Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Wiesz co kolejki są takie sobie około miesiąca trzeba czekac ale cieżarne mają szybciej. A doktor jest bardzo miły, taktowny, świetny specjalista naprawdę widac że dba o swoje pacjentki i nie zbywa. Ale ocenic musisz sama.
-
julianna wrote:często lekarze nie kojarzą swoich pacjentek, czy Ty jak idziesz do niego na nowo wszystko opisujesz...
-
ja to mam fajnego lekarza bo on jak mnie widzi już wie co i jak albo mu zapadłam w pamięć albo ma ją taką dobrą ale to fajnie bo nie muszę za każdym razem mówić całej litanii chociaż to prawda w kartotece też wszystko jest napisane raz jeszcze Kochane Wesołych Świąt
misia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Nie ponieważ ona ma karty pacjentek i tam wszystko zapisuje. Więc jak chodzę to pamięta co mi jest bo jest zapis:-) Jak u rodzinnego:-) Nawet wyniki hormonów są wpisane w kartę
-
Kochana Jackowski przyjmuje we wtorki, środy i czwartki od godz. 15.30. Dzwonic można do położnej od godz. 15.00 tylko powiedz, że jesteś w ciąży to szybciej Cię przyjmie. Jeśli chodzi o koszty to w granicach 100 zł zależy co robisz pełny panel badań to znaczy usg, cytologia kosztuje ok. 11o zł usg piersi nie pamiętam a ile monitoring to nie wiem bo jeszcze nie byłam dopiero teraz pójdę od nowego cyklu jeśli w tym nie zajdę.
Nie mam pojęcia jakie są koszty badań u kobiet w ciąży, ale chyba podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 10:59
-
misia79 wrote:Kochana Jackowski przyjmuje we wtorki, środy i czwartki od godz. 15.30. Dzwonic można do położnej od godz. 15.00 tylko powiedz, że jesteś w ciąży to szybciej Cię przyjmie. Jeśli chodzi o koszty to w granicach 100 zł zależy co robisz pełny panel badań to znaczy usg, cytologia kosztuje ok. 11o zł usg piersi nie pamiętam a ile monitoring to nie wiem bo jeszcze nie byłam dopiero teraz pójdę od nowego cyklu jeśli w tym nie zajdę.
Nie mam pojęcia jakie są koszty badań u kobiet w ciąży, ale chyba podobnie.
-
julianna wrote:misia79 łatwo nie ma z rejestracją pierwszy termin koniec maja ;/ mam jutro zadzwonić może się jakiś termin zwolni... a jak nie to po majówce idę do poprzedniego gina na usg
-
hej laski dawno mnie tutaj nie bylo, ale musialam sie odmozdzyc
dziekuje za zyczenia i mam nadzieje ze swieta minely Wam w super atmosferzemisia79 lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Ale wiesz one czasami dzwonią jak się zwolni termin tylko musisz się przypominac. Ja na Twoim miejscu trzymałabym ten termin bo potem będziesz chodzic w rytmie. Ale ty płacisz jakieś kolosalne ceny jeny tyle pieniędz w życiu bym nie dała.
-
julianna wrote:misia79 Ty ile czasu się starasz, mówiłaś, że nie miałaś monitu u niego, więc stymulacji lekami też pewnie nie ??
-
hej Laski
życzę Wam udanego dnia już środek tygodnia niedługo weekend
A ja umówiłam się na sb na USG będzie to mój 16dc więc sobie ładnie na naturalnym cyklu zobaczę czy coś tam wgl. u mnie rośnie albo czy pęka..chociaż patrząc na mój wykres dociera do mnie świadomość, że ten cykl chyba również będzie bezowulacyjny
-
hej dziewczyny, na moim kompie ovu mi nie chodzi, wiec pisac nie moglam
okresu nadal nie mam, ale w ciązy nie jestem. te zioła musiały niezle zaszalec w moim organizmie....
w piatek ide do gina i poproszę go żeby mi wywołał @ bo takie rzeczy jak teraz to pierwszy raz w życiu mam. oczywiście nie powiem mu, że przez parenaście dni piłam zioła z neta, bo mi po prostu wstyd. taka głupia jestem, że dałam się nabrać na czarodziejskie mieszanki.
często pisać tu nie będę, bo już mi nie zależy na staraniach, ale za was to jak najbardziej będę 3mać kciuki