"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalosze, kalosze i jeszcze raz kalosze to najlepsze ubranie na taką pogodę najlepiej jakby wymyślili takie kalosze po szyję dla dzieci u nas błoto wszechobecne więc znam ten ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 16:54
-
A teraz proszę mnie przywołać do porządku bo juz zaczynam swirowac jak co miesiąc na tym etapie... czuję się jakby ktoś wszelkie siły że mnie wyssal do tego głową mnie cmi i mdli mnie...nie wkrecac sobie... nie wkrecac sobie...
-
calanthe wrote:Ladybag skąd ja to znam, pogoda ciapowata = brudny do bólu pies haha
Ooo jak czujesz dzidzię to superancko hehe a kopniaki będą coraz to mocniejsze
Tak mi się wydaje
Wczoraj coś mnie zagilgało, ale że mąż rękę na brzuchu trzymał to myślałam, że tylko mi się zdaje, że może on mnie smyrnął czy coś
Ale dziś się powtórzyło i to 2 razy
To takie trochę uczucie jak by się stało w wodzie i rybka by Cię musnęła przepływając
Co prawda lekarz mówił, że bliżej 20 tyg, ale no już mi nie daleko więc może to tocalanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ladybag wrote:Tak mi się wydaje
Wczoraj coś mnie zagilgało, ale że mąż rękę na brzuchu trzymał to myślałam, że tylko mi się zdaje, że może on mnie smyrnął czy coś
Ale dziś się powtórzyło i to 2 razy
To takie trochę uczucie jak by się stało w wodzie i rybka by Cię musnęła przepływając
Co prawda lekarz mówił, że bliżej 20 tyg, ale no już mi nie daleko więc może to to
to Kruszynka
u mnie pierwsze łaskotanie było w 16 tyg. 15 tydz, 4/5 dzień)
a tak btw. dzien dobry wszystkim! -
magdzia26 wrote:Dziękuję Calanthe
Ladybag ja czułam gdzieś pod koniec 16 tyg więc jak najbardziej jest to możliweLILITH.P wrote:to Kruszynka
u mnie pierwsze łaskotanie było w 16 tyg. 15 tydz, 4/5 dzień)
a tak btw. dzien dobry wszystkim!
Właśnie martwiłam się na ostatnim usg że jakiś taki duży jest
Ale jak piszecie że to możliwe to może faktycznie to jest TO
magdzia26 wrote:A ja właśnie wstawilam ciasto czekoladowe do piekarnika zapraszam za godzinkę będzie gotowe
Ojaaa. zjadłabymmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Witajcie późną porą
Karolina parę dni minie i będziesz czekać na owu , nie ma co martwić się ze @ przyszła.
Calanthe odczytuje ze prawie w jednym czasie skończyła się nam @
A Ty Madzia głowa do góry, może już groszeczek w brzuszku się szykuje, będzie dobrze.
Ladybag super uczucie pływającej rybki , na pewno to już "to coś"
Miłej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 10:07
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w szpitalu..
Dzisiaj pojawiło się strasznie duże krwawienie. Pęcherzyk jest, zarodek i serduszko, ale nie potrafią zidentyfikować źródła krwawienia. Jest tak duże że teraz wszystko w rękach Boga..
Proszę trzymajcie kciuki. Nie przeżyje kolejnej straty..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)