X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
Odpowiedz

Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️

Oceń ten wątek:
  • Blond27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    Dziewczyny wleciała ankieta na tytuł kwietniowego wątku, znajdziecie ją na pierwszej stronie na dole głównego posta. Wyniki będą w poniedziałek bo to zaraz koniec miesiąca, a ostatnie testowania szykują nam się na niedzielę. Także w wolnym czasie zapraszam do wypełnienia 😁
    Zagłosowane 👍👍👍

_Dysia_ lubi tę wiadomość

Ona&On: 1993 r.

Starania o drugie dziecko: 10.2025
    Starania od : czerwca 2021 r.

18.03.2026 r. - ⏸️✊✊HCG:43➡️164✊
    30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏
    09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.

preg.png
  • Iza. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 3 dni po owulacji i strasznie boli mnie głowa, ale to pewnie przez pogodę, bo u nas jest dziś zimno, pochmurno i wygląda, jakby miało padać.

Starania od stycznia 2023
    22.04 .2024⏸️
    23.04 beta 204.55
    25.04 beta 522.39 prg 19.1
    29.04 beta 3430.91
    2.05 pęcherzyk w macicy
    6.05 beta 27601.65 prg 31.2
    20.05 ❤️
    30.12.2024 Witaj synku 🩵
  • Insulinka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    U mnie dziś 3 dni po owulacji i strasznie boli mnie głowa, ale to pewnie przez pogodę, bo u nas jest dziś zimno, pochmurno i wygląda, jakby miało padać.

Bardzo możliwe. Ja byłam przedwczoraj na szybkim marszu w tym wietrze i też wczoraj i dzisiaj głowa mi odpada, chyba mnie przewiało. Więc odpuszczam na parę dni marsze, póki wiatry nie ustąpią. Za to ogarniam trochę chatę, łazienkę itp więc ruch jest,pot się leje tylko po prostu w domu. Wszystko żeby nie leżeć cały czas.

Zagłosowałam na wątek kwietniowy ale nie wiem jeszcze czy w ogóle będę brała w nim udział jako wolny strzelec. Czy sobie nie odpuszczę paru wątków.
    A nowa prowadząca się zgłosiła?
    Mogło mi umknąć po załamaniu po wynikach badań 🥲😌😔

👩🏻‍💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
    🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego

Starania o 1 👶🏻 od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
    5cs
  • _Dysia_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też głowa pobolewa, na pewno od pogody i ciśnienia.

Insulinka dalej czekamy aż ktoś się zgłosi

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈
‹‹ 128 129 130 131 132
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ