Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza27 wrote:Świetna wiadomość 🥰 gratulacje ❤️
Ja odświeżam stronę diagnostyki średnio co minutę 🙈 -
futuremama wrote:A masz włączone powiadomienie SMS? Ale cóż... Ja i tak wyniki widziałam szybciej niż powiadomienie dostałam🙈😂
W każdym razie w końcu są
214 mlU/ml
Po 72h
961 mlU/ml
Przyrost 172%
Aż mi serce na chwilę stanęło jak zobaczyłam że są wyniki 🙈 ale już jestem spokojna w takim razie i przyjmuje mój aktualny brak objawów ze spokojem i radością 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 19:47
futuremama, Limonka26, Ladinola, Pomarańcza, Magda_Lena, abrakadabra, Otter, wariancja, Pum, Olenkaqx, Naya, Mama8latka, Manioka, Nynka, Luusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeza27 wrote:A to nie trzeba mieć wtedy karty stałego klienta aczy coś ? Ja mam tylko numer zlecenia 🤷🏻♀️
214 mlU/ml
Po 72h
961 mlU/ml
Przyrost 172%
Aż mi serce na chwilę stanęło jak zobaczyłam że są wyniki 🙈 ale już jestem spokojna w takim razie i przyjmuje mój aktualny brak objawów ze spokojem i radością 😛Beza27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeza27 wrote:A to nie trzeba mieć wtedy karty stałego klienta aczy coś ? Ja mam tylko numer zlecenia 🤷🏻♀️
214 mlU/ml
Po 72h
961 mlU/ml
Przyrost 172%
Aż mi serce na chwilę stanęło jak zobaczyłam że są wyniki 🙈 ale już jestem spokojna w takim razie i przyjmuje mój aktualny brak objawów ze spokojem i radością 😛Beza27 lubi tę wiadomość
-
Otter wrote:Beza piękna beta 😊
Junjul super, że udało się posłuchać serduszka 😊
Beza piękny przyrost bety 🙂 gratulacje 🙂Beza27, Magda_Lena, Pum lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Ohh nie wiedziałam, że się tylko ogląda. Myślałam, że już można słuchać na tym etapie, ale ja się nie znam 😕 ale najważniejsze, że jest dobrze 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Junjul wrote:Czytałam kiedyś, że na tak wczesnym etapie oglądanie jest bezpieczniejsze niż USG z dźwiękiem 🙂 chyba dopiero za tydzień dwa będzie można słuchać 🙂
Junjul lubi tę wiadomość
-
Otter - No i właśnie jest tak napisane że sama nie wiem... (może otworzy wam się link https://ovufriend.gyncentrum.pl/?user_id=e621203 )
A zwykle problemów z czytaniem ze zrozumieniem nie mam zapisze się na przyszły cykl w okolicach owu jak ten cykl będzie z gatunku standardowych, przy okazji będzie mały monitoring. A jeżeli chodzi o badania żołnierzy to chyba jednak na Gyncentrum się zdecydujemy, bo najwięcej badań w niezłej cenie do Kato mamy z dobre 30 minut bez korków, więc jeszcze muszę się dopytać o pobranie nasienia na miejscu chyba że mozna je wsadzić do termosa 😂😂😂😂🤣
Junjul gratuluję serduszka! ❤️❤️👶 Ja to bym ryczała nawet przy największy gburze
Beza piękny przyrost!Junjul, Beza27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby ta dobra passa na wątku jeszcze trwała i trwała 🥰 Mam zamiar za 2 tygodnie wysikac II 🥰
Dziś już po zastrzyku, takze teraz z mężem nie możemy się doczekać wieczora 🥰
Nasz już prawie 9 letni syn będzie wygoniony spac chyba już o 19 😂😂😂😂 niee no żartuje 😉 zawsze w sobotę ogladamy jakieś bajki wieczorem z nim lub filmy typu Jurrasic World więc trzeba będzie jeszcze poczekać aż pójdzie spać 🤪
Otter, Naya, Limonka26, Pum, Magda_Lena lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Dziewczyny od wielu lat tak mam ze przed okresem chce mi się 💓. Nie w owu tylko przed okresem. Gdy poczuje ta właśnie chcice wiem ze za chwile będzie okres.
Czy mam jakieś hormony nie tak czy co?
U mnie nawet juz seksu nie ma. Powoli godze się z tym że nie będzie mieć dziecka. Smutna prawda ale może tak właśnie miało być.
2 miesiące na diecie i nic nie chudnę.
Nie sądziłam ze tak się da 😪👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅