Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy po owulacji też się słabo czujecie, jakie macie objawy....
ja czuję straszny dyskomfort, bolą mnie plecy na wysokości bioder, i trochę podbrzusze, i jakoś mi gorąco jakbym miała temperaturę wyższą ...jestem zmęczona ogólnie i słaba
-
julianna wrote:dziewczyny czy po owulacji też się słabo czujecie, jakie macie objawy....
ja czuję straszny dyskomfort, bolą mnie plecy na wysokości bioder, i trochę podbrzusze, i jakoś mi gorąco jakbym miała temperaturę wyższą ...jestem zmęczona ogólnie i słaba -
Magda_lena88 wrote:oo widzę objawy podobne do moich tylko, że ja nie wiem czy tak do końca owulację miałam ha ha ha w tym, że u mnie są jeszcze mdłości <masakra> i bolesne sutki ale może to objawy na nadchodzącą @ ... się okaże a dziś mam 25dc a owulacja jak była to możliwe że pęcherzyk jednak pękł po wizycie 16dc no nic cierpliwość, cierpliwość i raz jeszcze cierpliwość czego Tobie i Sobie życzę oraz II kreseczek ale tego życzę każdej tutaj obecnej
-
julianna wrote:dziewczyny czy po owulacji też się słabo czujecie, jakie macie objawy....
ja czuję straszny dyskomfort, bolą mnie plecy na wysokości bioder, i trochę podbrzusze, i jakoś mi gorąco jakbym miała temperaturę wyższą ...jestem zmęczona ogólnie i słaba -
misia a gdzie będziesz robić ten monitoring? może wiesz gdzie w Bydgoszczy jest jakiś sensowny lekarz, który pomoże zrobić wszystkie badania żebym w końcu wiedziała co ze mną nie tak?
jeśli prywatny to żeby nie był bardzo drogi -
Tylko że ja chodzę prywatnie do Torunia do ginka. A w Bydzi chodzę na kasę do Zielińskiej. Podobno umie przygotowac do ciąży. Ja do niej poszłam i od razu dała mi dupka na wyregulowanie okresu. Teraz za 2 miechy mam kontrolę i jeśli nie zajdę chyba będzie mi robic badanie drożności jajowodów. Jest tylko jeden minus kobitka jest dośc niemiła i ma taki dziwny wyraz twarzy. Ale ja na to nie zwracam uwagi. Może tam się zapisz na Jurasza.
A jak tam Twoje studia jak Ci idzie? -
misia79 wrote:Tylko że ja chodzę prywatnie do Torunia do ginka. A w Bydzi chodzę na kasę do Zielińskiej. Podobno umie przygotowac do ciąży. Ja do niej poszłam i od razu dała mi dupka na wyregulowanie okresu. Teraz za 2 miechy mam kontrolę i jeśli nie zajdę chyba będzie mi robic badanie drożności jajowodów. Jest tylko jeden minus kobitka jest dośc niemiła i ma taki dziwny wyraz twarzy. Ale ja na to nie zwracam uwagi. Może tam się zapisz na Jurasza.
A jak tam Twoje studia jak Ci idzie?
-
julianna wrote:a jak chodzisz do dwóch lekarzy to oni leczą cię tak samo, czy wiedzą o tym, to tak trudno pewnie ... jeden mówi i zaleca coś innego od drugiego
Moja gin ta kasę nie wie że chodzę prywatnie. A z kolei ten prywatny wie o tym że chodzę też na kasę aby miec badania za darmo. Teraz jak pójdę do powiem mu że dostałam dupka bo o tym nie pomyślał. Myślę że to dobre rozwiązanie.