Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKłot ja biorę D-vitum, ale są różne firmy. Najlepiej by ta witamina była w jakimś dobrym oleju rozpuszczona. Dawka minimum 2000j, ja łykam 4000j, bo swego czasu miałam duży niedobór. Jak coś to kiedyś przy okazji badań możesz zbadać jej poziom.
Acha no i zagalopowałam się chyba z tym stwierdzeniem, że unikniemy ciązy pozamacicznej, raczej minimalizuje się jej ryzykoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 22:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:wit d w oleju jako lek to vigantol. Biore 25 kropli. Mój endo tylko to poleca, ewentualnie Vigantolettten tabletki to tez jest lek, nie suplement.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 00:00
-
Hej baby ja już oo laparo i histero... Udrożnili 2 jajowody i wyłyżeczkowali polipowate endometrium i wysłali do badania histopatologicznego. Ordynator daje spore nadzieje po operacji...
fiorella82, Selina, Dziwna, Nona lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualnyKAL wrote:Hej baby ja już oo laparo i histero... Udrożnili 2 jajowody i wyłyżeczkowali polipowate endometrium i wysłali do badania histopatologicznego. Ordynator daje spore nadzieje po operacji...
Dobrze że jesteś już po, jak się czujesz? Na pewno szanse rosną po takim zabiegu -
KAL wrote:Czuję się całkiem dobrze trochę ciągną te 3 dziury ale myślał że będzie gorzej... Po rannym umyciu jestem jak nowo nagrodzona
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Dziwna wrote:To dobrze że ujastek super bo nie wiem czy po nowym roku nie będę miała ponownie histeroskopii diagnostycznej
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Anuśla wrote:Ja też mam histero w planie. Myślicie,że 2,5 roku starań i 3 nieudane IUI sa wystarczającym wskazaniem? Dziwna a Ty jaki masz powód?
Mi jeden lekarz proponował histeroskopie a drugi mówił że bez sensuWszystko ma swój czas... -
Anuśla wrote:Ja też mam histero w planie. Myślicie,że 2,5 roku starań i 3 nieudane IUI sa wystarczającym wskazaniem? Dziwna a Ty jaki masz powód?
Myślę że tak. Powiedz swojemu lekarzowi prowadzącemu by wypisał skierowanie na laparo i histero potem zglosisz się na konsultacje do Ujastka i tam wyznacza termin u mnie wszystko w 1 Msc zalatwione.Akceptacja! -
KAL wrote:Myślę że tak. Powiedz swojemu lekarzowi prowadzącemu by wypisał skierowanie na laparo i histero potem zglosisz się na konsultacje do Ujastka i tam wyznacza termin u mnie wszystko w 1 Msc zalatwione.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualny
-
Anuśla wrote:A Ty gdzie się leczysz? Bo ja obecnie nie chodzę do żadnego lekarza.
Ja chodzę do Kołacz Magdaleny i dała mi skierowanie do Ujastka na HSG wyszło że obydwa jajowody niedrożne i od razu skierowanie na laparo i histero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 19:38
Akceptacja! -
nick nieaktualnyKAL wrote:Ja chodzę do Kołacz Magdaleny i dała mi skierowanie do Ujastka na HSG wyszło że obydwa jajowody niedrożne i od razu skierowanie na laparo i histero.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dziewczyny a macie jakirs opinie o Pro Creative. Mam z pakietu med z pracy i idę właśnie 2.01 do trzeciego już lekarza stamtąd. Znacie może? Tylko na monit idę.
Kal super że ordynator widzi szanse!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 23:49