Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
chcę żeby mąż w sanitasie badania zrobił, ja z moimi trochę poczekam, bo teraz po ziołach mam cykl zaburzony. jajnik mnie pobolewa, śluzu zero i nie wiem co jest. skoro usg było ok, to niemożliwe żebym miała torbiel czy coś takiego. poczekam do okresu i zacznę na nowo myśleć.
pytałaś o naukę i praktyki. jak jestem w szpitalu, to mam dużo pracy, ale jestem zadowolona i nie mam czasu na głupie myślenie. dziś miałam wolne, to od rana płaczę i mam depresję. martwię się,że nie mam dobrego gina, że mam zawsze pod górkę i takie tam.
w weekend znowu będę czarować pacjentów to miłe, że nawet jak idę na korytarzu to byli już pacjenci mówią mi dzień dobry, uśmiechają się i pytają co u mnie :)a jak w twojej pracy? -
U mnie raz lepiej raz gorzej ale ogólnie nie jest źle.
Ja na Twoim miejscu bym odstawiła te zioła. Ja ich nie piję i nawet nie zamierzam choc też mam problemy ze śluzem. No ale ratuję się wiesiołkiem i spróbuje teraz siemie lniane ale w kapsułkach bo smaku nie zdzierżę. -
zioła to już dawno odstawiłam, bo pewno potop bym miała, gdybym nadal piła. korci mnie jednak, żeby tak zamiast całej łyżeczki to pól łyżeczki zalewać wrzątkiem i pić od następnego cyklu. coś muszę robić, nie chce czekać bezczynnie. no chyba, że kupię donga lub castagnusa, coś muszę, bo to już ponad rok starań a nic nie widać.
ale przynajmniej mężowi jest mnie żal i pociesza, właśnie robi mi herbatkę i przyniesie wino czerwone
ja lubie siemię lniane, ale rzadko piję, bo nie lubie stać nad garnkiem i mieszać. -
asioczek86 wrote:zioła to już dawno odstawiłam, bo pewno potop bym miała, gdybym nadal piła. korci mnie jednak, żeby tak zamiast całej łyżeczki to pól łyżeczki zalewać wrzątkiem i pić od następnego cyklu. coś muszę robić, nie chce czekać bezczynnie. no chyba, że kupię donga lub castagnusa, coś muszę, bo to już ponad rok starań a nic nie widać.
ale przynajmniej mężowi jest mnie żal i pociesza, właśnie robi mi herbatkę i przyniesie wino czerwone
ja lubie siemię lniane, ale rzadko piję, bo nie lubie stać nad garnkiem i mieszać. -
idz asioczek idz i zrob cos pozytecznego
moj maz robil badania nasienia na kurpinskiego w bydgoszczy i placil 70zl -
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:sama jestem ciekawa widzisz ja w cyklu w którym zaszłam robiłam test dzień po terminie czy nawet dwa dni i miałam bladziocha więc musiałam zrobić betę i teraz też z chęcią bym poszła np w sb ją zrobić ale kasa...może jutro kupię test o czułości 10 i zrobię w sb rano w razie pozytywnego zadzwonie do lekarza i spytam czy mam brac dupka bo zostało mi 1 opakowanie z poprzedniej ciąży a w pn i tak mam wizytę i bym dostała receptę a jeśli wyjdzie w sb negatywny powtórzę w pn z rana, no nic zobaczę chyba, że mąż mnie postawi do pionu i wytrzymam aa i nie zawsze test "sikany" wychodzi przed @ a czasem nawet nie wychodzi w terminie @ znam osoby którym pozytywny wychodził nawet dopiero 14 dni po spodziewanej @ mam nadzieję, że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy mnie od wczoraj trochę bardzie pobolewa brzuch więc chyba jednak idzie w stronę @ ale zobaczymy bo pierwsze objawy ciąży są dość identyczne jak te zbliżającej się @ 3mam kciuki
a apropo dziwnych zachwiań organizmu, to ja mam bardzo podobnie do Ciebie nawet po dupku cykle mam od 28 do 31 dni, fakt, że czasem biorę go od 16 a czasem od 18 dc.
Nie ma co się przejmować db że @ w ogóle jest, ja po odstawieniu tabletek kiedyś dawno temu nie miałam 2 miesiące @, wtedy dowiedziałam się że mam policystyczne jajniki i albo będę brać anty albo planować dziecko, wtedy zdecydowałam się na anty, teraz po ich odstawieniu czekałam 45 dni na @, już tak mam
-
paaulla84 wrote:Mój mąż w końcu też idzie zrobić we wtorek i też będzie tyle płacił.
MArtuśka a długo czeka się na wyniki?
4 godziny -
Magda_lena88 wrote:a ja żeby zabić czas znowu wzięłam się za wypieki ostatnio była krówka dziś będzie tarta z truskawkami jak wyjdzie
-
nick nieaktualny