Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
misia79 wrote:Jula my staramy się rok od razu po ślubie ale wykresy zaczęłam prowadzic od listopada. Na razie mam przepisany duphaston na wyregulowanie okresu. Ale stymulacji żadnej nie miałam dopiero teraz jak pójdę w maju na monitoring to będę z nim rozmawiac bo on wie że mam cykle bezowulacyjne to znaczy zdarzają mi się takie. Nie wiem co teraz powie.
-
Juliana na co jest bromergon???? bo ja mialam clo+ luteine i niestety nic...
Misia moje staranka to zupelny spontan teraz, nie liczylam dni cyklu nie sprawdzalam specjalnie sluzu, chociaz teraz biore lutke wiec musialam przypilnowac 16dc zeby nie zapomniec, ale ogolnie bez dadania sluzu wiedzialam jaki jest bo byla go masa, a wczesniej z CLO to bylo go o wiele mniej chociaz pilam siemie. Zobaczymy co bedzie teraz bo widze ze w dobrym momencie byly a clo podobno utzymuje sie jeszcze jakis czas w organizmie po odstawieniu wiec szanse sa, ale sie nie nakrecam bo wydaje mi sie ze to pewnie bedzie wina niedroznych jajowodow... zobaczymy co czas pokaze. buziaki -
teraz bedzie mnie tutaj troszke mniej bo laptopa musze oddac tesciowej, a stacjonarny komputer mam u moich rodzicow, a nie bede tam ciagle przesiadywac...
-
julianna wrote:acha, to ja też tak miałam, po odstawieniu tabletek dostałam duphaston na regulację @, i tak przez 3 miesiące się staraliśmy, po tym czasie miałam 1 monitoring dla spr owulacji + duphaston, potem 2 to sam ale z włączeniem bromergonu na zbicie prolaktyny nadal nic, 3 monitoring już stymulowany clo + bromergon + duphaston, i pojawiła się kropeczka, pierwszy raz urósł mi 20 mm pęcherzyk, a teraz biorę dupka i czekam na wizytę
-
Martuśka wrote:Juliana na co jest bromergon???? bo ja mialam clo+ luteine i niestety nic...
Misia moje staranka to zupelny spontan teraz, nie liczylam dni cyklu nie sprawdzalam specjalnie sluzu, chociaz teraz biore lutke wiec musialam przypilnowac 16dc zeby nie zapomniec, ale ogolnie bez dadania sluzu wiedzialam jaki jest bo byla go masa, a wczesniej z CLO to bylo go o wiele mniej chociaz pilam siemie. Zobaczymy co bedzie teraz bo widze ze w dobrym momencie byly a clo podobno utzymuje sie jeszcze jakis czas w organizmie po odstawieniu wiec szanse sa, ale sie nie nakrecam bo wydaje mi sie ze to pewnie bedzie wina niedroznych jajowodow... zobaczymy co czas pokaze. buziakiMartuśka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Julianna a czy miałaś jakieś skutki uboczne po clo? Bo wiem, że clo wspomaga wydolnośc ciałka żółtego stymuluje owulację i wzmaga płodnośc ale niektóre narzekają na złe samopoczucie a jak jest u Ciebie?
-
Martuśka wrote:Juliana na co jest bromergon???? bo ja mialam clo+ luteine i niestety nic...
Misia moje staranka to zupelny spontan teraz, nie liczylam dni cyklu nie sprawdzalam specjalnie sluzu, chociaz teraz biore lutke wiec musialam przypilnowac 16dc zeby nie zapomniec, ale ogolnie bez dadania sluzu wiedzialam jaki jest bo byla go masa, a wczesniej z CLO to bylo go o wiele mniej chociaz pilam siemie. Zobaczymy co bedzie teraz bo widze ze w dobrym momencie byly a clo podobno utzymuje sie jeszcze jakis czas w organizmie po odstawieniu wiec szanse sa, ale sie nie nakrecam bo wydaje mi sie ze to pewnie bedzie wina niedroznych jajowodow... zobaczymy co czas pokaze. buziaki
Martuśka lubi tę wiadomość
-
ja nadal nie mam okresu i nic mnie nie boli, tempka z rana 37. jutro ide do gina i niech mi cos przepisze bo już tęskno mi za okresem a potem na rok przerywam starania ( za dużo stresu będę mieć,licencjat itp.) mimo wszystko będę was tu często odwiedzać i czytać co ciekawego ( uzależniłam się od ovu hihih)
polecam film gorące pragnienie- o parze starającej się o dziecko. obejrzałam przez przypadek na ytb- coś musi w tym byćmisia79 lubi tę wiadomość
-
hej, ja na moment
przy CLO nic mi nie było, czułam sie normalnie -
dziś byłam u gina i on stwierdził, że jest prawidłowo! nie zrobił mi badań, nawet usg kompletnie nic. ja mu o moich plamieniach, okresie i że już 10 dzień się spóźnia a on na to że to prawidłowo, bo wg jego obliczeń to kobiety mają 30 dniowe cykle i @ może się spóźniać tydzień czyli u mnie 25 dzień cyklu dopiero i mam poczekać jeszcze tydzień. jeśli w ciągu tygodnia się nie pojawi, to mam do niego za 2 tygodnie przyjść.- to jest jego rozumowanie. na to ja że nie chce co chwile latać do gina i żeby mi cos dał na wywołanie- on wypisał mi receptę na dupka i powiedział że dopiero za tydzień mam wziąć jak się nadal @ nie zjawi. co za konował....
-
asioczek86 wrote:misia79 a dlaczego ty bierzesz dupka? mnie gin kazał przez 5 dni po 2 tabsy brać jeśli @ nie przyjdzie.
-
ja od mojego gina dosłownie wymusiłam ten lek (choć wolałabym dostać luteinę). wykupię dupka i poczekam do jesieni. teraz i tak już nie będzimy się starać. dopiero na jesień zmiana na prywatnego gina, badania i leczenie.