Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziwna wrote:Selina zapisałaś się do immunologa?
EDIT: powiedzieli że nadal nie podał nowych terminów, mam dzwonić k.poniedzialku/wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 16:54
-
Cześć, Reset, witaj na pokładzie! Ze swojej strony dodam, że do suplementacji warto dodać cynk - jest bardzo ważny przy staraniach. Testy owulacyjne są niezłe, ale głównie te apteczne, nie te z allegro, bo one nigdy niczego nie pokazują. I niestety testy nie gwarantują, że owulacja się odbędzie, nawet jesli któryś wyjdzie pozytywny - tu pewność dać może tylko monitoring.
A samo forum jest świetnym miejscem - dziewczyny dają sobie nawzajem mnóstwo wsparcia, mają też dużą wiedzę, więc naprawdę super, że do nas trafiłaś! -
nick nieaktualnyJa w szoku jestem, bo wczoraj 10dc a tu płodny śluz u mnie gdzie zwykle go mam k.15dc a owu 17dc. Jaja jakieś, bo nie miało przez co mi się poprzestawiać, nic nowego nie biorę i nic zbytnio nie zmieniałam (prócz eliminacji tego cukru). Jak owu będzie wcześniej to będę naprawdę zdziwiona, aż zrobię właśnie test owu dziś jak wrócę. No i libido mam takie, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć
-
Selina wrote:Ja w szoku jestem, bo wczoraj 10dc a tu płodny śluz u mnie gdzie zwykle go mam k.15dc a owu 17dc. Jaja jakieś, bo nie miało przez co mi się poprzestawiać, nic nowego nie biorę i nic zbytnio nie zmieniałam (prócz eliminacji tego cukru). Jak owu będzie wcześniej to będę naprawdę zdziwiona, aż zrobię właśnie test owu dziś jak wrócę. No i libido mam takie, że nie jestem w stanie o niczym innym myślećWszystko ma swój czas...
-
nick nieaktualny
-
Selina, u mnie na kilku monitoringach owulacja wychodziła ok.13-15 dc, najczęściej 14 lub 15 dc, tak tez zresztą ją czułam. W tym cyklu prawdopodobnie pojawiła się ok. 10 dc. Dlatego warto współżyć dokładnie co 2 dni od końca okresu (ja w tym cyklu współżyłam od 5 dc mimo że okres jeszcze się nie skończył). Owulacja po prostu czasem może się przesunąć i to w najmniej spodziewanym momencie.
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Selina, u mnie na kilku monitoringach owulacja wychodziła ok.13-15 dc, najczęściej 14 lub 15 dc, tak tez zresztą ją czułam. W tym cyklu prawdopodobnie pojawiła się ok. 10 dc. Dlatego warto współżyć dokładnie co 2 dni od końca okresu (ja w tym cyklu współżyłam od 5 dc mimo że okres jeszcze się nie skończył). Owulacja po prostu czasem może się przesunąć i to w najmniej spodziewanym momencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 18:01
-
nick nieaktualnyWow udało mi się wbić do dr Sydora na ten piątek Dzwonili do mnie z centrum medycznego, że doktor wyznaczył terminy i to w Krakowie, raptem parę min.ode mnie Najs. Już się nie mogę doczekać wizyty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 14:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny