Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć marysiek było rano pięknie a faktycznie już się nieładnie chmurzy...
A jakiś problem u was zdiagnozowano że in vitro?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Cześć marysiek
Dziwna, tobie też wszystkiego dobrego w dniu naszego święta
Kłot - no i pięknie, że zmieniło. Trzymam za ciebie kciuki
Ja dziś mam pierwszy dzień od baaaardzo dawna (no dobra, ok. 2 tygodni, ale przy mdłościach nie dających nic jeść to ma się wrażenie, że 1 dzień to już wieczność), kiedy mdłości miałam tylko rano, a nie cały dzień. Teraz czuję się świetnie i pałam optymizmem Wypiłam pierwszą kawę po 2-tygodniowej przerwie i od razu wróciło mi życieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 15:27
kłot lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Wątek na fioletowej stronie mocy już na Was czeka, więc do roboty tam
Podsyłam link:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/krakowianki-w-ciazy,15285.htmltym_janek lubi tę wiadomość
Wszystko ma swój czas... -
Tym_janek ja też! Ładnie mi tempka idzie w górę, najgorsze jest to czekanie. dopiero 4 dzien po owu - tak przynajmniej wykres pokazuje
tym_janek lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Dzisiaj teoretycznie 6dpo i spadek temperatury do 36,80 a był powyżej 37. Czy mam się tym martwić? Kurde już dosyć mam tego czekania
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Dziwna chciałabym ale niestety u mnie jest tak że M jest tylko na weekendy, więc muszę mniej więcej wiedzieć kiedy mam dni płodne żeby móc do niego jechać... najlepiej byłoby dla nas co 3 dni serduszkowac ale to jest awykonalne po prostu.
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Tym_janek jednak tempka dzisiaj nie odbiła z 36,80 spadła do 36,73 ...nie mogłam usnąć długo w nocy i wzięłam 2 tabl valused na sen, możliwe że to przez to? spałam do kupy z godzin
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Kłot, na prawdę nie spinaj się tą temperaturą tak Jak jest powyżej czerwonej kreski to jest dobrze To jest jedyna zasada. A to czy rośnie czy spada czy skacze nie ma znaczenia, byle by byla wyzej niz w fazie niskich temperatur wdech, wydech dziewczyno i spokojnie
kłot lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Dziękuję Ci kochana za uspokojenie na razie cały czas jest powyzej tej czerwonej kreski
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Hej , dziewczyny , pisze tu pierwszy raz.
Chciałam was zapytać czy możecie polecić lekarza z Krakowa najlepiej na nfz...
Ja od poronienia mocno rozważam zmianę lekarza, ale nie wiem na kogo ewentualnie.
Lekarz który prowadził moją pierwszą ciąże niestety teraz przyjmuje tylko prywatnie a u mnie ostatnio kiepską z kasą..
Byłabym wam wdzięczna za namiary5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ja też niestety nie znam żadnego na nfz. Tym_janek a Ty jak się czujesz? czy już poinformowałaś rodzinkę ? masz już swojego wybranego gin?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Dziewczyny, ano mam endometriozę, a mój TŻ ma niską ruchliwość dodatkowo, jeszcze się chwilę staraliśmy, dieta i tak dalej, że może się wyniki poprawią, ale nie bardzo podskoczyły w górę ale szlag mnie trafia, bo wcześniej lekarz miał mnie w ... wiadomo gdzie, tak mi się wydaje przynajmniej po czasie i o tej endometriozie się w sumie stosunkowo niedawno dowiedziałam. Teraz z mężem do kliniki chodzimy no i w końcu się zdecydowaliśmy na in vitro
-
Emocjonalnie czuje się dobrze, senność poooowoli odpuszcza. Jak nie utne sobie drzemki to już nie odpadam bezwiednie tylko jakoś się trzymam jak zombie Mdłości mnie wykańczają, już ok. 2 tygodnie żyję na wybranych owocach, ogórkach i rzodkiewce, bo to jedyne po czym nie wymiotuje i jestem w stanie przelknac. Więc mdłości i głód mi towarzyszą każdego dnia, waga spada, a ja nie moge sie doczekać osławionego 2 trymestru
Rodzince chcemy powiedzieć osobiście, więc dopiero na święta. Wtedy też będzie 12 tc to i ryzyko poronienia znacznie spadnie
W przyszłym tygodniu idę na wizytę do Pani Totko, jak mi przypadnie do gustu to u niej zostanę, jak nie to mam jeszcze 2 panów do sprawdzenia Ale wszyscy pracują w Ujastku.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Jak mi się uda w końcu to też chciałabym rodzić w ujastku to będę Ciebie podpytywac o lekarzy
Chociaż powiem Ci że ostatnio rodziła tam moja koleżanka, z personelu była bardzo zadowolona, miała pokój dla siebie i męża. Ale mieli wtedy serię wadliwych znieczulen i czym dowiedziała się zaraz przed porodem i rodziła naturalnie bez znieczulenia. Wspomina to bardzo ciezko...
święta to idealny moment żeby rodzince powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 13:52
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r.