Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwna wrote:Selina zapisałaś się do immunologa?
EDIT: powiedzieli że nadal nie podał nowych terminów, mam dzwonić k.poniedzialku/wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 16:54
Koniec starań -
Cześć, Reset, witaj na pokładzie! Ze swojej strony dodam, że do suplementacji warto dodać cynk - jest bardzo ważny przy staraniach. Testy owulacyjne są niezłe, ale głównie te apteczne, nie te z allegro, bo one nigdy niczego nie pokazują. I niestety testy nie gwarantują, że owulacja się odbędzie, nawet jesli któryś wyjdzie pozytywny - tu pewność dać może tylko monitoring.
A samo forum jest świetnym miejscem - dziewczyny dają sobie nawzajem mnóstwo wsparcia, mają też dużą wiedzę, więc naprawdę super, że do nas trafiłaś! -
Ja w szoku jestem, bo wczoraj 10dc a tu płodny śluz u mnie
gdzie zwykle go mam k.15dc a owu 17dc. Jaja jakieś, bo nie miało przez co mi się poprzestawiać, nic nowego nie biorę i nic zbytnio nie zmieniałam (prócz eliminacji tego cukru). Jak owu będzie wcześniej to będę naprawdę zdziwiona, aż zrobię właśnie test owu dziś jak wrócę. No i libido mam takie, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć
Koniec starań -
Selina wrote:Ja w szoku jestem, bo wczoraj 10dc a tu płodny śluz u mnie
gdzie zwykle go mam k.15dc a owu 17dc. Jaja jakieś, bo nie miało przez co mi się poprzestawiać, nic nowego nie biorę i nic zbytnio nie zmieniałam (prócz eliminacji tego cukru). Jak owu będzie wcześniej to będę naprawdę zdziwiona, aż zrobię właśnie test owu dziś jak wrócę. No i libido mam takie, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć
Wszystko ma swój czas... -
Selina, u mnie na kilku monitoringach owulacja wychodziła ok.13-15 dc, najczęściej 14 lub 15 dc, tak tez zresztą ją czułam. W tym cyklu prawdopodobnie pojawiła się ok. 10 dc. Dlatego warto współżyć dokładnie co 2 dni od końca okresu (ja w tym cyklu współżyłam od 5 dc mimo że okres jeszcze się nie skończył). Owulacja po prostu czasem może się przesunąć i to w najmniej spodziewanym momencie.
-
Anna Stesia wrote:Selina, u mnie na kilku monitoringach owulacja wychodziła ok.13-15 dc, najczęściej 14 lub 15 dc, tak tez zresztą ją czułam. W tym cyklu prawdopodobnie pojawiła się ok. 10 dc. Dlatego warto współżyć dokładnie co 2 dni od końca okresu (ja w tym cyklu współżyłam od 5 dc mimo że okres jeszcze się nie skończył). Owulacja po prostu czasem może się przesunąć i to w najmniej spodziewanym momencie.
ciekawe czy tym samym cykl mi się skróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 18:01
Koniec starań -
Wow udało mi się wbić do dr Sydora na ten piątek
Dzwonili do mnie z centrum medycznego, że doktor wyznaczył terminy i to w Krakowie, raptem parę min.ode mnie
Najs. Już się nie mogę doczekać wizyty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 14:53
Koniec starań -
Dziwna wrote:Weź wszystkie dr sam oceni co dla niego będzie przydatne. Jest bardzo kontaktowy odpowiada na każde pytanie. To jeśli chcesz go coś zapytać to pytaj nie stęka nie wzdycha tylko odpowiada na pytania.
tak zrobię
Koniec starań