Klub pod Pingwinkiem 🐧
-
WIADOMOŚĆ
-
abrakadabra wrote:Dziewczyny we wtorek bedzie darmowy webinar z Centrum wspierania płodności na temat:
1. Co jeść, co suplementować, aby Twoja komórka jajowa
prawidłowo się rozwijała do owulacji [o tym, że w każdej fazie
cyklu potrzebujesz innych składników odżywczych]
2. O najczęstszych przyczynach niepłodności:
niepękające pęcherzyki, PCOS i inne
3. O wpływie Twoich emocji i stresu na poczęcie maluszka
[Żaden lekarz o tym nie mówi]. Poznasz moje holistyczne
podejście do tematu owulacji.
https://event.webinarjam.com/register/34/w718xcon
A co mi tam, zapisze się. Wiedzy nigdy za dużo ☺️
Dzięki!25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:28
-
Ja tez się zapisałam 😁 pewnie dowiemy się sporo ciekawych rzeczy wiec czemu nie 🙂13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Przyszła 🐵 pewnie wywołały ją moje poranne żale, że to się nigdy nie skończy 😁
abrakadabra, Otter, Sparky, Olenkaqx lubią tę wiadomość
-
Oliwka91 wrote:Przyszła 🐵 pewnie wywołały ją moje poranne żale, że to się nigdy nie skończy 😁
YES! Są takie sytuacje, kiedy okres cieszy 💪🏼25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Abrakadabra dzięki za kciuki! Jeszcze czeka mnie pomiar bety ale chyba pójdę za kilka dni w takim razie 😉
Martyna dokładnie, rzadko kiedy cieszy ale dziś tak 😁 także działamy dalej w kwietniu 💪
-
Oliwka91 wrote:Abrakadabra dzięki za kciuki! Jeszcze czeka mnie pomiar bety ale chyba pójdę za kilka dni w takim razie 😉
Martyna dokładnie, rzadko kiedy cieszy ale dziś tak 😁 także działamy dalej w kwietniu 💪
Super! Oby juz było czysto i działajcie do skutku ☺️☺️19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️ -
abrakadabra wrote:Super! Oby juz było czysto i działajcie do skutku ☺️☺️
A jak u Ciebie sytuacja? Chyba pisałaś, że czekasz na okres ostatnio? -
Nie udzielałam się ostatnio dużo, najdłuższe trzy tygodnie w moim życiu, tak się niecierpliwiłam do dzisiejszej wizyty, ale czytam Was codziennie i mentalnie wspieram 🙂
W każdym razie melduję że moja fasolka ma 27 mm i poród planowany na 27 października 🙂
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂Julkaaa, Sparky, Ester, Olenkaqx, Limonka26, Pomarańcza, Mama8latka, Magda_Lena, wariancja, Nynka, abrakadabra, futuremama, Otter, Niebieska Gwiazda, Beza27 lubią tę wiadomość
-
Junjul wrote:Nie udzielałam się ostatnio dużo, najdłuższe trzy tygodnie w moim życiu, tak się niecierpliwiłam do dzisiejszej wizyty, ale czytam Was codziennie i mentalnie wspieram 🙂
W każdym razie melduję że moja fasolka ma 27 mm i poród planowany na 27 października 🙂
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂
Prawie 3 cm człowieka 🥰 super wieści!Junjul lubi tę wiadomość
-
Junjul wrote:Nie udzielałam się ostatnio dużo, najdłuższe trzy tygodnie w moim życiu, tak się niecierpliwiłam do dzisiejszej wizyty, ale czytam Was codziennie i mentalnie wspieram 🙂
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂Junjul lubi tę wiadomość
-
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂Junjul lubi tę wiadomość
-
Biorę wiruski w każdej ilości!
Gratulacje z powodu małego wielkiego człowieka!Junjul lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 20:29
Junjul lubi tę wiadomość
-
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂
Super informacje 🤗 To i ja wezmę trochę wirusków 🤩 Żeby z tego mojego plamienia wyszło coś dobrego 😃Oliwka91, Junjul, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJunjul wrote:Nie udzielałam się ostatnio dużo, najdłuższe trzy tygodnie w moim życiu, tak się niecierpliwiłam do dzisiejszej wizyty, ale czytam Was codziennie i mentalnie wspieram 🙂
A teraz wiruski 🦠🦠🦠 🙂Junjul, Pomarańcza lubią tę wiadomość
-
Oliwka91 wrote:A jak u Ciebie sytuacja? Chyba pisałaś, że czekasz na okres ostatnio?
U mnie sytuacja jest taka, że jedna wielka nie wiadoma. Czekam na okres bo chce zrobić wszystkie badania po kolei. Ale jak na razie to mu nie spieszno, nic sie nie zapowiada nawet. Zawsze mam jakąś krostke na twarzy przed, a teraz nic. Piersi nie bola nic a nic. Nie wiem nawet czy owu była, odpuściłam testy i wszystko inne, wiec pewnie trochę sobie teraz poczekam. Obecnie mam 30 dc i cisza.. 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2021, 19:52
19 cs.
1 cykl z letrozolem
2022r. - Córeczka ❤️