X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znowu życie sprowadzilo na ziemię...wszelkie niby "ciazowe" objawy minely...jak to zwykle 2-3 dni przed @... a już byłam bliska kupowania testu...no ale cóż trzeba się pogodzić z rzeczywistością

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 13:14

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ktoś zażywał Glucophage?

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe u mnie temp spada w dzień kiedy @ przychodzi więc pewnie w sobotę /niedziele

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro odezwij się jak sytuacja u Ciebie?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, jakaś kawka, herbatka? Karolina nie serwujesz? Hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po herbatce i pączusiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja już po kawce ;-) ale druga zawsze można walnąć. No tak dziś tłusty czwartek trza kupić pączków :-)

Jak tam dzionek u Was?

Gadi jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde toc to dziś środa ale żeś mnie wkrecila Barbia :-D haha a ja się cieszę że jutro już weekend haha :-D nieźle

• ladybag Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaspana juz myslalam ze jeden dzień mi gdzieś wcielo ^_^

Witam się i ja :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam Wam dać znać co i jak po lekarzu mojego. Okazało się że ma lekkie żylaki powrozka nasiennego i musi powtórzyć badanie nasienia. Jeśli wyjdzie kiepsko to podda się zabiegowi. Poza tym kilka hormonów do sprawdzenia.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej hej ja już po kawce ;-) ale druga zawsze można walnąć. No tak dziś tłusty czwartek trza kupić pączków :-)

Jak tam dzionek u Was?

Gadi jak się czujesz?
    a tak sobie :) teraz męczy mnie kaszel.. pije syrop cebulki i mam nadzieję, że będzie lepiej :)
    dziękuje :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Miałam Wam dać znać co i jak po lekarzu mojego. Okazało się że ma lekkie żylaki powrozka nasiennego i musi powtórzyć badanie nasienia. Jeśli wyjdzie kiepsko to podda się zabiegowi. Poza tym kilka hormonów do sprawdzenia.
    nic tylko działajcie :) dobrze że macie jakiś kierunek i coś się dzieje, toczy a nie stoi w miejscu :) a Ty kiedy masz swój podgląd podrobów? heh

Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuruj się Gadi kuruj kochaniutka ❤

Wyobraź sobie że moje tabsy jeszcze do mnie nie dotarły! Dodzwonić się też nie mogę jakaś masakra z tą apteka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nic tylko działajcie :) dobrze że macie jakiś kierunek i coś się dzieje, toczy a nie stoi w miejscu :) a Ty kiedy masz swój podgląd podrobów? heh

Dokładnie idziemy dobrą drogą. Cieszę się że mój chce też szybko działać. Ja 2.03 mam wizytę i też już nie mogę się doczekać bo ciekawa jestem co tym razem wyjdzie...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kuruj się Gadi kuruj kochaniutka ❤

Wyobraź sobie że moje tabsy jeszcze do mnie nie dotarły! Dodzwonić się też nie mogę jakaś masakra z tą apteka.
    coś ostatnio szwankuje ta poczta.. ja wysłałam tutaj koleżance 14 lutego i też jeszcze nie doszły.. a wysłane poleconym.. masakra

kozamonia też jeszcze chyba nie dostała, a wysłane jeszcze wcześniej.. :/ zła jestem na to

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dokładnie idziemy dobrą drogą. Cieszę się że mój chce też szybko działać. Ja 2.03 mam wizytę i też już nie mogę się doczekać bo ciekawa jestem co tym razem wyjdzie...
    hihi ja też jestem już ciekawa co u Ciebie w tym cyklu :)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    coś ostatnio szwankuje ta poczta.. ja wysłałam tutaj koleżance 14 lutego i też jeszcze nie doszły.. a wysłane poleconym.. masakra

kozamonia też jeszcze chyba nie dostała, a wysłane jeszcze wcześniej.. :/ zła jestem na to
    Potwierdzam, jeszcze nic nie mam :(

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tydzień temu dzwoniła do mnie babka z apteki i powiedziała że wyślą we wtorek czyli wczoraj ale nie dostałam żadnego e-maila że zostały wysłane. Dziś dzwoniłam już 3 razy i nikt nie odbiera. Wycofam zamówienie i chce kasę żeby zwrócili. Nie mam zamiaru czekać kolejnego tygodnia. Jak zamawialam nie bylo nic o tym że produkt jest niedostępny, nawet nie zadzwonili i nie poinformowali. GRRrr...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Potwierdzam, jeszcze nic nie mam :(
    nie mam siły do tej poczty...
    koleżance tutaj wysłałam fertila, poleconym, rejestrowanym.. mam numer przesyłki.. sprawdzam a Ona jest we Włoszech w ogóle.. napisałam wczoraj do głównej poczty w Dublinie żeby wyjaśnili sprawę, bo jakim cudem Ona się tam znalazła to nie wiem...

‹‹ 965 966 967 968 969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ