Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo jak usłyszałam 'kulociąg', to mi się słabo zrobiło 😂 ale usłyszałam właśnie, że jak się rozluźniła to pomogło. Zaczęłam więc przeglądać storiski Make Life Harder 😆 uśmiałam się i pomogło. Nawet nie bolało, jakiś tam dyskomfort był. Najważniejsze, że wszystko drożne 😍 pęcherzyk jest na lewym i k.weekendu możliw że pęknie, także mamy jechać z koksem
-
nick nieaktualnyMarta36 wrote:No i super, nie takie straszne to badanie😉
W takim razie życzę udanego weekendu ❤❤❤😄
Wszystkie badania macie już zrobione?
Moje badania jak narazie wszystkie ok, teraz za chłopa muszę się ostro wziąć bo z nim nie najlepiej.
Jutro mąż rozszerzony seminogram robi. Ostatnio robił podstawowe badanie 1,5 roku temu jak zaczynaliśmy się starać i wtedy miał bardzo dobre wyniki.
Powiedz mi czy plamiłaś po hsg? Bo ja jakoś tak godzinę po i do tej pory śluz z krwią w dość sporej ilości mam. Nic nie boli na szczęście.
A co nie tak z wynikami męża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2023, 17:09
-
Tak , w dniu badania plamiłam ale nie dużo.
Wyniki nasienia złe mu wyszły. Jutro ma robić hormony i potem do urologa na usg.
Jak Twój zrobi badanie I powiedzą że wyniki za 2 tygodnie to nie sugeruj się tym. Ja zadzwoniłam równy tydzień po i dostałam informację że wyniki były już u lekarza tego samego dnia😉
-
nick nieaktualnyMarta36 wrote:Tak , w dniu badania plamiłam ale nie dużo.
Wyniki nasienia złe mu wyszły. Jutro ma robić hormony i potem do urologa na usg.
Jak Twój zrobi badanie I powiedzą że wyniki za 2 tygodnie to nie sugeruj się tym. Ja zadzwoniłam równy tydzień po i dostałam informację że wyniki były już u lekarza tego samego dnia😉
Dobrze wiedzieć z tymi wynikami, bo w poniedziałek mam wizytę, to podpytam czy już są.
Jak coś, to polecam niech mąż się koksuje Macą 😁 poprawia wyniki nasienia i antyoksydanty typu Wit.C 1000mg itp. - chyba że już zażywa.
Taka ciekawostka jeszcze a propo dzisiejszego dnia i hsg. Pierwszy raz widziałam, żeby mąż pacjentki był obecny przy badaniu 😳 Byli przede mną (z tym kulociągiem) i zonka miałam niezłego jak wyszli razem z gabinetu 😅 -
Żartujesz, chyba się dziewczyna musiała bardzo bać jak towarzystwa potrzebowała do badania 🙃
Narazie nic nie bierze, zobaczymy co urolog (androlog) zaproponuje😉
Idzie do niego prywatnie, zależało mi na szybkim terminie, można na nfz ale to na własną rękę ( program tego nie obejmuje niestety) -
nick nieaktualnyMarta36 wrote:Żartujesz, chyba się dziewczyna musiała bardzo bać jak towarzystwa potrzebowała do badania 🙃
Narazie nic nie bierze, zobaczymy co urolog (androlog) zaproponuje😉
Idzie do niego prywatnie, zależało mi na szybkim terminie, można na nfz ale to na własną rękę ( program tego nie obejmuje niestety)
To kciuki za kolejne badania męża i wizytę -
nick nieaktualnyMarta36 wrote:Też mojego bym nie wzięła na takie badanie 😆
Ale każdy inaczej podchodzi do tematu😉
Byliśmy dzisiaj w Koperniku na pobraniu, faktycznie pusto. Weszliśmy 7.45 to już przyjmowały, jedna osoba przed nami. Przed 8 już byliśmy w drodze do domu😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2023, 11:20
-
Markotka wrote:Hej, wybaczcie że tak wbijam na wątek 🫣 chciałm tylko zapytać gdzie polecacir zrobić badanie nasienia w okolicy Kraków/Katowice?
Ja raczej nie pomogę jeśli chodzi o prywatne badania, mój partner robił w Koperniku w programie prokreacyjnym na Nfz -
nick nieaktualnyMarkotka wrote:Hej, wybaczcie że tak wbijam na wątek 🫣 chciałm tylko zapytać gdzie polecacir zrobić badanie nasienia w okolicy Kraków/Katowice?
W Krakowie to Parens, Artvimed albo MacierzyństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2023, 17:48
-
nick nieaktualnyMarkotka wrote:Dzięki za podpowiedzi właśnie zastanawiałam się nad Artivmed ze względu na czynne w soboty
-
nick nieaktualnyO kurczę, to dobrze że mówicie z tymi wynikami mężów. W poniedziałek mam wizytę, to w takim razie zadzwonić tam jutro i dopisać męża tak? On nie musi być ze mną na wizycie?
Krakus właśnie mąż to samo stwierdził 😆 ma porównanie z Macierzyństwem a tu mówił, że po spartansku trochę 😅Krakus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta36 wrote:Nie musi być. Odbierzesz jego wyniki ale musi być zarejestrowany razem z Tobą.
Tak dla pewności zadzwoń może jutro tam na 3 piętro😉 i zapytaj kiedy będą wyniki u lekarza, to Ci powiedzą czy już są😀