X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przede mną najgorszy czas...czyli po owu przed @...nie lubię tego staram się nie myslec nie nakrecac nie doszukiwać objawów nie mierzyć temperatury...nie wiem co jeszcze zrobić żeby jakoś przeżyć ten tydzień szkoda ze od razu po owu nie można zrobić testu żeby mieć jasna sytuację...a tak to czekanie...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:13

magdzia26 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe Nooo lepiej ale on jest niejadek od zawsze do roku na samym moim mleczku był nic nie chciał jesc... do tej pory od wielkiego dzwonu zje ładnie a tak to żyje powietrzem chyba wszystko na nim wisi

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe co do mojego gina to fakt sporo zarabia bo pacjentek ma dużo ale jeśli mi pomoże to nie bd żałowała ani grosza gorzej jak nie pomoże...
    Co jak co sądzę że jestem na dobrej drodze ;-)

Monia do boju!!! kibicuje bardzo mocno ❤

U mnie właśnie się zaczął 1dzień nowego cyklu. Brzuch boli ajc :-\

• calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    w sumie co racja to racja ;) na pewno dobra droga i żeby jak najszybciej była owocna :D
    Może zapodaj sobie coś przeciwbólowego żebyś się nie męczyła. Swoją drogą udostępnij no wykres, nie ważne czy prowadzisz czy nie, ale ot tak żeby sobie czasem do Ciebie zajrzeć co słychać w cyklu :P

Dokładnie oby jak najszybciej się powiodło. Ja i tak się cieszę bo wiem o wiele więcej niż wcześniej. Z tamtą doktor stałam w miejscu a teraz chociaż idę do przodu. Właśnie łyknęłam co prawda ibuprom ale nic innego nie działa na mnie :/ na szczęście już w domu zdycham. No w sumie mogę i udostępnić wykres pusty będzie praktycznie ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helo
    Coś mam dziś z netem, znika i pojawia się...
    Właśnie się paskudnie rozpadało. Brrrr...

Karola, powiem Ci szczerze, że mega dużo kasuje. Ten gin do którego ja chodzę brał tylko za pierwszą wizytę 120 zł, za pozostałe dwie w ogóle nie kasował. Tak samo jak coś się działo, np plamiłam, czy poroniłam też nie kasował.
    Kiedyś mi powiedział, że wie, że niektórzy lekarze kasują za monitoring jak za normalną wizytę, ale wg niego to nie jest uczciwe, bo sam monit to około 5 minut i już...

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi lepiej dziękuję ;) łyknęłam tabsa, napiłam się gorącej herbaty, chwilę poleżałam i jest ok. Właśnie nie działa na mnie ani no spa ani apap musiałabym ich łyknąć kilka żeby pomogły a tak ibuprom jeden i wiem że zadziała szybko. Niestety my kobiety to mamy ciężko bo nie dosyć że @ przyłazi wtedy kiedy jej nie chcemy to jeszcze z bólem czasem tak potężnym że aż nie można wytrzymać :/

U mnie raczej nudy na tym wykresie będą tak do końca :P

• calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:14

Posok82, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was dzisiaj tylko i sama nie wiem co napisać, jakiś mam zjazd energii.
    Lekarze często przesadzają z tymi cenami po prostu liczą na to że jak pacjentka się do nich przywiąże to będzie płacić za wszystko albo uważają że jak nie ta to inna się znajdzie - masakra

Karolina2787 lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wiem że jest drogi :( niestety ale wolę jemu dać te 150zł za wizytę i wiedzieć cokolwiek niż byłej mojej gince za kolejne zlecienie na badanie kolejnych hormonów i wydanie kasy też na nie co i tak nic nie wniosło. Fakt wydam kasę ale wiesz ja tak się podjarałam że w końcu znalazłam dobrego lekarza, takiego co mi pomoże i poprowadzi co szczęścia. Wiadomo że nie wiem czy tak będzie ale chcę w to wierzyć i jak na razie wiem co raz więcej. Mam taką nadzieję że ten monit co będzie teraz będzie ostatnim przed leczeniem. Chociaż powiedział ze trzeba by było 3 razy go zrobić ale zobaczymy.

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Samara wiem że jest drogi :( niestety ale wolę jemu dać te 150zł za wizytę i wiedzieć cokolwiek niż byłej mojej gince za kolejne zlecienie na badanie kolejnych hormonów i wydanie kasy też na nie co i tak nic nie wniosło. Fakt wydam kasę ale wiesz ja tak się podjarałam że w końcu znalazłam dobrego lekarza, takiego co mi pomoże i poprowadzi co szczęścia. Wiadomo że nie wiem czy tak będzie ale chcę w to wierzyć i jak na razie wiem co raz więcej. Mam taką nadzieję że ten monit co będzie teraz będzie ostatnim przed leczeniem. Chociaż powiedział ze trzeba by było 3 razy go zrobić ale zobaczymy.
    jeśli jego metody doprowadzą do fasolki to wiadomo że takie szczęście nie ma swojej ceny jest bezcenne :)

Karolina2787, calanthe lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kasy sporo idzie sama też nie jestem zachwycona ale co zrobić. Wiecie ja zaczęłam wierzyć że i dla mnie w końcu zaświeci słońce może jestem głupia, naiwna ale chcę w to wierzyć bo ta wiara stawia mnie na nogi i chce mi się iść dalej, do przodu i walczyć :) Dziś mam 1dc i mam to gdzieś bo wiem że niedługo bd na monitoringu nr.2 i... być może okaże się że jednak bd musiała zacząć stymulację a co za tym idzie bd dalej by osiągnąć cel i mam nadzieję że byłby to jedyny powód naszych niepowodzeń który został by niedługo rozwiązany. Ten lekarz dał mi wiarę i nadzieję że może mi się udać, a ja w to wierzę przynajmniej na razie...

calanthe lubi tę wiadomość

• ladybag Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak i mój.. bieże jeszcze więcej niż ten KAroliny, ale przynajmniej wiedziałam, że nam pomoże z fasolką, znał całą naszą historię - bałabym się pójść do kogo innego..

Coraz bardziej mi się wydaje, że czuję dzidziusia :D

no i jeszcze Wam powiem.. nie wiem jaka u Was pogoda.. u nas co prawda nie pada, ale jest brzydko i wszystko się topi - czytaj jest jedna wielka kałuża :D
    Nie przeszkadzało to mojemu bąblowi ganiać się z kolegą :D
    Efekt tego taki, że musieliśmy się wykąpać - teraz również i ja jestem mokra :D
    Teraz sobie poleże bo mnie gówniarz zmęczył.. hihihi :D

calanthe lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ladybag, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybag super ze juz pierwsze laskotki w brzuchu czujesz teraz już będą coraz mocniejsze i częstsze :D aż się rozmarzyłam jak to było... a najlepiej jest na końcówce jak cały brzuch faluje nagralam sobie nawet filmik jak mój stworek szalał w brzuchu :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ