Kontrwatek "dobrze, ze..."
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój plus na dziś:
- mogę się napić wina
- w pracy mam luz
- zmieściłam się w zaciasne spodnie!
- włosy ułożyły mi się wyjątkowo dobrzeulek lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ach Olgenek, wczoraj nastapila fuzja z "WIECZORNICA..."! Ten lokal juz jest nieczynny, zapraszamy tam! Tam zawsze pozytywnie!
-
ulek wrote:o nie, ja protestuję! zakrapiana wieczornica jest super wątkiem, ale codziennie nie dam rady go odwiedzać - ostatnio miałam mega kaca po wizycie tam To jest dobry weekendowy wątek, ale w tygodniu zdecydowanie bezpieczniej jest tutaj, albo na 30-stkach
- a ty co z tym winkiem?
- a nic piję sobie z koleżankami na forum
- 0o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 12:36
-
nick nieaktualny
-
ulek wrote:o nie, ja protestuję! zakrapiana wieczornica jest super wątkiem, ale codziennie nie dam rady go odwiedzać - ostatnio miałam mega kaca po wizycie tam To jest dobry weekendowy wątek, ale w tygodniu zdecydowanie bezpieczniej jest tutaj, albo na 30-stkach
Ja się zgadzam w całej rozciągłości, że tamten wątek rozpija Ale co zrobię skoro dziś niemałż dłużej w robocie, więc wieczór mam dla siebie(i to jest plus) i swojego endo.
Jakiś czas temu zweryfikowałam nieco moje postanowienie o nie piciu samotnym, tzn uznałam, że z Wami nie jest samotne - a to nie wiem czy plus...biedronka1982, ulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to jest plus! w grupie nawet tej wirtualnej razniej i nie mówie tylko o piciu. największym plusem jest to ze możemy się tu 'spotkać'.
biedronka1982, ulek lubią tę wiadomość
-
uwielbiam ból mięsni po treningu
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki mąż mi zrobił niespodziankę
przychodzę z pracy a on czeka w sypialni jak go Pan Bóg stworzył a miał wrócić jutro z delagecji ale szybciej skończyli i wrocił dziś ale nawet nic nie powiedział skubany
dziś jeszcze śluż rozciągliwy i jajniki kłują jak wczoraj szyjka tez wysoko otwarta i miękka więc może....biedronka1982, ulek, Lenuś, Veri lubią tę wiadomość
-
no mycha to prawdziwie dobra wiadomość! oby oby!
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra wiadomość na dziś: po 2 tygodniach racjonalnego odżywiania i regularnych ćwiczeń -5 cm w pasie, -5 kg na wadze! bardzo miła dla mnie wiadomość. ps. pracuje na 4 piętrze, zapomniałam klucza więc pokonałam trase góra - dół - góra i nie miałam zadyszki jak dotychczas! jupi!
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
- MOŻESZ WSZSYTKO ZWALIĆ NA PMS
-
Jestem nienormalna... Wszędzie rozgłaszam swój wynik posiewu... Co będzie jak zajdę w ciąże? Chyba sobie na czole napiszę- nie, nie za mało widoczne transparent będzie lepszy- i przejdę się ulicami miasta... Wybaczcie mi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 11:34
biedronka1982, nezumi, mycha28, ulek, Macierzanka:) lubią tę wiadomość