Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagłosowane 👍👍👍_Dysia_ wrote:Dziewczyny wleciała ankieta na tytuł kwietniowego wątku, znajdziecie ją na pierwszej stronie na dole głównego posta. Wyniki będą w poniedziałek bo to zaraz koniec miesiąca, a ostatnie testowania szykują nam się na niedzielę. Także w wolnym czasie zapraszam do wypełnienia 😁
_Dysia_ lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś 3 dni po owulacji i strasznie boli mnie głowa, ale to pewnie przez pogodę, bo u nas jest dziś zimno, pochmurno i wygląda, jakby miało padać.Starania od stycznia 2023
22.04 .2024⏸️
23.04 beta 204.55
25.04 beta 522.39 prg 19.1
29.04 beta 3430.91
2.05 pęcherzyk w macicy
6.05 beta 27601.65 prg 31.2
20.05 ❤️
30.12.2024 Witaj synku 🩵 -
Iza. wrote:U mnie dziś 3 dni po owulacji i strasznie boli mnie głowa, ale to pewnie przez pogodę, bo u nas jest dziś zimno, pochmurno i wygląda, jakby miało padać.
Bardzo możliwe. Ja byłam przedwczoraj na szybkim marszu w tym wietrze i też wczoraj i dzisiaj głowa mi odpada, chyba mnie przewiało. Więc odpuszczam na parę dni marsze, póki wiatry nie ustąpią. Za to ogarniam trochę chatę, łazienkę itp więc ruch jest,pot się leje tylko po prostu w domu. Wszystko żeby nie leżeć cały czas.
Zagłosowałam na wątek kwietniowy ale nie wiem jeszcze czy w ogóle będę brała w nim udział jako wolny strzelec. Czy sobie nie odpuszczę paru wątków.
A nowa prowadząca się zgłosiła?
Mogło mi umknąć po załamaniu po wynikach badań 🥲😌😔👩🏻💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego
Starania o 1 👶🏻 od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
5cs -
Mnie też głowa pobolewa, na pewno od pogody i ciśnienia.
Insulinka dalej czekamy aż ktoś się zgłosi🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -