"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Ladybag to widocznie ze mną jest inaczej bo ja za każdą wizytę z monitoringiem płacę jak za normalną ale też tylko sprawdzał czy była owu. Może dlatego 3 wizytę miałam gratis. No to nieźle mnie doi ale jeśli tylko pomoże to warto
No to faktycznie trzeba się cieszyć, że chociaż ta 3 była free
No i trzymam kciuki, że pomożeKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 no ja niestety nie wspominam tego badania dobrze ale może u Ciebie będzie wyglądało lepiej na to pocieszenie, że to chwila... ja chcę o nim zapomnieć a już różne badania miałam, natomiast to może by wyglądało inaczej, gdyby położnej chciałoby się iść po mniejszy wziernik a jej się nie chciało. Warto wziąć coś przeciwbólowego przed badaniem ok 30 minut typu ketonal bo czasami niestety nie podają nic przeciwbólowego.kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualnyladybag wrote:No to faktycznie trzeba się cieszyć, że chociaż ta 3 była free
No i trzymam kciuki, że pomoże
Dzięki mam nadzieję że więcej problemów nie będzie co najwyżej znów brak owu ale jak już wspominał wcześniej, zaczniemy leczenie i oby szybko się udałoladybag lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ja jeżeli będę miała to badanie to na pewno przez mojego ginka w szpitalu w którym pracuje wiec myślę że zrobi wszystko żeby było jak najmniej nieprzyjemne ale i tak się boje no ale nic jak trzeba to trzeba...
To na pewno dużo zmieni na plusssss, nic się nie martw, poród na pewno jest 100 razy gorszymagdzia26 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry
Witam się weekendowo z kawką Ktoś jest dziś czy wszystkie już w innym weeekendowym świecie?
Ja! Ja!
Poszłam spać wczoraj o 18 to żem się już wyspała Weekendowo się przywitam, ale potem zmykam do fryzjera i rzęsy zrobić, bo idziemy dzisiaj z Małżem na 18nastkę mojej kuzynki. Pierwsza poważna impreza Fasolka
Gaduuua ale kochany avatar
Posok Ty weź włóż te rzeczy do torby, bo Mały Cię jednak zaskoczy i co bydzieKarolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Hej ja już po śniadaniu.
Czekam na gościa od tych nieszczęsnych rur ciepłowniczych i też trzeba się ogarnąć bo jadę na roczek chrzesniaka.
Miłego dnia mimo pogody32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Dzień dobry..
Ja dziewczyny umieram w dosłownym tego słowa znaczeniu. Cała noc bolała mnie głowa i nadal boli.. Do tego nie nadążam kochać i dmuchać.. Herbata z cytryna i imbirem już nie pomaga nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam taka choraFabian Cyprian Tymuś -
Gadu Współczuję i wiertualnie okrywam kocykiem. Niestety znam ten ból. Uzbrój się w ogromny zapas chusteczek i musisz to przeczekać, nic innego nie da się zrobić. Polecam gorący rosołek.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Dzień dobry
No ja to dopiero sobie pozwoliłam na spanie meczy mnie już ten "remont" i położyłam się po 18 na drzemkę z drzemki się zrobiło spanie do 22 z groszem
Pokręciłam się chwile i znów poszłam spać do 10 rano tym razem
Caro wrote:Pierwsza poważna impreza Fasolka
Jakaś jestem walnieta chyba bo aż się wzruszyłam jak to przeczytałam
Gaduaaa o masakra wspolczuje. Chyba bez lekarza się nie obejdzie
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Hahaha no Anusias poród u mnie trwał 12 h na samej sali porodowej a jeszcze ile czasu przed były skurcze no na pewno to nie była "chwila" tak jak to jest przy tym badaniu
No widzisz, a tu 15 minut i po krzyku Nic się nie martw A tak ogólnie witam weekendowomagdzia26 lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Witam również weekednowo
Ja już po kawce , po sobotnim sprzątanku , teraz chwilka odpoczynku i będę brała się za obiadek.
Gadi wracaj szybciutko do zdrówka, nie daj się temu katarowi
Caro uważaj na impreze i baw się dobrze
ladybag jak potrzebujesz to trzeba spać ile się da, pamiętaj po porodzie nie będzie łatwo ze spankiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 11:32
ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Anusias
Ja również się witam za chwile łące na drzemke z moil lobuziakiem (plus małego dziecka można z nim bez wyrzutów sumienia spać w ciągu dnia ) Caro udanej imprezki
Gadu strasznie współczuję na katar polecam masc majerankowa naprawdę pomaga a w ciąży można ją stosować noi jest taka seria prenalen dla kobiet w ciąży też pomagaGaduaaa lubi tę wiadomość