"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Gadi cieszę się że lepiej się czujesz i obyś wykurowala się do końca. Bardzo współczuję Twojej chrzestnej taka poważna operacja, mam nadzieję że szybko wróci do siebie ❤
Posok biedulko a Ty jak się masz po tym upadku kochana?
Ja wczoraj byłam u rodziców a dziś błogie lenistwoGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witam i ja
Posok mam nadzieje ze nic Ci nie jest
Gaduaaa fajno ze juz Ci lepiej zdowka dla chrzestnej.
Ja się dziś obudzilam z płaczem. . Taki dupny dziś dzień. . Zupełnie nie rozumiem czemu już teraz myślę o szpitalu i poronieniu jak jeszcze m-c z okladem do "rocznicy" a ja już przeżywam.. boże i co? Teraz tak będzie za każdym razem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 10:39
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
ladybag wrote:Witam i ja
Posok mam nadzieje ze nic Ci nie jest
Gaduaaa fajno ze juz Ci lepiej zdowka dla chrzestnej.
Ja się dziś obudzilam z płaczem. . Taki dupny dziś dzień. . Zupełnie nie rozumiem czemu już teraz myślę o szpitalu i poronieniu jak jeszcze m-c z okladem do "rocznicy" a ja już przeżywam.. boże i co? Teraz tak będzie za każdym razem?Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Dobry dzień
Gadi cieszę się że lepiej się czujesz i obyś wykurowala się do końca. Bardzo współczuję Twojej chrzestnej taka poważna operacja, mam nadzieję że szybko wróci do siebie ❤
Posok biedulko a Ty jak się masz po tym upadku kochana?
Ja wczoraj byłam u rodziców a dziś błogie lenistwo
leniuchuj ile wlezie.. mój stary wczoraj obiad robił.. dziś też już pichci od rana więc matka ciężarna wypoczywaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:raju weź przestań.. ja miałam na koniec marca rodzić.. ale no jenys.. co zrobić.. czasu nie cofniesz.. nic nie zrobisz... no nic.. więc po co się dołować? i stresować jak nie masz na to wpływu?
Ale to samo przyszło. Dlatego napisałam ze nie rozumiem dlaczego akurat teraz..
Nie doluje, nie stresuje - po prostu łzy same z siebie lecą
Widać hormony szaleją
EDIT:
Samo przyszło i samo poszło
Zdrzemnelam się w międzyczasie mąż zrobił obiadek, potem obejrzeliśmy film, potem poszliśmy myju i potem znów drzemka
A teraz sobie leżałam i wydawało mi się ze poczułam TO
Zdecydowanie w dniu dzisiejszym hormony przeginaja system
Tylu i takich wahań nastrojów, w tak krótkim czasie to jeszcze nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:20
-
Dopiero teraz mialam czas aby tutaj zerknac, upadek szkody nie wyrzadzil jedynie duma ucierpiala Gadi oby chorobsko szybko minelo. Lady nie mysl o przeszlosci wazne jest tu i teraz i malenstwo ktore nosisz w sobie, Gadi ma racje czasu cofnac sie nie da i nie mozna rozpamietywac "co by bylo gdyby..."
ladybag, Karolina2787, magdzia26, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNom już się doczekać nie mogę tej wiosny od razu inaczej się czuje jak jest ciepełko.
Ogólnie to nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u lekarza ale coś @ nie ma i znowu bd musiała przełożyć wizytę. Poza tym jutro mój ma lekarza i fertilmana mają wysłać -
nick nieaktualnyWizytę mam 2.03 ale jak dziś @ nie przyjdzie to muszę przełożyć na sobotę. Na razie są terminy wolne więc chyba nie powinno być problemu. Groszek raczej nie będzie z tego bo miałam przecież cykl bezowulacyjny Dziękuję i też mam nadzieję że będzie wszystko ok.
A co z Twoją @ ? W sensie taka mocna? Dlaczego miałby być cykl bezowulacyjny?