Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPannaAnna35 wrote:Dziewczyny od wielu lat tak mam ze przed okresem chce mi się 💓. Nie w owu tylko przed okresem. Gdy poczuje ta właśnie chcice wiem ze za chwile będzie okres.
Czy mam jakieś hormony nie tak czy co?
U mnie nawet juz seksu nie ma. Powoli godze się z tym że nie będzie mieć dziecka. Smutna prawda ale może tak właśnie miało być.
2 miesiące na diecie i nic nie chudnę.
Nie sądziłam ze tak się da 😪
A jak jesteś po 2 miesiącach na diecie i nie chudniesz to z dieta coś jest nie tak, jest źle dopasowana, nie do twojego organizmu i trybu aktywności. Masz dietę od dietetyka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 08:57
Magda_Lena, NataliaGie lubią tę wiadomość
-
PannaAnna A badalas kiedyś poziom hormonow w 2 części cyklu?? Testosteron itd?? Może tak po prostu już masz 🤔 i niekoniecznie może to oznaczać zaraz problemy...
Otter dziękuję kochana 🥰
Manioka test w 25dc na cykl który ma 26dni to miało by sens jak ja robię np 6-5 dni przed okresem 😋😋
Tak w ogóle to mój nałóg testowy w tym miesiacu będzie wystawiony na wielką próbę.... 🙉 nie wiem ile Ovi się utrzymuje w organizmie , kiedy test może sugerowac ciąże A nie efekt zastrzyku... 🤷♀️👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualny
-
PannaAnna, to taki paradoks bo jakbys się nie starała to nawet byś pewnie nie zwróciła uwagi ze przed okresem masz wysokie libido, a tak to od razu czy ze mną jest coś nie tak, czy może to hormony, a może coś nie tak i to przeszkadza w zajściu.
Każda z nas jest inna, ma inne libido, to wszystko jest normalne. Resztę dodała Ladinola wiec nie będę się rozpisywać
Życzę Wam pięknego weekendu dziewczynki ❤️
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter wrote:Manioka ja bym testowała 😁 kiedys wogole nie robiłam testów i czekałam na małpę a teraz mam te z allegro za grosze i nawet jak wiem że będzie biel to dla mnie po prostu coś się dzieje a nie nudne wyczekiwanie 😁
Wogole założyłam sobie insta wczoraj 😀 i go nie ogarniam 😱 możecie się śmiać, ale ja nie mam ani fb ani insta, nic kompletnie 😆 dzisiaj wieczorem sobie usiądę i chce podadawać strony które polecalyscie i wiele innych 😀
Ja tu dopiero się obkupie 🤦♀️ kurde jeszcze tydzień i może coś się dowiem😁🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManioka wrote:To będzie 10 dzień po owulacji 😊
Ale ja mam cykle od 26 do 29 i nie wiem jaki ten wyskoczy.. 😐
Jak 10 dpo to możesz zrobić, ale jak wyjdzie biel to się nie stresuj, bo kreska może się pokazać nawet 14dpo dopiero 😊Manioka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama8latka wrote:PannaAnna A badalas kiedyś poziom hormonow w 2 części cyklu?? Testosteron itd?? Może tak po prostu już masz 🤔 i niekoniecznie może to oznaczać zaraz problemy...
Otter dziękuję kochana 🥰
Manioka test w 25dc na cykl który ma 26dni to miało by sens jak ja robię np 6-5 dni przed okresem 😋😋
Tak w ogóle to mój nałóg testowy w tym miesiacu będzie wystawiony na wielką próbę.... 🙉 nie wiem ile Ovi się utrzymuje w organizmie , kiedy test może sugerowac ciąże A nie efekt zastrzyku... 🤷♀️
Z tego co czytałam na forum to dziewczynom utrzymuje się średnio do 10-11 dpo 😊 Najlepiej jakbyś wytrzymała do 14dpo wtedy powinien być najbardziej wiarygodny 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 09:20
-
nick nieaktualnyOtter wrote:Manioka ja bym testowała 😁 kiedys wogole nie robiłam testów i czekałam na małpę a teraz mam te z allegro za grosze i nawet jak wiem że będzie biel to dla mnie po prostu coś się dzieje a nie nudne wyczekiwanie 😁
Wogole założyłam sobie insta wczoraj 😀 i go nie ogarniam 😱 możecie się śmiać, ale ja nie mam ani fb ani insta, nic kompletnie 😆 dzisiaj wieczorem sobie usiądę i chce podadawać strony które polecalyscie i wiele innych 😀 -
Naya wrote:Z tego co czytałam na forum to dziewczynom utrzymuje się średnio do 10-11 dpo 😊 Najlepiej jakbyś wytrzymała do 14dpo wtedy powinien być najbardziej wiarygodny 😊
Jak 10 dnia wyjdzie biel to zrobię dopiero 14 o ile małpa mnie nie wyprzedzi 😁 -
nick nieaktualny