Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, dzięki.
Nawet nie wiedziałam że jest coś takiego.
Zapisałam się do superior bo planuje tam do Zmaczynskiego chodzi (9 grudnia już wizyta).
Tam mi powiedzieli że doktor Dorota Babczyk robi i na szczęście jest na liście.
Więc chyba już zostawię.
Termin mam trudny bo najlepiej zrobić usg między 19-29 grudnia (idealnie w święta:D)
I udało mi się do niej zapisać za 19.
Czy ktoś zna te lekarke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 14:30
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Kuzmoni A może do dr knafel ? Ona ma super sprzęt i bardzo dokładnie robi usg.
Przyszedł mi wynik ANA2 - ujemnyRudzik1, tym_janek lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nimsi wrote:Allende mam taki sam problem z tymi plamienia mi. Niby lekarz mówi że mało prawdopodobna Endo ale w sumie nie wiem na jakiej podstawie to stwierdził. Mam skierowanie od lekarza prywatnego na histeroskopie diagnostyczna z wycinkiem w kierunku przewlekłego stanu zapalnego endometrium...ale oczywiście nie mogę się dodzwonić na Kopernika od 3 tygodni🙄 a nie mam czasu tam jechać osobiście. Co do programu to ja w nim byłam na kilku wizytach. Na pierwszej wywiad, dostajesz skierowania na hormony i na monitoring cyklu, a partner skierowanie na badanie nasienia i w zależności co wyjdzie dostaje się dalsze skierowania np. do urologa. Ja jeszcze dostałam na HSG. Ale po tym badaniu zakończyłam wizyty bo nie ogarnialam tego czasowo. Miałam się umówić na podsumowanie ale też mi schodzi.
Dziękuję za odpowiedź
a ja to miałam szczęście, od razu się dodzwoniłam. Chyba, że to nie to samo miejsce? -
Rudzik1 wrote:Allende odnośnie tych plamień, to ja poleciłabym Ci dr Madeja, on jest specjalistą od szyjki macicy. Zrobi Ci kolposkopię na wizycie i może się okazać, że masz endometriozę na szyjce. Kiedyś na innym forum jedna dziewczyna pisała, że jej pomógł z plamieniami.
Dzięki wielkie! A ten doktor Madej, gdzie on przyjmuje i ile taka przyjemność kosztuje? -
nimsi wrote:A dzwoniłaś w sprawie tego programu? Bo to inny numer niż na histero,a z programu zawsze Panie odbieraly😊
aaaah, no widzisz. Aż ciężko uwierzyć, że ten program tak prężnie działa. Szkoda, że długie terminy są. Może nie do każdego lekarza, no ale ja się uparłam na tą moją panią doktor. -
Cześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta, ale ją Was podczytyje cały czas i trzymam kciuki.
Tym_janku kciuki za Twoje testowanie. Mam do Ciebie pytanie, Ty ciążę prowadziłaś na NFZ czy prywatnie?
Kuzmoni tu z forum wiele dobrego słyszałam o dr Zarotyńskim jeśli chodzi o prenatalne, osobiście nie byłam u niego. Może teraz
W poniedziałek zobaczyłam dwie tłuste krechy.tym_janek, Nona, boo123, Rudzik1, kuzmoni1 lubią tę wiadomość
-
Byłam u Zarotynskiego na monitoringu, koleżanka prowadziła ciążę. Mega super lekarz. Bardzo dokładnie robi USG. Gdybym miała bliżej to prowadzilabym u niego ciążę, jeśli by udało mi się zajść
Nona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Tym_janku, nasza ostojo spokoju, nie wytrzymasz do 13-go?? ;p
miało być 13 dpo i 13 grudzień, pamiętam te 13-tki
czy jest sens sprawdzać ślad zastrzyku ... ? kup sobie lepiej sweterek za te pieniądze, są teraz takie fajne przecenyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 22:52
-
nick nieaktualny
-
Nie no, na wykrycie ciazy jest o niebo za wczesnie. Tylko mialam taki ciag myslowy, ze jak ovitrelle juz nie zostawia sladu to bede teko 13.12 sikacza mogla sobie zrobic i bede wiedziec jakby wyszlo ze to ciaza a nie ovitrelle. A jak ovitrelle teraz sie bedzie utrzymywac po tych 10 dniach, gdzie wiem, ze to na pewno nie ciaza, to pojde od razu z krwi zrobic, bo przy sikaczu nie vede wiedziec czy to ciaza czy jeszcze ovi.
Tu na forum byla dziewczyna, ktorej ovitrelle sie 15 dni trzymalo👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020