Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
Odpowiedz

Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!

Oceń ten wątek:
  • julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy po owulacji też się słabo czujecie, jakie macie objawy....

ja czuję straszny dyskomfort, bolą mnie plecy na wysokości bioder, i trochę podbrzusze, i jakoś mi gorąco jakbym miała temperaturę wyższą ...jestem zmęczona ogólnie i słaba

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • asioczek86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj julianna może to są objawy ciąży?! który dzień cyklu, może już można sprawdzać testem?

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:

ja czuję straszny dyskomfort, bolą mnie plecy na wysokości bioder, i trochę podbrzusze, i jakoś mi gorąco jakbym miała temperaturę wyższą ...jestem zmęczona ogólnie i słaba
    oo widzę objawy podobne do moich tylko, że ja nie wiem czy tak do końca owulację miałam ha ha ha :D w tym, że u mnie są jeszcze mdłości <masakra> i bolesne sutki 8) ale może to objawy na nadchodzącą @ ... się okaże :) a dziś mam 25dc a owulacja jak była to możliwe że pęcherzyk jednak pękł po wizycie 16dc no nic cierpliwość, cierpliwość i raz jeszcze cierpliwość czego Tobie i Sobie życzę oraz II kreseczek ale tego życzę każdej tutaj obecnej :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w którym dniu cyklu rozpoczynacie monitoring? Bo ja chciałabym skorzystac w tym cyklu.

• misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    oo widzę objawy podobne do moich tylko, że ja nie wiem czy tak do końca owulację miałam ha ha ha :D w tym, że u mnie są jeszcze mdłości <masakra> i bolesne sutki 8) ale może to objawy na nadchodzącą @ ... się okaże :) a dziś mam 25dc a owulacja jak była to możliwe że pęcherzyk jednak pękł po wizycie 16dc no nic cierpliwość, cierpliwość i raz jeszcze cierpliwość czego Tobie i Sobie życzę oraz II kreseczek ale tego życzę każdej tutaj obecnej :)
    Magda ja bym chyba na Twoim miejscu nie wytrzymała bez testu podziwiam Cię:-)

• misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:

Jula a teścik?

• asioczek86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia a gdzie będziesz robić ten monitoring? może wiesz gdzie w Bydgoszczy jest jakiś sensowny lekarz, który pomoże zrobić wszystkie badania żebym w końcu wiedziała co ze mną nie tak?
    jeśli prywatny to żeby nie był bardzo drogi ;)

17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • asioczek86 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam opinie o lekarzach w swojej miejscowości- masakra, do nikogo bym nie chciała iść.

17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja chodzę prywatnie do Torunia do ginka. A w Bydzi chodzę na kasę do Zielińskiej. Podobno umie przygotowac do ciąży. Ja do niej poszłam i od razu dała mi dupka na wyregulowanie okresu. Teraz za 2 miechy mam kontrolę i jeśli nie zajdę chyba będzie mi robic badanie drożności jajowodów. Jest tylko jeden minus kobitka jest dośc niemiła i ma taki dziwny wyraz twarzy. Ale ja na to nie zwracam uwagi. Może tam się zapisz na Jurasza.
    A jak tam Twoje studia jak Ci idzie?

• julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo testu - zrobię za 10 dni, dopiero 18dc więc na spokojnie,
    a ból albo na @ albo na fasolkę :D hehe,
    jeśli chodzi o monitoring mój gin mówił mi że pierwsza wizyta powinna być 8,9 lub 10 dc,
    w tym cyklu miałam monit 9, 12, 15 i 18 dc

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia79 wrote:
    Tylko że ja chodzę prywatnie do Torunia do ginka. A w Bydzi chodzę na kasę do Zielińskiej. Podobno umie przygotowac do ciąży. Ja do niej poszłam i od razu dała mi dupka na wyregulowanie okresu. Teraz za 2 miechy mam kontrolę i jeśli nie zajdę chyba będzie mi robic badanie drożności jajowodów. Jest tylko jeden minus kobitka jest dośc niemiła i ma taki dziwny wyraz twarzy. Ale ja na to nie zwracam uwagi. Może tam się zapisz na Jurasza.
    A jak tam Twoje studia jak Ci idzie?
    a jak chodzisz do dwóch lekarzy to oni leczą cię tak samo, czy wiedzą o tym, to tak trudno pewnie ... jeden mówi i zaleca coś innego od drugiego

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Jula w tym cyklu skorzystam.

• misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:
    a jak chodzisz do dwóch lekarzy to oni leczą cię tak samo, czy wiedzą o tym, to tak trudno pewnie ... jeden mówi i zaleca coś innego od drugiego

Moja gin ta kasę nie wie że chodzę prywatnie. A z kolei ten prywatny wie o tym że chodzę też na kasę aby miec badania za darmo. Teraz jak pójdę do powiem mu że dostałam dupka bo o tym nie pomyślał. Myślę że to dobre rozwiązanie.

• misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze niech już przyjdzie ta @ bo chcę zacząc nowy cykl.

• julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jak tak to fajnie, ja cały czas myślę, że jak się cud stanie i zajdę to może zmienię jednak lekarza na takiego co pracuje w zespolonym

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do Jackowskiego bo i tak jeśli zajdę będe rodzic w Toruniu. A poza tym on jest dobrym specjalistą więc jak zajdę będę chodzic tylko do niego na kasę pójdę tylko wtedy jak będę musiała miec zrobione badania:-)

• misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula a do kogo Ty chodzisz?

• julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale fajne rozwiązanie z tymi badaniami, ja chodzę do matopatu do Wojtynka

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha faktycznie pytałaś o niego.

• julianna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a słyszałaś jakieś opinie o Kipigrochu

f2w3tqywlcgkfgv6.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ