Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywariancja wrote:Dziewczyny jak myślicie, czy jest możliwe, że lekarz pomylił ciałko żółte z torbielą na jajniku?
Miałam dzisiaj taka wizyte u mojej gin, że sama już nie wiem co mam o niej myśleć... -
nick nieaktualnywariancja wrote:Biorąc pod uwagę fakt, że jestem 8-9 dni po owu to bardziej spodziewalam sie tam cialka zoltego.
Ale torbiel tez jest mozliwa. Usg trwalo jakies 60 sekund. Cala wizyta 5 minut, wiec mogla nie dojrzec...wariancja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:https://zapodaj.net/78ef880ed259d.jpg.html
Może owulacja jednak będzie pózno może mam taką skłonność 🙈 wiadomo testy nie potwierdzają bo mogą być pozytywne a pęcherzyk nie pęknie ( u mnie to możliwe) ale takie testy cieszą oko 🤗
Mam teraz te same testy, sa tak kijowe ze szkoda ich robic. Moje ciagle sie zalewaja, wgl zeby zaczely sie wybarwiac to trzeba bardzo dlugo czekac. Poza tym slabo strasznie sie wybarwiaja, dopiero jak dobrze wyschnie to obie kreski sa widoczne. Te niebieskie sa lepsze o wiele, ja napisalam do sprzedawcy i zwrocil mi kase.
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Mam teraz te same testy, sa tak kijowe ze szkoda ich robic. Moje ciagle sie zalewaja, wgl zeby zaczely sie wybarwiac to trzeba bardzo dlugo czekac. Poza tym slabo strasznie sie wybarwiaja, dopiero jak dobrze wyschnie to obie kreski sa widoczne. Te niebieskie sa lepsze o wiele, ja napisalam do sprzedawcy i zwrocil mi kase.
-
Ja mam niebieskie horieny i w tym cyklu mimo dwóch owulacji nie było piku😂😂
Ale to nie wiem czy z testami coś nie tak, czy ze mną25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Ja mam niebieskie horieny i w tym cyklu mimo dwóch owulacji nie było piku😂😂
Ale to nie wiem czy z testami coś nie tak, czy ze mną -
anka wrote:Po prostu żadne testy nie są miarodajne , według mnie powinno się je robić razem z monitoringiem ty byłaś na USG i była u cb piękna owulacja 🤗
Masz racje, gdyby nie monitoring to byłabym przekonana, że owulacji nie było i porobiły mi się torbiele tym bardziej ze ani mnie brzuch nie boli jak zwykle po owu, ani piersi nie nabrzmiałe 🤷🏼♀️25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Masz racje, gdyby nie monitoring to byłabym przekonana, że owulacji nie było i porobiły mi się torbiele tym bardziej ze ani mnie brzuch nie boli jak zwykle po owu, ani piersi nie nabrzmiałe 🤷🏼♀️
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
U mnie właśnie też się niewiele dzieje jak na ten etap... Temperatura mi skacze dziwnie, zawsze moje wykresy są płaskie jak naleśniki w fl.
Ja byłam wczoraj w Rossmanie i kupiłam facelle ciążowe chociaż mocno się zastanawiałam, bo ostatnio często ktoś pisze o fałszywych cieniach 😒 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:U mnie właśnie też się niewiele dzieje jak na ten etap... Temperatura mi skacze dziwnie, zawsze moje wykresy są płaskie jak naleśniki w fl.
Ja byłam wczoraj w Rossmanie i kupiłam facelle ciążowe chociaż mocno się zastanawiałam, bo ostatnio często ktoś pisze o fałszywych cieniach 😒
Te paskowe podobno dobre da mojej znajomej wykrył ciążę z beta 5 🤗 -
Oliwka91 wrote:U mnie właśnie też się niewiele dzieje jak na ten etap... Temperatura mi skacze dziwnie, zawsze moje wykresy są płaskie jak naleśniki w fl.
Ja byłam wczoraj w Rossmanie i kupiłam facelle ciążowe chociaż mocno się zastanawiałam, bo ostatnio często ktoś pisze o fałszywych cieniach 😒
Mnie tez paskowy facelle oszukał w zeszłym cyklu, także nie polecam25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyJa do facelle nie mam zastrzeżeń, jeszcze mnie nie zawiodły.
Dzisiaj mam wizytę ale na nic się nie nastawiam. Ucieszyłabym się jeśli nie będzie polipa, którego miał lekarz podejrzenia ostatnio (dzisiaj inny gabinet i o wiele lepszy sprzęt). Mówił, że tak to mu wygląda ale sprzęt nie za dobry więc pewny nie jest na 100%. Dzisiaj się okaże 🤗 -
Hej dziewczyny czy przyjmiecie mnie do siebie 😊
Miałam trochę przerwy od forum ,musiałam odpocząć psychicznie po stracie 4 ciąży ale już jestem gotowa na powrót 🏋️♀️.
Jestem w 22 dc i czekam sobie grzecznie na owu która na razie ma na mnie wywalone 😉.Zdaję sobię sprawę że po poronieniu cykl może się wydłużyć więc na razie czekam cierpliwie .
Martyna 33
U mnie w grudniu testy owy też nie wychodziły a monitoring potwierdził owu 😉więc z tymi testami to różnie bywa .
Do tej pory zawsze korzystałam z testów domowe labolatorium w tym cyklu kupiłam horrienmedical i porównuje z domowym lab 😉wczoraj kreska( słaba) była lepiej widoczna na domowym lab i wogole wydają mi się lepiej czytelne ale to było pierwsze porównanie zobaczymy co będzie dalej .
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina26 wrote:Hej dziewczyny czy przyjmiecie mnie do siebie 😊
Miałam trochę przerwy od forum ,musiałam odpocząć psychicznie po stracie 4 ciąży ale już jestem gotowa na powrót 🏋️♀️.
Jestem w 22 dc i czekam sobie grzecznie na owu która na razie ma na mnie wywalone 😉.Zdaję sobię sprawę że po poronieniu cykl może się wydłużyć więc na razie czekam cierpliwie .
Martyna 33
U mnie w grudniu testy owy też nie wychodziły a monitoring potwierdził owu 😉więc z tymi testami to różnie bywa .
Do tej pory zawsze korzystałam z testów domowe labolatorium w tym cyklu kupiłam horrienmedical i porównuje z domowym lab 😉wczoraj kreska( słaba) była lepiej widoczna na domowym lab i wogole wydają mi się lepiej czytelne ale to było pierwsze porównanie zobaczymy co będzie dalej .
Domowe labalatorium są zbyt czule, ja zawsze u nich miałam prawie pozytyw 😂 dlatego pod tym względem horieny wydają się lepsze.
Trzymam kciuki kochana, żebyś się szybko zregenerowała 😘 mój cykl po poronieniu był 55 dni25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia