Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
misia milej pracy
no mam nadzieje ze wakacje sie chociaz udadza bo co innego niestety nie wychodzi...misia79 lubi tę wiadomość
-
Może się uda na tych wakacjach jak się odstresujecie odpoczniecie to zaowocuje. A swoją drogą fajne miejsce wybraliście na wakacje. My też mieliśmy tam jechać ale musimy na co innego przeznaczyć fundusze. W wakacje planujemy remont więc wyjeżdżamy w góry do Zakopanego:-).
Martuśka lubi tę wiadomość
-
hejka z rana a my jak dobrze pójdzie to wakacje może morze albo mazury kto to tam wie co się do tej pory wydarzy jakoś nie lubię żyć tym co może być, skupiam się na tym co jest tu i teraz chociaż nie zaprzeczę, że czasem wracam do przeszłości i wybiegam w przód np jeśli z niecierpliwością czekam na wizytę u lekarza a to jeszcze długich 5 dni przede mną a czuję się dziwnie mam lekkie pobolewania brzucha ale nie takie mocne jak na @, nie mogę zasypiać na brzuszku bo czuję dyskomfort a tak miałam w pierwszej ciąży choć staram się nie nakręcać no i jeśli chodzi o jedzenie mega głód a jak zrobię sobie coś do zjedzenia zjem kawałeczek i czuję się pełna tak jak wtedy..ehh sutki bolą, piersi ciągną w dół a w majtach mam uczucie jakbym się posiusiała a na papierze śluzu prawie wcale nie mam...tyle tych nowości w tym ponoć bezowulacyjnym cyklu albo spóźnione prima-aprilis od mojego organizmu no nic trzeba czekać ale jeśli ma przyjść @ to z łaski swojej niech nie przychodzi wcześniej niż przyszły wt bo wizyta u gina z usg w trakcie @ mi się nie widzi chociaż wolałabym obyć się bez @ przez kolejne prawie 9mce czego sobie i Wam Kochane życzę uff się rozpisałam
PS: Martuśka masz wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 09:06
Martuśka lubi tę wiadomość
-
Magda_lena dziekuje serdecznie
i trzymam mocno kciuki zeby sie udalo, ile razy lekarze sie myla, mowia ze cykl na starty a wtedy okazuje sie ze jest fasolinka
a ja dzis mem mega bole brzucha czyli @ idzie... szkoda... -
Martuśka wrote:Magda_lena dziekuje serdecznie
i trzymam mocno kciuki zeby sie udalo, ile razy lekarze sie myla, mowia ze cykl na starty a wtedy okazuje sie ze jest fasolinka
a ja dzis mem mega bole brzucha czyli @ idzie... szkoda...
Wam Kochane też zyczę cudownego dnia a ja jeszcze musze trochę kuchnię ogarnąć ale mi się nie chce -
miłego dnia
u mnie wczorajszy wypad do kina bardzo udany chociaż męczyły mnie te głupie mdłości no ale cóż najgorsze to było w drodze powrotnej w autobusie tak mnie rozbolał brzuch, że no i nie obyło się bez NOSPY na całe szczęście pomogła dziś temp. 37,1C i wyznaczyło mi owulację na 22dc a przesunęło ją z 20dc a co dziwne bo mam tutaj na owu jeszcze jedno konto i tam z 20dc przesunęło mi na 18dc ale jeśli owulacja była to 16dc więc ja w tym cyklu raczej nie patrze na owulację co ma być to będzie do wizyty jeszcze 4 długie dni ale dam radę byle by się @ nie pojawiła przed 7 kwietnia ani 7 kwietnia
Owocności i miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
przeglądam wykresy dziewczyn które zafasolkowały i one kochały się co drugi dzień.
u mnie ogółem jeszcze się nie unormowało o ziołach. nie miałam jeszcze owulki- nie miałam śluzu, nie wiem kiedy okres dostane, nie wiem co i jak. pozostaje mi tylko czekanie -
Magda_lena88 wrote:a miałaś owulację potwierdzoną na USG?? powodzenia
cieszę się bo pękł sam bez pomocy leków
-
asioczek86 wrote:przeglądam wykresy dziewczyn które zafasolkowały i one kochały się co drugi dzień.
u mnie ogółem jeszcze się nie unormowało o ziołach. nie miałam jeszcze owulki- nie miałam śluzu, nie wiem kiedy okres dostane, nie wiem co i jak. pozostaje mi tylko czekanie
-
julianna zioła mi cykl rozregulowały, więc nie wiem. spójrz na mój wykres. śluz rozciągliwy w ogóle się jeszcze nie pojawił. zawsze miała cykle 28 +/- 2 dni a teraz nie wiem co i jak. fajnie, ze ty wiesz na czym stoisz, bo ja to całkiem zdezorientowana jestem.
-
julianna wrote:tak byłam w 18dc na monitoringu wpisał w pole wielkości jajnika lewego - ciałko żółte, powiedział, że jestem po owulce, a wczesniej byłam u gina 15dc, więc któryś z tych dni to był dzień pęknięcia...
cieszę się bo pękł sam bez pomocy lekówjulianna lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:julianna zioła mi cykl rozregulowały, więc nie wiem. spójrz na mój wykres. śluz rozciągliwy w ogóle się jeszcze nie pojawił. zawsze miała cykle 28 +/- 2 dni a teraz nie wiem co i jak. fajnie, ze ty wiesz na czym stoisz, bo ja to całkiem zdezorientowana jestem.
ja wiem sama po sobie że nigdy bym nie wpadła na to czy mam owulację czy jej nie mam, czy pęka, a poza tym dodatkowo różne kwiatki powychodziły z prolaktyną i jajnikami