Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
H30 wrote:Ma ja wrote:Konwalijko... wiem co czujesz... Moje dwie najbliższe przyjaciółki zaszły w ciążę... razem ze mną... (róznice między nami ok. 3 tygodni)... niestety my stracilismy naszego aniołka... Dziewczyny w tym miesiącu urodziły. Przez dłuższy czas było mi okropnie trudno słuchać o ich ciążach... Bardzo chciałam wiedzieć że wszystko u nich ok... pytałam, ale sśłuchać było trudno. Dziś... jestem po odwiedzinach jednej i drugiej... mają cudowne dzieciątka! Są szczęśliwe...
A ja... ja też jestem szczęsliwa bo wiem, że moje przyjaciółki mają wspaniałe, upragnione, zdrowe dzieci... i wiem, że moja kolej też przyjdzie... Wiem, że my też będziemy rodzicami!
... ale żeby nie było tak łatwo... w mojej pracy, w najbliższym otoczeniu...jest 6 ciąż! A co tam... Trzeba być silnym.. i mieć nadzieję!
to tak jak u mnie przyjaciółka urodziła zdrowego synka, siostra koleją córeczkę w pracy 6 koleżanek już po porodzie, no ja też byłabym termin miałam na 1 kwietnia 2013 ale niestety straciłam, miłam rodzić razem z koleżanką z pracy no ale nie wyszło jak narazie pozostaje mi odwiedzanie koleżanek i zabawianie córeczki siostry i synka przyjaciółki, cieszę się ich szczęściem ale w sercu coś ściska...jednak mimo wszytsko też mam nadzieje że i na nas przyjdzie czas.CO NAS NIE ZABIŁO TO NAS WZMOCNI !!!
Dokładnie tak jest! Kochana H30... Jesteśmy silne i pełne nadziei! Będziemy mamami... zobaczysz... już nie długo!H30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co myślicie o kawie bezkofeinowej w czasie staranek Ja wcześniej 2 kawy zwykłe,chyba bardziej z przyzwyczajenia jak z musu od jakiegoś czasu przestawiłam się na neske bezkofeinową i ricore dodaje też troszkę mleka i szczyptę cynamonu.I tak się zastanawiam pić czy odstawić całkiem ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Witam Dziewczynki
I cio - w kwietniu sie UDDDDDDDDDDDDDDAAAAA ?
Kto za ...
hej maximka byłam wczoraj byłam spontanicznie na badaniach po rozmowie z Tobą i USG wyszło dobrze lekarz się niczego nie doszukał więc teraz tylko zostało Nam starać się o fasolkę trzymam kciuki żeby Nam wszystkim udało się zafasolkować w kwietniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolaola wrote:ninka ja piję dwie rozpuszczalne z mlekiem i cukrem dziennie, jak mnie mega zamula to wtedy sypaną, też myślałam czy odstawić ale nie dajmy się zwariować
ja dziś zapisałam się na nfz do mojej gin termin ... 15.05 super
cześc ola
ano nie dajmy się zwariować z kawą ja też piją, uwielbiam
no ...tak trzeba czekać, ja mam wizytę 9tego, ale prywatnie lecę z koksem, bo na nfz nie mam jak iśc - w tych godz. w pracy jestem ...olaola lubi tę wiadomość