Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Anuśla gratuluję zakończonej sesji i nowej pracy
Kuzmoni daj znać po wizycie w klinice. No i życzę lekkiej gastroskopii.
Fiorella naprawdę aż tak źle jest na Kopernika? -
nick nieaktualnyKuzmoni u mnie mama juz wie ode mnie a wczesniej sie domyslala. Jak miałam tą cb w grudniu to jej powiedziałam, mowila, ze sie domysla ze sie staramy nie wychodzi. Zaczela cos mowic o jakichs ziolkach na plodnosc itd. kochana jest.
Gdzie masz gastroskopie robiona?
Ja jutro mam kolonoskopie w poludnie ale jakos juz sie nie boje, bede sobie smacznie spała
Anuśla nie było tak zle Płyn całkiem dobrze wchodził (dodałam soku z cytryny) i parę h w WC spędziłam (zimno mi było i wzielam sobie bucik podgrzewany na stopy, gruby sweter i laptopa z serialem hehe). Ale pozniej kurcze takiej energii dostałam (pewnie przez to ze jest duzo elektrolitow w tym plynie), ze wysprzatalam prawie całe mieszkanie maz byl w szoku jak wrocił. Wszyscy mnie nastraszyli jak sie bede fatalnie czuła, ze skret jelit jest okropny i wymioty przez bol zoladka, kurcze nic z tego nie miałam Głodna jestem tylko jak dzik, ale landrynki owocowe mnie ratują i zioła, tyle mogę. Trzymajcie kciuki jutro w południe
Fiorella cieszę się, że już lepiej u Ciebie i wracasz do sił Niestety nie znam nikogo kto poszukuje kogos do takiej pracy
Mam nadzieje, ze na wizycie same dobre newsy usłyszysz. Czy bedziesz sprawdzała droznosc teraz jakos? Czy jak sprawdzasz jajowody? -
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Dla mnie proces "dostawania się" do szpitala (ze skierowaniem od lekarza), rejestracja, odsyłanie z okienka do okienka, brak informacji i czekanie, to trauma. Wolę zapłacić i rozmawiać z kimś kto mnie nie zbywa.
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Hahaha, a może wy znacie albo macie kogoś kto szuka do pracy kogoś do biura (rozliczenia, faktury, płatności)???
Mój kryzys głównie związany jest z odległością od pracy i dojazdem (1,5-2godziny w jedną stronę), tak ogólnie lubię to co robię, tylko fizycznie już czasem nie daje rady. Bo moje dojazdy to pół etatu!!!
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Ja już jestem po kolono, narkozę zaniosłam wyjątkowo dobrze (póki co) Siedzę jeszcze na sali i czekam na wyniki. Jejku jak się cieszę, że mam to za soba!!
Selina lubi tę wiadomość
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyAnuśla wrote:Aaa mówiłam że narkoza jest przyjemna:-) nie pij wody dziś. Tak mi pielegniarka w szpitalu mówiła, że zauważyła, że po wodzie pacjenci często wymiotuja, po sokach mniej. No chyba że Ci zaleca inaczej. To trzymam kciuki za wynik.
Zjadłam juz zupe, drugie danie i herbatniki wcinam po trochu
Wyniki mam dobre, nic mi nie znaleziono wiec jestem przeszczęśliwa -
Wow to super, zazdroszczę. Ja już miałam kilka skierowań na kolono i tak 4 lata już nie poszlam, tchórz. A jak jelita? Czujesz coś?
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Dziewczyny wiedzialyscie, że Gynecentrum jest w Krk? Czy to ja taka zapozniona? W sumie niepochlebne opinie o nich słyszałam, ale kto wie, może w Krk maja dobrych specjalistów.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyAnuśla wrote:Dziewczyny wiedzialyscie, że Gynecentrum jest w Krk? Czy to ja taka zapozniona? W sumie niepochlebne opinie o nich słyszałam, ale kto wie, może w Krk maja dobrych specjalistów.
-
Selina dobrze że już po i że wyniki masz dobre.
Ja gastro mam w Prokocimiu:) liczę na to że lekarz który robi to małym dzieciom bardzie nieprawdę delikatny
Jutro muszę na morfologie rano skoczyć.
W ogóle sterujący ten tydzień będzie. I sporo wizyt u lekarzy..Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Selina dobrze że już po i że wyniki masz dobre.
Ja gastro mam w Prokocimiu:) liczę na to że lekarz który robi to małym dzieciom bardzie nieprawdę delikatny
Jutro muszę na morfologie rano skoczyć.
W ogóle sterujący ten tydzień będzie. I sporo wizyt u lekarzy..
Ja miałam taki ciezki zeszły tydzien, dzis i wczoraj popołudniu czuje jakby ktos zabrał wielki ciezar z moich barkow. Z drugiej strony zajrzałam do finansów i po opłaceniu wszystkiego zwiazanego z firma, mieszkaniem itd. ...nie zostalo mi nic. No, moze 50zł. Załamałam się. No trudno, nie bede szła na pewno teraz do gastrologa ani robiła całego panelu tarczycy czy szukała endokrynologa (co sugerowała dietetyk). Trzeba się odkuć -
Selina wrote:Dobrze będzie na pewno! będę trzymać kciuki
Ja miałam taki ciezki zeszły tydzien, dzis i wczoraj popołudniu czuje jakby ktos zabrał wielki ciezar z moich barkow. Z drugiej strony zajrzałam do finansów i po opłaceniu wszystkiego zwiazanego z firma, mieszkaniem itd. ...nie zostalo mi nic. No, moze 50zł. Załamałam się. No trudno, nie bede szła na pewno teraz do gastrologa ani robiła całego panelu tarczycy czy szukała endokrynologa (co sugerowała dietetyk). Trzeba się odkuć
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Rudzik1 wrote:Selina cieszę się, że kolonoskopia wyszła ok.
Anuśla ja też słyszałam o tym, że Gynecentrum otworzyło oddział w Krakowie, ale tak jak pisze Selina ta klinika ma nienajlepsze opinie.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Właśnie niby są, ale Parens i Macierzynstwo maja slabe opinie i skuteczność chyba też. Artvimed raczej tylko się liczy. W Kato jest Angelius, Invimed, Bocian bodajże. Tylko ja trafiłam do Plastmedu o ironio losu, a poza tym Kato jest fajnie obstawione. Ponoc co 5 para ma problemy z płodnościa, co za masakra.
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Anuśla niby są trzy kliniki, ale też zapotrzebowanie jest coraz większe. Zwłaszcza że całe podkarpackie jeździ się leczyć do Krakowa.
Z drugiej strony, niby Provita ma takie super opinie, ale ciąż wcale nie ma aż tak dużo, przynajmniej tutaj na forum.