Kontrwatek "dobrze, ze..."
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
migotka wrote:To znowu ja... NIECH TEN DZIEN SIE NIE KONCZY!!!
wlasnie odebralam telefon, ze od poniedzialku zaczynam prace w biurze czy to nie wielki PLUSIK. mi sie geba cieszy teraz jeszcze plusik za jakis tydzien na wykresie i bedzie przecudnie zakonczony ten miesiac....
gratuluję pracki i powodzenia
ja też dziś sobie pospałam do 10 bo mam wolny dzionek mąż tez i obiadek nam robi a ja sobie z wami odpoczywambiedronka1982, Olgenek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plus dnia dzisiejszego jest kilka ale minusy mam WIELKIE i chyba powinnam odwiedzic przeciwny watek..
niestety mialam dzis wypadek samochodowy (ja jako pasarzer), wiechal w nas z bardzo wielka szybkoscia motor jak staralysmy skrecic w prawo (w uk), wyjechal zza tira, ktory to nas przepuszczal
+ nic powaznego nam sie nie stalo na szczescie i motorzysta tez byl przez anioly chroniony bo ze wstepnych ogledzin to ma tylko otwarte zlamanie kostki z delikatnym zmiazdzeniem kosci.
jednak mam tez obawe bo na dwie godziny po wypadku dostalam delikatnych plamien i nie wiem jak to traktowac. jako powiklanie zdarzenia bo impet uderzenia byl o pol metra ode mnie czy jako oznaka zagniezdzenia... sama nie wiem boje sie, ze to moze zle wrozyc bo jajniki tez mnie pobolewaja.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-