Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️
Odpowiedz

Koty na dachach 🐈, my pod kołderkami - marzec nas żegna z dwiema kreskami! ⏸️

Oceń ten wątek:
  • Agi96 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiax wrote:
    My próbowaliśmy rano podziałać. Nastawiliśmy budziki na wcześniej (przed pracą) I niestety sie nie udało :( jest mi troche przykro I jestem zła (nie na męża, ale na sytuacje) I ech. Będziemy próbować popoludniu/wieczorem... a jutro ide na monitoring

Szkoda, ale jeszcze nic straconego! Super, że wczoraj się Wam udało, a dziś prawdopodobnie dzień owulacji więc może jeszcze się Wam uda popołudniu. Sporo osób nawet lekarzy zaleca nawet 1 dzień po owulacji i wlicza go jako dzień płodny. Fajnie, że masz ustawiony też monitoring, będzie pewna sytuacja 😊 trzymam kciuki żeby cykl był szczęśliwy ✊🏼

Basiax lubi tę wiadomość

29 🙋🏽‍♀️ 33 🙋🏽
    7 cs o pierwsze 👶🏽

Tarczyca ✅
    Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
    Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
    Homocysteina 5,97 umol/l✅
    SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
    Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
    Prolaktyna⬆️❗️
    AMH 6,58 ⬆️⁉️

On:
    Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗
  • Blond27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maranta wrote:
    Dzięki. Stresuje mnie to. Poza tym, jak już któraś z was wspomniała, mam wrażenie, że tylko ja cokolwiek robię i mnie zależy. Latam po lekarzach, układam dietę, kupuję suple, pogłębiam diagnostykę. Mój facet twierdzi, że chce tego dziecka, ale szczerze mówiąc, ja nie widzę jakiegoś zaangażowania z jego strony. Nie pyta mnie o nic, sam się nie dowiaduje. Wczoraj był w ciężkim szoku, jak mu powiedziałam, że muszę być na czczo przed histero do narkozy. Chyba wydawało mu się, że to jak badanie ucha u laryngologa. On myśli, że wystarczy się nie zabezpieczać 🤣 tak po prostu. Nawet nie patrząc na to, kiedy jest okno płodne. Mam wrażenie, że według niego seks na dzień przed planowaną miesiączką jest staraniem się, bo przecież wytrysk był w pochwie. Zazdroszczę wam partnerów, którzy działają z wami ramię w ramię i sami pytają i proponują seks przed owulacją. Ja mogę się czuć bardzo źle, ale dni płodnych nie odpuszczę i robię, co mogę. U niego wystarczy, że jest zmęczony, boli go głowa, albo nastrój nie jest odpowiedni i koniec.
    Musze sobie to wszystko przemyśleć i poukładać. Na tę chwilę czuję po prostu rozczarowanie ostatnimi miesiącami i dużą niesprawiedliwość. Nie chcę też zrobić dziecka na siłę.
    Jakbym czytała o sobie i swoim mężu 🤣 naprawdę identycznie.... Ale wczoraj mnie zaskoczył bo myślałam że będzie dalej "narzekał na zdrowie" a tu napalony jak nie wiem ... Ale i tak już po owulacji ale nie dałam po sobie poznać 🤣 Dużo dziewczyn myślę że ma podobnie z facetami, ale to chyba wynika z tego że jednak są inni niż my. Mój jak ostatnio zaczęłam temat ,że się martwię że nie wychodzi to powiedział że PRZESADZAM bo tak naprawdę chwile się staramy ....

Angel93, Kompotlinka, maranta, Mona_Mona lubią tę wiadomość

Ona&On: 1993 r.

Starania o drugie dziecko: 10.2025
    Starania od : czerwca 2021 r.

30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏
    09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
  • Angel93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maranta wrote:
    Dzięki. Stresuje mnie to. Poza tym, jak już któraś z was wspomniała, mam wrażenie, że tylko ja cokolwiek robię i mnie zależy. Latam po lekarzach, układam dietę, kupuję suple, pogłębiam diagnostykę. Mój facet twierdzi, że chce tego dziecka, ale szczerze mówiąc, ja nie widzę jakiegoś zaangażowania z jego strony. Nie pyta mnie o nic, sam się nie dowiaduje. Wczoraj był w ciężkim szoku, jak mu powiedziałam, że muszę być na czczo przed histero do narkozy. Chyba wydawało mu się, że to jak badanie ucha u laryngologa. On myśli, że wystarczy się nie zabezpieczać 🤣 tak po prostu. Nawet nie patrząc na to, kiedy jest okno płodne. Mam wrażenie, że według niego seks na dzień przed planowaną miesiączką jest staraniem się, bo przecież wytrysk był w pochwie. Zazdroszczę wam partnerów, którzy działają z wami ramię w ramię i sami pytają i proponują seks przed owulacją. Ja mogę się czuć bardzo źle, ale dni płodnych nie odpuszczę i robię, co mogę. U niego wystarczy, że jest zmęczony, boli go głowa, albo nastrój nie jest odpowiedni i koniec.
    Musze sobie to wszystko przemyśleć i poukładać. Na tę chwilę czuję po prostu rozczarowanie ostatnimi miesiącami i dużą niesprawiedliwość. Nie chcę też zrobić dziecka na siłę.

Wiem przez co przechodzisz. Też miałam takie kryzysy jak widziałam ile ja wysiłku Wkładam w obserwacje cyklu, suplementy, testy owulacyjne a jak przyjdzie co do czego to mąż Ci powie że już przecież było dwa razy w tym miesiacu to na pewno wystarczy.. no krew sie we mnie gotowała i para uszami wychodziła. Ale im bardziej okazywałam swoją frustrację tym bardziej go tym zniechęcałam.
    Teraz z kolei czekamy na zielone światło po zabiegu i mowie że trzeba sprawdzić jak funkcjonują plemniki w jednym jądrze czy ilości są wystarczające itp. On nic nie bedzie sprawdzał itp. Ale już nauczyłam się olewać jego słowa bo jak by co do czego przyszło to po prostu go zapisze i pojedzie zrobic badanie 😎

Blond27, maranta lubią tę wiadomość

👩93 🧔93 👧17

Starania od 09.25

👩
    TSH 1.6
    Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
    FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
    LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
    Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
    Progesteron - 20,93 (8dpo)

🧔 Oligoastenoteratozoospermia (OAT)
    Orchidektomia lewego jądra - guz
  • Takatam Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady A. wrote:
    Ja dzisiaj spuściłam krew na proga, 7 dpo. Temperatura spadła z 36.92 z wczoraj na 36.77 dzisiaj, ale tak jak dziś w nocy to się dawno nie męczyłam. Non stop mi się coś śniło, wybudził mnie sen, w którym wybiegłam z plaży do budynku widząc burzę, potem okazało się, że to huragan i dokładnie obudziłam się jak uderzył w budynek i wybił szyby. Drugi sen, który pamiętam, ten już przyjemniejszy to urodziłam córkę, patrzyłam na nią jak leżała, potem ktoś mi ją położył na klatce piersiowej i pamiętam swoje słowa, że poród wcale nie był taki zły, a ona jest doskonała 🥹
    Ja też właśnie oddałam krew na proga 8dpo wczoraj niedziela nie bylo jak :)

Lady A. lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️32 👨32
    starania od 05.2024
    Wszystko gra a ciąży dwa lata nie ma

TSH: 2,55 ⬆️ Euthyrox50
    Jajowody drożne ✅️
    Estradiol (4 dc): 63,90 (30,90–90,40)✅️
    FSH (3 dc) 5,75 (3,5–12,5)✅️
    LH (3 dc) 10,00 (2,4–12,6)✅️
    AMH 9,84 ng/ml ✅️
    Prolaktyna 384,0 (102,0–496,0) ✅️
    Testosteron (5 dc): 66,50 ✅
    CA-125 (5 dc): 14 ✅
    FT3: 2,79 FT4: 1,28 ✅
    Ferrytyna: 74 ✅
    Żelazo: 17,3 ✅
    Wit D : 40,80 ✅️
    Glukoza: 88,10 ✅
    Partner – nasienie: 14% morfologia✅️

Program Ochrony zdrowia prokreacyjnego
  • Kompotlinka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    U mnie rozkręca sie okres. Temperatura w dół. Tak jak czułam, bede na pewno członkiem kwietniowego gangu staraczek 🙃🙃

🫂Tulę.🫂

Esbe lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Angel93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ ma być w środę i już czuje, że się zbiera bo rano lędźwia dawały znać 🤣

Ale gdyby to był cykl staraczkowy to brajan by był turbo nakręcony. Bo i raz mnie zemdliło, napiłam się wody I czułam metaliczny posmak, spanko mnie brało już koło 17stej

Także tego 🙃

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:31

Blond27 lubi tę wiadomość

👩93 🧔93 👧17

Starania od 09.25

👩
    TSH 1.6
    Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
    FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
    LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
    Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
    Progesteron - 20,93 (8dpo)

🧔 Oligoastenoteratozoospermia (OAT)
    Orchidektomia lewego jądra - guz
  • Remedios Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angel93 wrote:
    U mnie @ ma być w środę i już czuje, że się zbiera bo rano lędźwia dawały znać 🤣

Ale gdyby to był cykl staraczkowy to brajan by był turbo nakręcony. Bo i raz mnie zemdliło, napiłam się wody I czułam metaliczny posmak, spanko mnie brało już koło 17stej

Także tego 🙃

Człowiek się wyczula na różne objawy i potem co miesiąc się nakręca niestety 🫣 ja mimo że już 11 raz przez to przechodzę to zawsze widzę jakieś „znaki”, a potem wielkie zdziwienie jak przychodzi okres albo test jest biały. Dlatego czasami wolę studzić dyskusje o super objawach, to jest po prostu tak subiektywne i nie da się na tym polegać. Tylko beta powie prawdę, bądź małpa czy jej brak 🙈

Angel93, Kathrine32 lubią tę wiadomość

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
    plamienia przed miesiączką
    Adenomioza?
    Progesteron 11-15 ng/ml
    Inne hormony - ok
    Wymazy MUCHa - czysto
    AMH 2,03 ng/ml
    Utrogestan

🤷🏻‍♂️35 lat
    Obniżone wyniki badania nasienia
    10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
    11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
    Clostilbegyt + suple
    02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
    SCD 26%

11 cs o pierwszą 🤰
  • Orzeszkowa3 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie, ale może ktoś się orientuje. Staramy się z mężem o dziecko, okazuje się, że ma zapalenie gardła i dostał antybiotyk zinnat. Po antybiotykach niby powinno się poczekać przynajmniej 2 tygodnie, ale to znów uciekłby nam kolejny cykl. Czytam, że niby ten zinnat jest bezpieczny pod względem płodności i ewentualnego zapłodnienia, ale poza internista na ten moment nie mam z kim tego skonsultować. Czy któraś była w podobnej sytuacji i jest w stanie doradzić?
    Będę wdzięczna za odpowiedź

• Remedios Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszkowa3 wrote:
    Cześć dziewczyny, nie wiem czy to dobre miejsce na to pytanie, ale może ktoś się orientuje. Staramy się z mężem o dziecko, okazuje się, że ma zapalenie gardła i dostał antybiotyk zinnat. Po antybiotykach niby powinno się poczekać przynajmniej 2 tygodnie, ale to znów uciekłby nam kolejny cykl. Czytam, że niby ten zinnat jest bezpieczny pod względem płodności i ewentualnego zapłodnienia, ale poza internista na ten moment nie mam z kim tego skonsultować. Czy któraś była w podobnej sytuacji i jest w stanie doradzić?
    Będę wdzięczna za odpowiedź

Orzeszkowa ja nie słyszałam, że po antybiotyku u mężczyzny trzeba czekać, no chyba że chodzi o badanie nasienia…

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
    plamienia przed miesiączką
    Adenomioza?
    Progesteron 11-15 ng/ml
    Inne hormony - ok
    Wymazy MUCHa - czysto
    AMH 2,03 ng/ml
    Utrogestan

🤷🏻‍♂️35 lat
    Obniżone wyniki badania nasienia
    10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
    11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
    Clostilbegyt + suple
    02.26: koncentracja 4.9mln/ml, morfo 0%, ruch postępowy 15% 🥲
    SCD 26%

11 cs o pierwszą 🤰
  • Lady A. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remedios wrote:
    Człowiek się wyczula na różne objawy i potem co miesiąc się nakręca niestety 🫣 ja mimo że już 11 raz przez to przechodzę to zawsze widzę jakieś „znaki”, a potem wielkie zdziwienie jak przychodzi okres albo test jest biały. Dlatego czasami wolę studzić dyskusje o super objawach, to jest po prostu tak subiektywne i nie da się na tym polegać. Tylko beta powie prawdę, bądź małpa czy jej brak 🙈
    O tak, zgadzam się z Tobą. Ja mam np. dzisiaj spadek temperatury i 7 dpo to bym pomyślała, że implantacyjny i na pewno coś na rzeczy, a tu po prostu źle spałam. W cyklach, w których obiektywnie nie było żadnych szans miałam mnóstwo objawów. Na szczęście dziś poniedziałek i praca, brajan musi się schować daleko. I zauważyłam, że im dłuższe starania tym więcej rozsądku, już nie analizuję każdego bólu, każdych mdłości czy zawrotów głowy. Progesteron jest w każdym cyklu, hormony działają, więc i objawy mogą być różne.

Pięknego tygodnia dziewczyny!

🧑 33 l. 🧒 36 l.
    ♥️🍀
  • Orzeszkowa3 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remedios wrote:
    Orzeszkowa ja nie słyszałam, że po antybiotyku u mężczyzny trzeba czekać, no chyba że chodzi o badanie nasienia…

Jeśli chodzi o badanie nasienia to wiem, ale właśnie lekarz rodzinny stwierdził przy przepisywaniu, że mimo, że lek był testowany na zwierzętach i jest bezpieczny to lepiej jest odczekać 3 miesiące. Przy innych antybiotykach czytałam o fragmetnacji dna np, ten niby ok ale nie chciałabym, żeby się okazało, że przez to zarodek będzie miał jakieś wady

• Smeegi Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, melduję 🐒. Przyszła wczoraj i mnie załamała tak bardzo, że wpadłam w niepohamowany szloch. Na dodatek taka bolesna ta 🐒, że niespodzianka, którą zaplanował mi mąż na dzień kobiet nie wypaliła.
    Chyba widział, że jest ze mną źle, bo jak robiłam zamówienie na owulaki wieczorem i zapytałam czy chce jakieś suplementy dla siebie to powiedział, że będzie brał jak zamówię (on z tych co do lekarza nie chodzą i leków nie biorą nawet jak są ku temu powody).
    Nie wiem czy dołączę do wątku kwietniowego. Może jako wolny strzelec... Trzymam za resztę Was kciuki żeby kreski i wynik bety były tłuściutkie. Wrócę jak już się wyzbieram 🥲

👱🏻‍♀33

11.2025r - start 📢

3cs🤞
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka23 wrote:
    Anett jak u ciebie sytuacja kochana?

Bez zmian. Krwawienia jako takiego nie mam ale krew jest cały czas na papierze. Właśnie czekam na wizytę u lekarza. Może chociaż wykluczy pozamaciczna. No nic. To jest chyba początek końca niestety

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiax wrote:
    Kochana a jak wyglądała u Ciebie kwestia z betą? Jejku, wiem co musisz teraz przeżywać. Mam ogromną nadzieję, że jeszcze się to poukłada i będzie w porządku. Moja koleżanka trafiła w 3 miesiącu z mocnym krwawieniem do szpitala. Była pewna, że to koniec... okazało się, że ma jakąś torbiel i urodziła zdrowego synka jakiś czas temu.

Beta z soboty 31,75. Byłam właśnie pobrać krew. Ale mam złe przeczucia i tak

Blond27 lubi tę wiadomość

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Eliora Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Bez zmian. Krwawienia jako takiego nie mam ale krew jest cały czas na papierze. Właśnie czekam na wizytę u lekarza. Może chociaż wykluczy pozamaciczna. No nic. To jest chyba początek końca niestety

Aneta - ja w 10 tygodniu dostałam dość mocnego żywo czerwonego krwawienia ze skrzepami, też myślałam że to koniec a to po prostu jakiś krwiak się zrobił.
    Nie każde krwawienie w ciąży to wyrok.

Ounai, Kathrine32, Blond27 lubią tę wiadomość

preg.png

👩 31 (PCOS, IO) 👨 37 🌼 Córka – 4
    💊 Leczenie: Lametta + Ovitrelle

🧪 Beta-hCG:
    • 12 dpo (16.10) – 63.65
    • 14 dpo (18.10) – 208.56

18.11: 8+2 – zarodek 1,59 cm
    01.12: 10+1 – CRL 3,5 cm, FHR 175
    17.12 prenatalne: 12+6 – 6,5 cm, 67 g
    05.01: 15+4 - 10 cm i 130g
    26.01: 18+4 - 250g chłopaka
    11.02 prenatalne: 20+6 - 420g
    23.02: 22+4 490g dzieciaczka
    23.03: ⌛️
    🤍 III prenatalne USG: 08.04.2026
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za masę pozytywnych wiadomości. Czuję się teraz okropnie. Przechodzę przez to trzeci raz. Więcej już chyba nie jestem w stanie znieść. Może nie jest mi po prostu dane mieć drugie dziecko? Może to jakiś znak. Chciałbym żeby to był tylko zły sen. Dlaczego człowiek na całe życie pod górkę? Nie mogę się z tym pogodzić

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Agi96 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smeegi wrote:
    Dziewczyny, melduję 🐒. Przyszła wczoraj i mnie załamała tak bardzo, że wpadłam w niepohamowany szloch. Na dodatek taka bolesna ta 🐒, że niespodzianka, którą zaplanował mi mąż na dzień kobiet nie wypaliła.
    Chyba widział, że jest ze mną źle, bo jak robiłam zamówienie na owulaki wieczorem i zapytałam czy chce jakieś suplementy dla siebie to powiedział, że będzie brał jak zamówię (on z tych co do lekarza nie chodzą i leków nie biorą nawet jak są ku temu powody).
    Nie wiem czy dołączę do wątku kwietniowego. Może jako wolny strzelec... Trzymam za resztę Was kciuki żeby kreski i wynik bety były tłuściutkie. Wrócę jak już się wyzbieram 🥲

Trzymaj się 🫂🫂

29 🙋🏽‍♀️ 33 🙋🏽
    7 cs o pierwsze 👶🏽

Tarczyca ✅
    Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
    Wskaźnik HOMA 2,89 (IO) <2.5⬆️
    Homocysteina 5,97 umol/l✅
    SHBG 45,6 nmol/L 32.4-128.0⬇️
    Testosteron 1,60 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
    Prolaktyna⬆️❗️
    AMH 6,58 ⬆️⁉️

On:
    Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliora wrote:
    Aneta - ja w 10 tygodniu dostałam dość mocnego żywo czerwonego krwawienia ze skrzepami, też myślałam że to koniec a to po prostu jakiś krwiak się zrobił.
    Nie każde krwawienie w ciąży to wyrok.

Niby to wiem ale i tak mój mózg zakodował to krwawienie jako jedno. Niestety jestem pesymistką 😔

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Dawdler34 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett, 3mam kciuki ! Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🫂

Ja czekam na betę 🤞

• Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    Anett, 3mam kciuki ! Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🫂

Ja czekam na betę 🤞

Też pobrałam dziś krew na betę. To będzie wiadome już. Trzymam kciuki żeby pięknie beta Ci urosła ♥️

Dawdler34 lubi tę wiadomość

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔

Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ