Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
martuśka jak coś będzie się działo w Biskupinie czy silverado to napisz na ovu. ja bym się chętnie wybrała tam jeszcze raz bo teraz to było takie poza sezonem i nie wszystkie atrakcje były dostępne.
co do 5 tygodnia ciąży to długo było się w niewiedzy
madzia na nas też przyjdzie poraMartuśka lubi tę wiadomość
-
no pewnie, że przyjdzie czas a co do tej niewiedzy to przeważnie pierwsze hCg wskazuje ciążę ok 5tygodniową ale to liczy się tak, że od 1 dnia ostatniej @ i z hCg wychodzi, że fasolka ma ok 3 tyg plus dwa tygodnie się dolicza i wychodzi 5tc więc to nie jest niewiedza
-
julianna wrote:mój wynik bety 110, jest nadzieja dziewczyny, robiłam pierwszy raz to badanie, a pani z laboratorium za bardzo nie chciała interpretować, ale dodała zbawienne słowa że jest prawdopodobieństwo ciąży
julianna lubi tę wiadomość
-
ja mam dwa ciężkie dni przede mną, ale potem to już mogę świętować
jajniki bolą, ale piersi nie. ciekawa jestem kiedy okres dostanę.
odezwę się tu jak będę mieć więcej luzu.
dziewczny 3majcie sięmisia79 lubi tę wiadomość
-
juliana GRATULACJEEEEE!!!!!!
-
dziewczyny zrobiłam dziś test dla potwierdzenia czy nadal jest wszystko ok i pierwszy raz w życiu zobaczyłam drugą kreskę hehe , a co jest dziwne test pink czułości 25, kreska jaśniejsza od kontrolnej, mimo że beta w pon była 110, więc dziś powinna być już wyższa, a mimo to test jakoś tego mocniej nie zaznaczył ...
misia79, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
julianna wrote:dziewczyny zrobiłam dziś test dla potwierdzenia czy nadal jest wszystko ok i pierwszy raz w życiu zobaczyłam drugą kreskę hehe , a co jest dziwne test pink czułości 25, kreska jaśniejsza od kontrolnej, mimo że beta w pon była 110, więc dziś powinna być już wyższa, a mimo to test jakoś tego mocniej nie zaznaczył ...
miłego dnia
-
jutro mam praktyki tylko do 12:) potem wolne wolne wolne ! jupii
a dziś dobry dzionek, bo nasza prowadząca miała dobry humor i nie pytała. zrobiło się swoje i można było iść do domu
a teraz wieczorek i już spać mi się chce. muszę się przytulić do męża, bo coś brzusio mnie pobolewa... -
nick nieaktualnyjulianna wrote:dziewczyny zrobiłam dziś test dla potwierdzenia czy nadal jest wszystko ok i pierwszy raz w życiu zobaczyłam drugą kreskę hehe , a co jest dziwne test pink czułości 25, kreska jaśniejsza od kontrolnej, mimo że beta w pon była 110, więc dziś powinna być już wyższa, a mimo to test jakoś tego mocniej nie zaznaczył ...
A Wam dziewczyny miłego dnia !