Kujawsko- pomorskie łączmy si ę!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech tak to jest z tymi cyklami bezowulacyjnymi trzeba się naczekac na @. Kochana jak bym wzięła duphka i cześc jak pojawi się @ to zaczynasz z pomocą się starac i na pewno się uda. Ja jutro idę do ginka i dowiem jak tam moja owulka czy w ogólę będzie bo na razie testy ujemne więc nie wiem. A dziś spadek tempki serduszkowaliśmy dziś w razie gdyby to była owulacja. Kurczę już nie mogę się doczekac tej jutrzejszej wizyty. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam. Miłego dnia
-
misia79 na pewno będzie owulka trzymam kciuki za pozytywne wieści z wizyty
a mi pozostaje czekać na @
a tak wgl. to mi się już nic nie chce...dziś porobiłam porządki przy których musiałam sporo się naschylać,itp. wzięłam "ciepłą" kąpiel i byłam w mieście korzystając z komunikacji miejskiej co mnie trochę wytarmosiło może taka "terapia wstrząsowa" zaowocuje @ sama już nic nie wiem..jeszcze jak teraz temp. będę na wyższym poziomie to już wgl..eh. No nic cierpliwość mnie uratuje -
buziaki laskie
misia79, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
dziś w Bydgoszczy juwenalia się zaczęły i studenciaki grasują po rondach i kasę zbierają wśród przebierańców jest moda m.in. na kobietę z brodą hehe conchita wurst króluję nie tylko na eurowizji
Martuśka lubi tę wiadomość
-
hej Kobietki
Co tam u Was ?? Taka cisza tutaj pewnie zajęte pracą albo staraniami
a ja siedzę i spokojnie (jak na mnie) czekam na @ chociaż wyznaczyło mi owulację że była w 32 dc więc teoretycznie teraz @ wg. owu dopiero 26 maja ten mój cykl to się ze mną nieźle bawi -
dzięki dziewczyny za miłe powitanie i nie-dziękuję za życzenia
asioczek - ja uważam, że na każdego przyjdzie pora i marzenia się spełniają tylko nie zawsze dokładnie w tym momencie w którym byśmy tego chcieli
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
misia79 wrote:Miłej niedzieli dziewczynki
A ja dziś idę na zakupy muszę kupic sobie sukienkę na wesele i mężusiowi nową koszulę i jakiś ładny krawacik za tydzień w sobotę bawimy się na weselu