Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKinYa wrote:Cześć dziewczyny!
Jak widzicie jestem tutaj nowa. Postanowiłam dołączyć do forum bo moje starania trwają już prawie dwa lata. Mam nadzieję jak pewnie wszystkie "staraczki", że niebawem moje marzenie się spełni...
spełni sie zapewneKinYa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinYa wrote:Cześć dziewczyny!
Jak widzicie jestem tutaj nowa. Postanowiłam dołączyć do forum bo moje starania trwają już prawie dwa lata. Mam nadzieję jak pewnie wszystkie "staraczki", że niebawem moje marzenie się spełni... Czasami mam wrażenie, że jestem z tym wszystkim sama ale jak widzę nie... Dobrze wiedziec, że są takie osoby, które wiedzą co czuję... liczę na to, że dzięki waszym postom znowu zachce mi się starać bo już powoli zaczynam wątpić....
hej hej
Nie jesteś sama Jest nas baaaardzo duzo I nie trać nadziei, a tu - razem łatwiej
Witamy :* -
Witam Dziewczyny!!! Mam do was pytanie ,kilka dni temu rozmawiałyscie na temat współżycia.Chodzi mo o to że wam po stosunku sperma wypływa,a u mnie jest odwrotnie,mam tylko małą plamkę na bieliznie .Czy któras z was też tak ma? Ja już nie pamiętam jak było ze staraniem sie o pierwsze dziecko bo to było 11 lat temu, a pózniej kochałam sie tylko w prezerwatywie.Odkąd staramy sie o drugie dziecko,zaczeło mnie to niepokoić czy to normalne.Może to głupie pytanie ale mnie to trochę martwi,niewiem moze mój M ma tak gęste to nasienie,że poprostu mało co wypływa na zewnątrz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam i ninka właśnie uświadomiłyście mi, że też tak mam W sumie wcześniej nigdy się nad tym nie zastanawiałam... Ale czy to może oznaczać, że im bardziej ekscytujące serduszkowanie, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie dzidzia?
Miriam, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny