"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałbym żeby to była ostatnia moja @ na 9 miesięcy ale tak czy siak cieszę się że wyszła planowo i teraz tylko czekam na wizytę.
Jesteś silna babka wiem że będzie wszystko dobrze i tym razem gdy uda Ci się zagroszkowac szczęście zostanie z Tobą już na zawsze ❤calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe dzięki ale ja już nawet o tym nie myślę bo odkąd dowiedziałam się że mam cykl bezowulacyjny i kolejny też może być taki to odpuscilam sobie jakiekolwiek wspomagacze. Jedynie dla mojego fertilman bo nasienie musimy wzmocnić a ja czekam na to co powie mi ginek bo jeśli znów będzie bez owu to moim wspomagaczem będzie Clo bądź inny lek pomocny w wywołaniu owulki.
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:no to żelik profilaktycznie, na ten śluz typu Rrrrrrrr i oby Ci się obyło bez tabsów
Szczerze Ci powiem że szkoda mi kasy, bo sama wizyta u ginka kosztuje mnie 150zł za każdym razem, a wizyty są przynajmniej trzy. Za tabsy też zapłaciliśmy jak za wizytę, mój pewnie zaraz jakieś antybiotyki dostanie i w razie jakby doszły leki dla mnie to już i tak sporo pieniędzy. A jak owulacji brak to i żel nie pomoże. Także jak na razie odpuszczę sobie -
Karolina moje samopoczucie dziś ok. Chociaż jestem nieprzytomna.. Nie służy mi wstawanie 6-7
Calanthe dobrze ze był mocniejszy - wszystko się ładnie oczyścilo
A ta teoria z cyklach bezowulacyjnymi do mnie nie przemawia - bo nijak się ma do tego ze się mowi/pisze ze po poronieniu najłatwiej jest zajśc -
nick nieaktualnycalanthe wrote:eee no to dość sporo płacisz za wizyty kurcze jako stała pacjentka to powinien Ci jakiś upust dać, a nie tylko zdzierać
Ostatnio trzecią wizytę miałam gratis ale nie liczę że i tym razem tak będzie
Ladybag to drzemkę walnij sobie w ciągu dnia i wypocznijWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:09
-
Calanthe ja dostałam zakaz od męża i ginekologa czytania "internetow" haha
Powiem Ci ze od razu człowiek się lepiej czuje
Bo to jest tak.. przeczytasz coś co Ci podchodzi a jednak się nie sprawdzi no to jest rozczarowanie.. przeczytasz coś co absolutnie Ci nie pasuje no to się stresujesz,a co będzie jak mnie to spotka..
Tak czy tak huśtawka emocji i po co?
Juz wystarczy ze w ciąży humor swiruje
Karolajn nie mogę bo mi tu halasują
Kozamonia trzymam mocno kciukasy -
Witam się i ja już po kawce i sniadanku chwilą odpoczynku i zabieram się za obiadek dla malucha a później drugi dla nas kiedy to moje dziecko zacznie normalnie jeść ehhh ostatnio ma fazę na jedzenie w tempie żółwia... jeden kęs potrafi przezuwac 10 min...