Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2022, 16:20
Achna, wariancja, KoszulkaUlka, Julkaaa, Junjul, Natalia1992, Olenkaqx, futuremama, Nynka, Sparky, Selena, Limonka26, Morgana, Oliwka91, Pomarańcza, Magda_Lena, Mama8latka, Monika7 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam brac dupka 7 dni na wywolanie ale samo poszlo po 5 dniach brania wiec odstawilam04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Otter wrote:Dziewczyny, z takim wsparciem od Was nie mogło być inaczej- jajowody drożne, macica czysta 😁
Dziękuję bardzo za kciuki ❤️
Dzisiaj 8dc, a u mnie na prawym jajniku już pęcherzyk 17mm i endometrium 7.4mm. Od piątku można działać 😁
Rozumiem ze nie bolało?
Gratuluje drożnych jajowodów ❤️ Lepiej być nie może!Otter lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter super wieści 😍 😍 😍 😍 😍 działajcie i niech beda efekty 😍 😍 😍 😍
Otter lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
nick nieaktualnyMartyna no masakra dla mnie cykle 60 dni to katorga byłam wtedy taka sfrustrowana a zawsze po dupku po 3 dniach od odstawienia już okres jest. I będę mogła zaczynać stymulację 🤩
Otter super wieści teraz tylko działać 🥰 podobno po hsg szybciej się zachodzi u mnie akurat się to nie sprawdziło ale u mnie inny problem . Niektóre akurat to zaobserwowały albo akurat był to przypadek 😊Martyna33, Otter lubią tę wiadomość
-
Otter wspaniałe wieści, powodzenia w tym cyklu 🤞🤞
Otter lubi tę wiadomość
-
Otter super, to teraz działajcie!
Ja mam jakiegoś dola pt „to się nigdy nie uda” 😬 właśnie kończy mi się 🐒 ale zapału zero. Ten cykl nie mierzę i nie robię testów owu, bo nie mam na to siły. W kółko sobie powtarzam, ze muszę się skupić na tym dziecku które już mam a nie roztrząsać w kółko nieudane plany o trójce przed 30 ( już nawet dwójki nie będę mieć przed 30, za późno 🤣) ale coś mi nie idzieOlenkaqx, Otter lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Dziewczyny, z takim wsparciem od Was nie mogło być inaczej- jajowody drożne, macica czysta 😁
Dziękuję bardzo za kciuki ❤️
Dzisiaj 8dc, a u mnie na prawym jajniku już pęcherzyk 17mm i endometrium 7.4mm. Od piątku można działać 😁
Super wiadomość 🍾🥂🎉🎊Otter lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, u mnie 6 dpo i właśnie zauważyłam plamienie😱 Nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło. Ciekawe, czy to dobry znak, czy coś mi się powaliło w hormonach🤔 Idę w sobotę na tego proga to się coś może rozjaśni.
Otter, cieszę się, że wszystko w porządku w badaniu. Trzymam kciuki za owocne starania 🍀
Iskra444, jak odpoczniesz chwilę od takiej pilnej obserwacji cyklu, to pewnie wróci entuzjazm 😃 Czasami trzeba przynajmniej spróbować się odciąć od tego wszystkiego, starania są wyczerpujące psychicznie 😞Magda_Lena, Olenkaqx, Otter lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Dziewczyny, u mnie 6 dpo i właśnie zauważyłam plamienie😱 Nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło. Ciekawe, czy to dobry znak, czy coś mi się powaliło w hormonach🤔 Idę w sobotę na tego proga to się coś może rozjaśni.
Otter, cieszę się, że wszystko w porządku w badaniu. Trzymam kciuki za owocne starania 🍀
Iskra444, jak odpoczniesz chwilę od takiej pilnej obserwacji cyklu, to pewnie wróci entuzjazm 😃 Czasami trzeba przynajmniej spróbować się odciąć od tego wszystkiego, starania są wyczerpujące psychicznie 😞
Sparky dobry znak ✊ jeśli nigdy tak nie miałaś to może być to 🍀Sparky lubi tę wiadomość
-
Otter działajcie! 😍 Super ze wszystko drożne, endometrium grubiutkie więc Kropek może się pięknie mościć
Sparky mam nadzieję, że to plamienie to Kropek! 🤞 🤞 🤞
Iskierka odpoczynek jest dobry! Ja odpoczywam psychicznie od temperatury, owulakow, śluzów i szyjek w tym cyklu i świetnie się czuje nawet zastanawiam się czy nie przedłużyć tego odpoczynku - niech się dzieje wola nieba!
Ale coby tej woli nieba dopomóc to umówiłam męża na 8.04 na badanie nasienia, ja 3dc robię badania hormonów, a 9.04 wizyta w Gyncentrum powinnam być wtedy mniej więcej w czasie owulacji, więc podglądniemy jajo nooo chyba, że w tym cyklu Bobek raczy się pojawić, to kasa na badania i wizyty pójdzie na wyprawkę :dSparky, Otter lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki, dawno się nie udzielałam, niw czytałam... Musiałam odpocząć psychicznie po kolejnej cb od forum, nawet już nie mam jak nadrobić waszych postów 🤦 przepraszam że się tak wpieprzam w połowie
Starania u nas narazie na takim etapie że w sumie tylko stary się spuszcza 😂😂, żadnych wyliczeń, żadnych temperatur, nic kompletnie, jak narazie nawet nie chce się starać za bardzo....
Jutro znowu pobieranie krwi na tarczycę, pojutrze znowu wizyta u Endo, oczywiście powiem jej o kolejnej cb, niech mi ona w końcu pomoże 😭
Pozdrawiam Was serdecznie ❤️ -
Sparky wrote:Dziewczyny, u mnie 6 dpo i właśnie zauważyłam plamienie😱 Nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło. Ciekawe, czy to dobry znak, czy coś mi się powaliło w hormonach🤔 Idę w sobotę na tego proga to się coś może rozjaśni.
Iskra444, jak odpoczniesz chwilę od takiej pilnej obserwacji cyklu, to pewnie wróci entuzjazm 😃 Czasami trzeba przynajmniej spróbować się odciąć od tego wszystkiego, starania są wyczerpujące psychicznie 😞
Nie chce odbierać Ci nadziei, ale u mnie w tym cyklu był spadek temperatury i plamienie 5dpo pierwszy raz w życiu , jednak nic ono nie oznaczało 🤷🏼♀️
Ale wiadomo- szanse zawsze są25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Nie chce odbierać Ci nadziei, ale u mnie w tym cyklu był spadek temperatury i plamienie 5dpo pierwszy raz w życiu , jednak nic ono nie oznaczało 🤷🏼♀️
Ale wiadomo- szanse zawsze są
Nie nakręcam się 😌 Jestem przygotowana na to, że to może nic nie znaczyć. Organizm lubi płatać figle jak się tak dokładnie obserwuje swój cykl 🙈