Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
goto ja właśnie mam podobnie, mniej spiny a więcej luzu to od razu ochota jest
u mnie pracowita sobota, mykam dalej a tu zajrzę wieczorem nie rozkręcajcie się beze mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spokojnie, w następnym cyklu kolejne nadzieje
u mnie leniwa niedziela a jutro o 5 wstaje na praktyki. już nie mówiąc, że we wtorek o 4 rano i cały dzień w Bydgoszczy... -
paulla84, nowy cykl=nowe szanse :*
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jak wam tydzień mija?
ja w tygodniu miałam miesięcznicę którąś z rzędu i już zapowiedziałam mężowi, że jak styknie nam 4 lata to wypadałoby to uczcić taką okrągłą date 4 lat mam 24 kwietnia -
misia79 wrote:W Toruniu nie zrobisz mój mąż robił w Toruniu w Vitalabo i wynik do dupy nie zrobili wszystkich parametrów musisz poszukac w Bydzi my też będziemy szukac ale podobno dobrze robią w placówkach Laboratorium Diagnostyka.
Badanie nasienia w Bydgoszczy: Dr Jolanta Jendryczka przyjmuje w poniedziałki i czwartki od 16. Tel 601-73-47-61 na ul. Gdańskiej 90. Cena 80złmisia79 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, staram się o drugie dziecko, rodziłam w sierpniu.
Szukam dobrego lekarza, który przede wszystkim umie wysłuchać i nie narzuca swoich poglądów, tylko faktycznie pomaga rozwiązać problem.
Macie może kogoś pewnego i zaufanego?
Pozdrawiam i będę zobowiązana -
Dr Marek Hesiak, przyjmuje prywatnie na Pestaloziego w Bydgoszczy i jest ordynatorem w Wojskowym szpitalu, ja do niego chodze i jest ok, tylko ze wizyta 200zl
-
paaulla84 wrote:tak, tak wiem, ale tak bym chciała zostać tą mamą.....
P.S Martuśka upiekłaś ciasto?paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to trzymam kciuki
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
badanie nasienia mówiono mi że w sanitasie na dworcowej.
propnuje policzyć dziś ile kto pączków zjadł ja na razie 1, ale popołudniu mam zamiar dorzucić jeszcze parę -
nick nieaktualny
-
mój bilans- 1 pączek kupny i pełno pączków teściowej mniam. nie liczyłam ich, bo są mniejsze i przez to więcej się je. bynajmniej kolacja odpada. paulla co tak mało, dziś można więcej zjeść
-
nick nieaktualny
-
ja zjadlam jednego ale nadrobilam ciastem imieninowym mamusi
a jesli chodzi o baDANIA nasienia to polecono mi na ulicy kurpinskiego -
nick nieaktualny