"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej hej ja już po kawce
ale druga zawsze można walnąć. No tak dziś tłusty czwartek trza kupić pączków
Jak tam dzionek u Was?
Gadi jak się czujesz?teraz męczy mnie kaszel.. pije syrop cebulki i mam nadzieję, że będzie lepiej
dziękujeKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Miałam Wam dać znać co i jak po lekarzu mojego. Okazało się że ma lekkie żylaki powrozka nasiennego i musi powtórzyć badanie nasienia. Jeśli wyjdzie kiepsko to podda się zabiegowi. Poza tym kilka hormonów do sprawdzenia.
dobrze że macie jakiś kierunek i coś się dzieje, toczy a nie stoi w miejscu
a Ty kiedy masz swój podgląd podrobów? heh
Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nic tylko działajcie
dobrze że macie jakiś kierunek i coś się dzieje, toczy a nie stoi w miejscu
a Ty kiedy masz swój podgląd podrobów? heh
Dokładnie idziemy dobrą drogą. Cieszę się że mój chce też szybko działać. Ja 2.03 mam wizytę i też już nie mogę się doczekać bo ciekawa jestem co tym razem wyjdzie... -
Karolina2787 wrote:Kuruj się Gadi kuruj kochaniutka ❤
Wyobraź sobie że moje tabsy jeszcze do mnie nie dotarły! Dodzwonić się też nie mogę jakaś masakra z tą apteka.
kozamonia też jeszcze chyba nie dostała, a wysłane jeszcze wcześniej..zła jestem na to
FabianCyprian
Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Dokładnie idziemy dobrą drogą. Cieszę się że mój chce też szybko działać. Ja 2.03 mam wizytę i też już nie mogę się doczekać bo ciekawa jestem co tym razem wyjdzie...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:coś ostatnio szwankuje ta poczta.. ja wysłałam tutaj koleżance 14 lutego i też jeszcze nie doszły.. a wysłane poleconym.. masakra
kozamonia też jeszcze chyba nie dostała, a wysłane jeszcze wcześniej..zła jestem na to
-
nick nieaktualnyTydzień temu dzwoniła do mnie babka z apteki i powiedziała że wyślą we wtorek czyli wczoraj ale nie dostałam żadnego e-maila że zostały wysłane. Dziś dzwoniłam już 3 razy i nikt nie odbiera. Wycofam zamówienie i chce kasę żeby zwrócili. Nie mam zamiaru czekać kolejnego tygodnia. Jak zamawialam nie bylo nic o tym że produkt jest niedostępny, nawet nie zadzwonili i nie poinformowali. GRRrr...
-
kozamonia wrote:Potwierdzam, jeszcze nic nie mam
koleżance tutaj wysłałam fertila, poleconym, rejestrowanym.. mam numer przesyłki.. sprawdzam a Ona jest we Włoszech w ogóle.. napisałam wczoraj do głównej poczty w Dublinie żeby wyjaśnili sprawę, bo jakim cudem Ona się tam znalazła to nie wiem...FabianCyprian
Tymuś