Kontrwatek "dobrze, ze..."
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Heh ja z Lubym dawno ustaliłam, że jak już nam się Dziecię pojawi i będę karmić piersią....to kiedy cycki opuszczą obecny poziom, to też sobie zrobię. Ostatnio macałam u koleżanki, która implanty nosi 10 lat. Ma pod mięśniem więc w dotyku naturalne i jak u nastki:)
Dobrze, ze nie o kostki, zapomnialam dodac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 15:55
ulek, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże, jak dobrze że POWSTAŁ KONTRWĄTEK! Do tamtego nawet nie chciało mi się zaglądać. Ok, zgadzam się, że frustracje trzeba z siebie wyrzucać, ale nie w taki sposób, nie zbiorowo, można dostać depresji od samego czytania.
Więc po pierwsze: Jak dobrze, że powstał kontrwątek.
Po drugie: Jak dobrze, że mam męża, który jest skrajnym optymistą i wyławia mnie z takich negatywnych myśli.
Po trzecie: Jak dobrze było wczoraj po raz pierwszy usłyszeć cudze serduszko we własnym ciele .biedronka1982, Elinn, mycha28, Olgenek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Boże, jak dobrze że POWSTAŁ KONTRWĄTEK! Do tamtego nawet nie chciało mi się zaglądać. Ok, zgadzam się, że frustracje trzeba z siebie wyrzucać, ale nie w taki sposób, nie zbiorowo, można dostać depresji od samego czytania.
Więc po pierwsze: Jak dobrze, że powstał kontrwątek.
Po drugie: Jak dobrze, że mam męża, który jest skrajnym optymistą i wyławia mnie z takich negatywnych myśli.
Po trzecie: Jak dobrze było wczoraj po raz pierwszy usłyszeć cudze serduszko we własnym ciele .
Witaj Martynika, chlone Twoje wiruski jak gabeczka! Dziekuje za uznanie, ale na forum mozesz mi mowic po prostu "biedronka", tak oficjalnie "Boze" nie musisz! Zarcik taki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 17:17
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To znowu ja... NIECH TEN DZIEN SIE NIE KONCZY!!!
wlasnie odebralam telefon, ze od poniedzialku zaczynam prace w biurze czy to nie wielki PLUSIK. mi sie geba cieszy teraz jeszcze plusik za jakis tydzien na wykresie i bedzie przecudnie zakonczony ten miesiac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 18:20
biedronka1982, ulek, MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wątek znakomity
Ja też jak się skupię to znajdę kilka plusów dodatnich:
1. piękną mamy jesień (choć dziś było buro - plus ujemny )
2. Przebiegłam dziś 6km, choć w ogóle mi się nie chciało
3. Koleżanka miała imieniny i zjadłam pyszny sernik
4. Wino się skończyło (plus ujemny), więc pijemy likier kawowy
5. Znalazłam dziś działkę, która zajmie mi czas, by nie myśleć o tym, o czym w kółko myślę Uprzedzam od razu, że działka nie pochodzi od dilera sroki ) Odnalazłam kogniwistkę i zakupiłam już książki Będę czytać Juuuupiiii!!!
biedronka1982, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajny wątek mozna isc sie wyzyc a potem przyjsc tu i napisac cos milego
Dobrze, ze mam swojego ukochanego i wspanialego wdziecznego pieska, ze mam dzis dzien wolny i spalam do 11 i , ze mam swoja wspaniała zaciążona przyjaciółkę, na którą mogę liczyć.
ciesze sie, ze przypadkiem znalazlam to forum, i ze kobiety potrafia mimo wszystko sie wspierac zawsze i wszedzie.biedronka1982, MalutkaEve, Elinn, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny