Kraków, okolice. Jest ktoś??;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, A-nisia,
Ja miałam polipa w macicy dwa lata temu, a teraz torbiel i PCOS na prawym jajniku. Moja aktualna ginka poprzestała na zrobieniu mi zdjęcia do kartoteki... cel właściwy; cionrzastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Tylko wiecie ze ja tak naprawde w "propozycjach" ograniczam sie do lekarzy z kliniki bo tylko z nimi miałam do czynienia...a poszłam w dziedzinę medycyny nieco odmienną od ginekologii wiec nie jestem zbyt dobrze zakotwiczona w temacie tak naprawde. Z endokrynologa od tarczy polecam akurat bardzo bardzo dr Monike Bereze- Buziak bo do niej sama chodziłam wiec wiem to tez z własnego doświadczenia
emaj lubi tę wiadomość
-
A-nisia wrote:Czyli strikte endokrynologicznych problemów typu tarczyca nie masz, mysle ze tu "zwykły" ginekolog wystarczy. Gdybym ja teraz wybierała krakowskiego lekarza i nie wstydziła sie pójść do swojej asystentki to poszłam bym do Ritystaramy się od września 2015
-
A-nisia wrote:haha skończenie studiów medycznych ma taką duuużą wadę ze wszystkich lekarzy których podajecie pamiętam ze studiów bo byli moimi asystentami i jakos mam przed oczami zupełnie inny ich obraz niz opowiadacie
Ja miałam to samo, prędzej bym padła niż poszła do gina, z którym pracowałam na praktykach (a jako położna to prawie wszytkie praktyki miałam z ginekologami-położnikami i przeszłam przez każdy krakowski szpital z oddziałem gin-poł...) -
A-nisia wrote:A robiłas TSH??
edit:
dr google twierdzi, że tsh bada się razem z T3 i T4, czy te dwa badania można zrobić bez względu na dzień cyklu? przepraszam za zaśmiecanie wątku ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:21
staramy się od września 2015
-
emaj wrote:A-nisia wielkie dzięki! JagodaP, do Ciebie się zgłoszę, jak będę szukać dobrej porodówki
emaj lubi tę wiadomość
-
Matleena: napisałam Ci takiegfo długiego posta i sobie skasowałam wrrr..wiec ten bedzie krótszy co do Jacha to nie mam zdania jako lekarz chodziło mi bardziej o to jakim był asystentem a byl...śmieszny tak to dobre słowo (nie mylić z zabawnym) ale generalnie życzliwy i nieszkodliwy.
A ja teraz jestem po stazu i bede zaczynac specjalizacje wiec z tego co pamietam z forum weselnego to jestem troche młodsza od Ciebie ale może jakiś znajomych mamy???...A tak w ogóle to przeraziłam sie sama jak dużo sie wie o sobie z forum ...nie kojarze Cie jakoś super dobrze bo byłaś PM2014 a ja 2013 ale bez zaglądania w Twoje wątki moge wyjatkowo dużo o Tobie powiedziec...az dziwne to -
A-nisi,, coś w tym jest o czym mówisz, jest taki śmieszny, ale mnie się to akurat w nim podoba.
Co do forum weselnego. Niestety jak się okazuje człowiek dużo szczegółów podaje nie zdając sobie z tego sprawy. Mam nadzieję, że robię raczej dobre niż złe wrażenie
-
nick nieaktualny