Kontrwatek "dobrze, ze..."
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyulek wrote:Dobra wiadomość na dzisiaj:
jaki on piękny!!!
ja właśnie w tym cyklu postanowiłam że będzie bzykanko codziennie w kulminacyjnym momencie. czy poskutkuje ...... czas pokaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 12:58
ulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
od przyszłego miesiąca zabieram się za zafasolkowanie pełną parą, ten miesiąc był taki sraki
rzuciłam moją najgorszą, okropnie stresującą pracę. Jestem teraz biedna, bezrobotna, ale zajebiście szczęśliwa!!!!!!
Buziaki Kochane :* :* :*biedronka1982, Elinn, Anoolka, Veri, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
Nie sądziłam, że kiedykolwiek tu zawitam (okupuję raczej wątek wszystko źle). A jednak.
Poprawiły się nam wyniki nasienia!!!
Nie wiem jeszcze jak z morfologią (poprzednio mieliśmy tragiczną-1,67%), ale liczba plemników na ml skoczyła z 9,04 mln do uwaga, uwaga! 30,10mln!
A w całym ejakulacie z 34,34mln na ... 81,27 mln żołnierzyków!
Pewnie większości z Was te wyniki nie powalą na kolana,ale staraczki z tzw. problemem męskim doskonale będą wiedziały, o co chodzi! Dla mnie to najszczęśliwszy dzień w tym miesiącu
Ania_84, Olgenek, Elinn, ulek lubią tę wiadomość
-
Ja dzis sobie poprawiłam humor...dzis rozpoczełam fatalnie tempka spadła... i mówie sobie chyba owu nie bedzie a tu intuicja mi podppowiedziała idz kup test owu zobaczymy jak wyjdzie negatyw to albo była albo jej nie bedzie i co mega wypas pozytyw taka tłusta kreche chce widziec na ciążowym
-
Ania_84 wrote:Ja dzis sobie poprawiłam humor...dzis rozpoczełam fatalnie tempka spadła... i mówie sobie chyba owu nie bedzie a tu intuicja mi podppowiedziała idz kup test owu zobaczymy jak wyjdzie negatyw to albo była albo jej nie bedzie i co mega wypas pozytyw taka tłusta kreche chce widziec na ciążowym
-
piękna pogoda, burek szczeka za płotem, troche pęcherz mnie dobija, ale siedze z herbatką w piżamce i szlafroczku.. uroki bezrobocia niemąż wybył wiec smaruje ciało, twarz i włosy superpachnącymi, nawilżającymi i wszystko co najlepsze specyfikami
ulek, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jeżżżu, jak ja bym sobie posiedziala w domu troche..
ha, nie spodziewalyscie sie mne w tym wątku, nie? hormony, hormony, plus blizniak jestem.
zatem- dobrze ze jestem od 2 dni w ciazy. Jakos tak mniej wiecej, znaczy seks wtedy byl ten dzieki ktoremu sie udało -
paszczakin wrote:jeżżżu, jak ja bym sobie posiedziala w domu troche..
ha, nie spodziewalyscie sie mne w tym wątku, nie? hormony, hormony, plus blizniak jestem.
zatem- dobrze ze jestem od 2 dni w ciazy. Jakos tak mniej wiecej, znaczy seks wtedy byl ten dzieki ktoremu sie udało
Ja też jestem bliżniak .. i od wczoraj jestem w ciazy hehe
PS. dziś siostrzeniec 2 latka ma - przez połowe dnia przesiedział u mnie na kolanach i przegadał .. hehe nawet nie chciał do mamy taty ...
dotknal mojego brzusia i mówi -- ludek..... <hahaha> po czym patrzy sie na moje meloniki i tekst na cał dom... mleko <hahaha>
wyjezdzamy od nich w mój Małż... czy ja o czyms nie wiem ??paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny