Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Junjul gratulacje❤
Midzia super że wychodzicie. W domu więcej spokoju, choć nie wiem jak będzie jeszcze wpakiecie z dwulatką🤣 teraz spojrzałam że w tym samym czasie twoje dzieci będą miały urodziny😁
Domistr jak dla mnie pozytyw, weekend się zaczyna także dobrej zabawy😁😁Junjul, Domistr, midzia lubią tę wiadomość
-
Junjul gratulacje! Piękna data, urodziłaś w moje urodziny 😁 I piękne imię, też mi się bardzo podoba 🥰
Domistr pozytyw jak nic, weekend jest Wasz 😎
Ja dziś upuściłam krwi w labie na cały układ krzepnięcia, żeby sprawdzić czy przy tej mutacji PAI coś więcej mi trzeba niż acard 😕 Do tego zrobiłam homocysteinę, kwas foliowy i b12. Panie w labie pogubiły się ile probówek im na to wszystko trzeba, bo tak dużo tego 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2021, 11:35
Domistr, Junjul lubią tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ I IVF: FET ❄️4BB✖️
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
🍀Nasze słoneczko jest już z nami ☀️🧑🧑🧒 -
nick nieaktualnyDomistr pozytyw 😊
Limonka ja tez ostatnio robiłam układ krzepnięcia i u mnie przy pai hetero wszystko w normie wyszło ale tez nwm jak dokładnie się to analizuje zamierzam pokazać to nowemu ginekologowi i xobacze co powie 😊Domistr lubi tę wiadomość
-
Anka no właśnie mimo wszystko lepiej skonsultować z lekarzem wyniki
ja wyhaczyłam teleporadę do hematologa na 16 listopada przez luxmed, zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że moja diagnostyka wyrobi się do tego czasu z wynikami, bo z ich tempem to nie wiadomo 😂 a robiłam jeszcze białko c i s, a na to podobno najdłużej się czeka
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
• FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883;
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
nick nieaktualnyLimonka26 wrote:Anka no właśnie mimo wszystko lepiej skonsultować z lekarzem wyniki
ja wyhaczyłam teleporadę do hematologa na 16 listopada przez luxmed, zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że moja diagnostyka wyrobi się do tego czasu z wynikami, bo z ich tempem to nie wiadomo 😂 a robiłam jeszcze białko c i s, a na to podobno najdłużej się czeka
Tez miałam isc do hematologa ale kolezanka mnie namówiła żeby isc do tego gina bo on sie podobno zna wlasnue na mutacjach i nie olewa sprawy jak inni 😇Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Manioka daj spokój, Ty się boisz ze coś się zacznie a mnie już frustruje to że to nic nie daje🙈 Tak jak przed okresem brzuch nawala a okres nie przychodzi. Może o to chodzi żeby strach całkiem minął tylko została irytacja żeby w końcu się zaczęło🤣
Oswajam się już z myślą że pewnie następny tydzień też tak będzie wyglądał.Manioka lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Manioka daj spokój, Ty się boisz ze coś się zacznie a mnie już frustruje to że to nic nie daje🙈 Tak jak przed okresem brzuch nawala a okres nie przychodzi. Może o to chodzi żeby strach całkiem minął tylko została irytacja żeby w końcu się zaczęło🤣
Oswajam się już z myślą że pewnie następny tydzień też tak będzie wyglądał.
😂😂 Wiesz, ja mam zamiar dotrzymać do 15 listopada 😂😂 nie wiem jak Młody 😂😂 ale będę trzymać ile się da😂😂😂
Mój mąż mnie tylko straszy, że on czuje że to będzie wcześniej 😂😂 ale nie zwracam na to nawet uwagi😂😂 -
Jak z niego taki wróżbita jak z mojego to na luzie wytrzymasz🤣 ja prawie codziennie słyszę że przecież mogę nawet dziś urodzić🤦♀️ z resztą sama przecież sobie październikowe dziecko wróżyłam. No cóż... tylko niech mi nie robi psikusa I się nie rodzi 1.11 bo jakoś akurat ta data słabo mi na urodziny pasuje😁
Manioka lubi tę wiadomość
-
Haha, co do daty 1.11 to ja się miałam tak urodzić, ale mamą zacisnęła nogi i jakoś jej się udało urodzić po wszystkich świętych 🙈🙈😂
Manioka, futuremama lubią tę wiadomość
-
Futuremama co do wróżenia mojego męża to akurat czasami się mu to udaje😁
Zresztą, czasami to mało powiedziane 😂😂 dość często wróży i tak jest😁 ale wierzę, że jednak się myli😁
No w sumie 01.11 to tak też mi się wydaje nie bardzo😁 no, ale co ma być to będzie😅
Olenka mocna kobita z Twojej mamy😁😁
W takim razie kiedy masz urodzinki? 😁 -
Olenkaqx wrote:Haha, co do daty 1.11 to ja się miałam tak urodzić, ale mamą zacisnęła nogi i jakoś jej się udało urodzić po wszystkich świętych 🙈🙈😂
Ale jak Ty zaraz masz urodziny to chyba termin @ się z nimi pokrywa? To wiemy czego Ci życzyć - żeby małpiszon się nie pojawił😁 -
Ja tam mam koleżankę, która jest z 1.11 i nie jest z tego powodu nieszczęśliwa 😂 cieszy się, że zawsze ma wolne w urodziny 😂
Pomarańcza lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
▪️ II IVF:
• FET❄️4BA- 5tc💔
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
Limonka26 wrote:Ja tam mam koleżankę, która jest z 1.11 i nie jest z tego powodu nieszczęśliwa 😂 cieszy się, że zawsze ma wolne w urodziny 😂
W sumie racja 😁 nie spojrzałam na to w ten sposób 😅
U mnie chyba kolejna noc bez spania.. Brzuch dokucza.. A Młoda przyszła z przedszkola z bólem brzucha🙄 oby to nie rota... 🙄 -
Urodziny mam 3.11
równiutko 30. Plany były że do trzydziestki chciałam być mamą dwóch maluchów, potem był plan że jednego malucha, potem plan żeby być w ciąży. Na razie dość że jestem chociaż mężatką
Manioka a może młoda coś zjadła dziwnego po czym boli brzuszek? -
Olenka obawiam się, że to rota wirus..
W przedszkolu jak nie jakieś wirusy zapalenia gardła tak teraz rota panuje.. A że Młoda zaczęła chodzić do przedszkola dopiero od tego roku to przynosi wszystkie choroby jakie obecnie panują... 😑
Cała noc do dupy.. Ciągłe wizyty w toalecie.. Brzuch mnie nawala na okres.. Do tego twardnienia brzucha.. Pokręci mnie zaraz z tym wszystkim.. 😞 -
Limonka26 wrote:Ja tam mam koleżankę, która jest z 1.11 i nie jest z tego powodu nieszczęśliwa 😂 cieszy się, że zawsze ma wolne w urodziny 😂
Wiadomo, nie ma na to wpływu ale mam nadzieję że wybierze inny dzień😁 -
Olenka bo my sobie wkręcamy jakieś fazy z tą 30stką🤣 chociaż w pracy miałam sporo młodszych osób to się okazało że są i tacy które mają określone cele do zrealizowania przed skończeniem 25 itd. 🤣
Trzymam kciuki żeby choć ten jeden cel się spełnił, co prawda dopiero w postaci małego groszka ale może już tam rośnie😊
Manioka współczuję nocki. W naszym przedszkolu tez co chwilę coś ale na szczęście dzieci się trzymają w miarę.
U mnie niestety I bez rota często tak w dzień jest i najgorzej bo wtedy boli dosłownie wszystko😔 -
Oleńka u mnie było to samo, plan cały czas ewaluuje, ja mam 30 w grudniu także podobnie się urodziłyśmy 😉 jeszcze mam szanse być w ciąży do 30 ale ty chyba też nie? Jak sytuacja w ogóle? 😁Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖