby wszystko było u niej ok. Głowa do góry i musisz kochana się dogadać z mężem .

• ladybag Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadulson /b]jaki śliczny avek <3 <3 <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siemka:)
    poczytałam was i chyba hormony za bardzo atakują mój mózg bo się nawet popłakałam, ło matko od kiedy ja taka wrażliwa jestem.... mam nadzieję że wszystko się wszystkim poukłada że będziemy tu tylko świętować zielone kropki :)

Gadi jaki awatar :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    a ja byłam w pracy chwilę...
    no i generalnie dalej się dupnie czuję,męczy ten katar.. sił brak.. a jeszcze muszę młodzieży na urodziny zawieźć spory kawałek drogi.. i potem odebrać.. będę kursować .. a nie chcę mi się wcale.. obiadek się robi :) i o. tyle u mnie
    a awatarek.. te stópki skradły moje serce.. są prze cudne :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Anusias ja podejrzewam że znów nie było u mnie owu :/ kurcze gdybym miała kasę na to AMH to bym zbadala a tak dupa bo coś czuję że może być tam nie halo :( tylko w sumie co to zmieni AMH i tak nie podniose ale coraz częściej mam cykle bezowulacyjne :/

a możesz monitorować owulację na usg? U mnie w Bydzi to koszt ok 50 zł za usg, ja mam w środku cyklu ok 14 dnia owulkę i idę 15-16 dnia i mi mówi doktor czy była czy nie, bo na to AMH to dużo kasy ale mówi to ile jest pęcherzyków dobrej jakości i moze tez da się to jakoś stymulować, nie wiem, ja idę 1 marca a to ile wydałam już na badania i lekarzy to szkoda gadać...:(

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi dbaj o siebie, nie może ktoś inny dzieciaków zawieźć?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gadi dbaj o siebie, nie może ktoś inny dzieciaków zawieźć?
    no własnie nie ma.. głupia godzina na 17.. jeszcze wszyscy są w pracy..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa śniło mi się dziś że urodziłam chłopca :)
    był pisiorek hehe i wcale nie byłam z tego powodu zaskoczona hihi
    zobaczymy czy sny się sprawdzają ;)

a Tobie Posok zdrówko dopisuje?

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to lipa, będziesz musiała zapindalać samochodem :/
    Dziewczynkę urodzisz a nie kolejnego chłopa :)
    Zdrówko mi dopisuje ale zaczynam powoli jakiegoś stresa łapać:)

Gaduaaa, ladybag lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pogoda dzisiaj obrzydliwa że hej, a tu trzeba zaraz z piesiorem wyjść, który też nie będzie zachwycony pogodą :/

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    to lipa, będziesz musiała zapindalać samochodem :/
    Dziewczynkę urodzisz a nie kolejnego chłopa :)
    Zdrówko mi dopisuje ale zaczynam powoli jakiegoś stresa łapać:)
    torba do szpitala już przygotowana? hihi

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    torba do szpitala już przygotowana? hihi
    rzeczy są ale nie w torbie :) zakładam że nie będzie taki wyrywny i jeszcze poczeka w brzuchu :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusias wrote:
    a możesz monitorować owulację na usg? U mnie w Bydzi to koszt ok 50 zł za usg, ja mam w środku cyklu ok 14 dnia owulkę i idę 15-16 dnia i mi mówi doktor czy była czy nie, bo na to AMH to dużo kasy ale mówi to ile jest pęcherzyków dobrej jakości i moze tez da się to jakoś stymulować, nie wiem, ja idę 1 marca a to ile wydałam już na badania i lekarzy to szkoda gadać...:(

Anusias a gdzie takie tanie usg robią? Ja w ol płacę jak za zwykłą wizytę czyli 150zł za monit ale ogólnie to warto zrobić. Niedługo mam powtórkę...

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusias wrote:
    Byłam na monitoringu w styczniu też placilam 50 zł za wizytę taka ;) niby owu była zresztą za każdym razem niby jak jestem na wizycie to akurat zbiegiem okoliczności wypada mi zaraz po owu i gin mówi zawsze że była (tylko w grudniu wyszło że nie było owu, dlatego zalecił dla pewności monitoring w styczniu i wszystko niby pięknie ladnie) ale może to zbieg okoliczności że akurat trafialam na wizyty jak miałam cykle owulacyjne... juz sama nie wiem a dzisiaj jakoś słabo się czuje sił mi brak przez ta pogodę i jeszcze głową mnie pobolewa... :(

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze pojawił mi się śluz kremowy podbarwiony na różowo :( na cokolwiek z ciaza za wcześnie bo dopiero 5 dpo więc pewnie zaczynają się plamienia :(
    Anusias Ty byłaś teraz na HSG? Bo nie pamiętam czy pisałaś jak to przezylas?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    a pogoda dzisiaj obrzydliwa że hej, a tu trzeba zaraz z piesiorem wyjść, który też nie będzie zachwycony pogodą :/

U nas też.. brzydko, smętnie, mgliście, pada jakieś gówno - slisko jak na lodowisku. Miazga :/
    Karolina2787 wrote:
    Anusias a gdzie takie tanie usg robią? Ja w ol płacę jak za zwykłą wizytę czyli 150zł za monit ale ogólnie to warto zrobić. Niedługo mam powtórkę...

Wiesz co u mnie wizyta jako wizyta (taka ze sprawdzeniem od stóp do głów) 250... ale monitoring cyklu już zupełnie inaczej liczony jest i też za 1 badanie płaci się 50 zł. Bo oni wtedy patrzą nie jako usg takie normalne żeby wszystko obejrzeć, tylko skupiają się na samych jajeczkach stąd ta różnica

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A jeszcze pojawił mi się śluz kremowy podbarwiony na różowo :( na cokolwiek z ciaza za wcześnie bo dopiero 5 dpo więc pewnie zaczynają się plamienia :(
    Anusias Ty byłaś teraz na HSG? Bo nie pamiętam czy pisałaś jak to przezylas?

Byłam na HSG na początku lutego. A Ty idziesz?

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybag to widocznie ze mną jest inaczej bo ja za każdą wizytę z monitoringiem płacę jak za normalną ale też tylko sprawdzał czy była owu. Może dlatego 3 wizytę miałam gratis. No to nieźle mnie doi ale jeśli tylko pomoże to warto :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 16:53

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusias wrote:
    Byłam na HSG na początku lutego. A Ty idziesz?
    Ginek mi zapowiedział że w kwietniu ...a ja się boję bardziej tego badania niż bałam się porodu :(

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ