Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia i tak będę kontrolować organizm, bo przecież mąż nie sprawdzi jaki śluz i jaka szyjka
Ale przyznam, że jestem zaskoczona, bo seks dzień po dniu u nas to mega rzadkość. Mąż nie potrzebuje tak częstego seksu 😂
Monia, w jaki rejon Rodos jedziecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 07:44
-
nick nieaktualny
-
Monika7 wrote:Olenka, ale super! To będziemy obie leżeć na greckich plażach i się relaksować 😉
Super, że Twój mąż tak bardzo się zaangażował i bierze teraz na siebie ciężar starań. Rewelacja! A Ty sobie odpocznij ☺️
Martyna, całe szczęście że z tymi łydkami lepiej! Jak Ci idzie kompletowanie wyprawki? Zostało Ci coś jeszcze do kupienia?😉
Ja pewnie na tym etapie, to już przynajmniej będę mieć wszystko wybrane 😂😂
Wczoraj pochwaliłam się pójściem na basen, a dzisiaj siłownia 🏋🏻♀️ Będę mieć aktywne komórki jajowe 😅
Dbanie o siebie to najlepsze co możesz zrobić podczas starań ☺️☺️💪🏼 You go girl;)
Mam duzo rzeczy, pieluszki, ciuszki, pierdołki, szumiś, komoda, laktator, łóżeczko, otulacz, rozek, kokon, śpiworek do gondoli. Został do kupienia wózek, fotelik, wanienka No i pewnie się jeszcze nazbiera jakieś buteleczki itp. W pewnym momencie wydawało mi się ze mam prawie wszystko ale jeeednak nieee🤣
Ale kompletowanie wyprawki to jest jednak radocha25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Olenka, lecimy na zachodnią część Krety 🙂 Jeszcze nigdy nie byłam na greckich wyspach. Czuję lekką ekscytację 😀 I nie mogę się doczekać moussaki!
Jak u Was teraz seks codziennie, to Ty już nawet nie musisz sprawdzać szyjki i śluzu 😂 Nie przegapicie owulacji 😉
Martyna, oj na pewno kompletowanie wyprawki to mega frajda! Teraz są takie piękne rzeczy, że pewnie największy problem to zdecydować się na konkretne rzeczy i nie kupić za dużo 😉
W sumie masz jeszcze trochę czasu, to może z wózkiem i fotelikiem załapiesz się na jakieś promocje na Black Friday. Tylko czy wytrzymasz jeszcze tyle czasu 😆Martyna33 lubi tę wiadomość
-
My trzy lata temu byliśmy w okolicach Rethymnon, zwiedziliśmy tylko właśnie zachodnią część
jest pięknie! Jeżeli lubicie zwiedzać, to koniecznie wynajmijcie auto - jest gdzie jeździć
Właśnie owulka albo była wczoraj albo dzisiaj (dziś mega miękka szyjka), obstawiam wczoraj, ale tak dobrze nam ostatnio w łóżku 😂 że dla pewności jeszcze dzisiaj wciągnę męża do łóżkafuturemama lubi tę wiadomość
-
Hahaha tak zrób 😆😆 Miłego!
Auto już wynajęte, także będziemy zwiedzać 🙂 Ja w prawdzie mam chorobę lokomocyjną, ale na wakacjach biorę zawsze rano Aviomarin i w drodze sobie śpię 😉
Jest coś konkretnego co szczególnie polecasz na Krecie? -
Plazlża Preveli, klasztor Arkadi, Balos, samo Rethymnon i zakupienie przewodnika po Krecie z Marco Polo- uwielbiam ich przewodniki, są piękne zdjęcia, opisy, proponowane wycieczki
-
abrakadabra wrote:Współczuję dentysty, ja juz dostałam u siebie zniżkę bo jestem stałym klientem ich kliniki.. Na szczęście moje cierpienia z zebami skończą sie w piątek. Bolace zęby wyleczone, co prawda nie mogą sie dalej wwiercic tam ale przynajmniej ból ustał, mam nadzieję raz na zawsze
Ehhh.. Ważne że Twoje cierpienie się już kończy... ❤️
Ja mam nadzieję, że usłyszę że zęby są zdrowe i jest wszystko ok 😁 no oprócz jednej plomby która się ukruszyla🤷♀️
Wiecie co Wam powiem.. Wczoraj weszłam w 27 tydzień, jest to 7 miesiąc.. I tak w pewnym momencie doszło do mnie, że za niedługo mogę życie się zmieni 🤦♀️dopiero teraz 🤷♀️ chyba lepiej późno niż wcale ☺️ -
Manioka ale przynajmniej będziesz miała z głowy. Ja się zagapiłam i terminu na wrzesień nie zaklepałam. Chyba że coś się zwolni bo chcieliśmy jeszczedwie stare plomby wymienić a jak mała się urodzi to pewnie tak szybko do niego nie pójdę😅
-
Ja za dentystę i tak płacę, mam takiego że już chyba dopóki na emeryturę nie pójdzie będę do niego chodzić🤣
Ta w moim przypadku nieszczęśliwa 7 to przy drugim biochemie była ale fakt, dopiero co przy niej płakałam że mam dość i nic z tego nie będzie a teraz przeglądam rzeczy w aptece co do torby szpitalnej spakować🙈 Tamten czas wydaje mi się jakby był w innej epoce. -
Ja też chodzę prywatnie do dentysty😁 nigdy w życiu nie pójdę do dentystki, bo od małego jestem zrażona.. Tylko dentysta, który mnie uratował jak byłam mała 😁 i też dopóki na emeryturę nie pójdzie to nie zmienię 🤷♀️
A ja już po "bólu" wyszlifował zęby, wypolerował bo tylko tyle trzeba było 😅 a bałam się że będzie coś konkretnego 😁futuremama lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Manioka poproszę o sprawdzony przepis na ten sernik z serem z wiaderka😁 bo się boję że przy moim wyszedłby zbyt plynny😁
Bardzo Cię proszę 😁 aczkolwiek ciasto pod ten sernik robiłam inne😁 nie pół kruche, a kruche sprawdzony też przepis 😁 jakbyś chciała jeszcze na ciasto to daj znać ☺️
Tu w przepisie napisane jest, że się podpieka najpierw spód, a potem wlewa masę serową. Ja tak nie zrobiłam tylko wyłożyłam ciastem brytfankę i od razu nalałam masę 😁
https://aniagotuje.pl/przepis/sernik-z-rosa -
Manioka dzięki, ciasto to nie problem bo akurat to wychodzi mi zawsze ok i też nigdy nie podpiekałam wcześniej😉
Tylko właśnie o ten ser mi chodzi bo jakiś czas temu robiłam królewski, miałam ser z wiaderka i zbyt płynny mi wyszedł. A smaka na sernik mi narobilaś🤣
Jak wróciliśmy z wakacji to w nd chociaż cisato- piankę na szybko zrobiłam a teraz robimy młodego urodziny to może oprócz tortu jeszcze sernik machnę😁
W ogóle przyszły mi rzeczy do tortu no i kupiłam sobie wreszcie rant do pieczenia i paterę obrotową. Może w końcu jakieś ładne kanty będzie miał ten tort i nie będzie akrobacji przy tynkowaniu🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 15:24