Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:olaola wrote:ninka ja piję dwie rozpuszczalne z mlekiem i cukrem dziennie, jak mnie mega zamula to wtedy sypaną, też myślałam czy odstawić ale nie dajmy się zwariować
ja dziś zapisałam się na nfz do mojej gin termin ... 15.05 super
cześc ola
ano nie dajmy się zwariować z kawą ja też piją, uwielbiam
no ...tak trzeba czekać, ja mam wizytę 9tego, ale prywatnie lecę z koksem, bo na nfz nie mam jak iśc - w tych godz. w pracy jestem ...
cześć maximka, no ja też kawosz jestem, uwielbiam ja niestety nie pracuję i lekarka przyjmuje w godz popoludniowych więc dla pracujących jest dobrze. mi powiedziała, że jak zaciąże to mam przyjsc 2 tyg po terminie @ bo wtedy coś będzie widać, ciekawe jak bym to miala zrobić jak takie terminy i mówię jej własnie ze się długo do niej czeka a ona do mnie ze mam dzownić do niej i się z nia umówić bo ona tu rządzi a nie pani w rejestracji a że to przy okazji znajoma rodziny męża to mnie inaczej traktuje tylko, że ja po znajomości nie lubie nic załatwiać. -
nick nieaktualnyolaola wrote:maximka84 wrote:olaola wrote:ninka ja piję dwie rozpuszczalne z mlekiem i cukrem dziennie, jak mnie mega zamula to wtedy sypaną, też myślałam czy odstawić ale nie dajmy się zwariować
ja dziś zapisałam się na nfz do mojej gin termin ... 15.05 super
cześc ola
ano nie dajmy się zwariować z kawą ja też piją, uwielbiam
no ...tak trzeba czekać, ja mam wizytę 9tego, ale prywatnie lecę z koksem, bo na nfz nie mam jak iśc - w tych godz. w pracy jestem ...
cześć maximka, no ja też kawosz jestem, uwielbiam ja niestety nie pracuję i lekarka przyjmuje w godz popoludniowych więc dla pracujących jest dobrze. mi powiedziała, że jak zaciąże to mam przyjsc 2 tyg po terminie @ bo wtedy coś będzie widać, ciekawe jak bym to miala zrobić jak takie terminy i mówię jej własnie ze się długo do niej czeka a ona do mnie ze mam dzownić do niej i się z nia umówić bo ona tu rządzi a nie pani w rejestracji a że to przy okazji znajoma rodziny męża to mnie inaczej traktuje tylko, że ja po znajomości nie lubie nic załatwiać.
Oluś ...
hmn...po znajomości nie po znajomości ... niestety takie czasy teraz wszystko przez znajomości, praca, wsio wsio i nie przejmuj się tym tylko ciesz przecież warta jesteś szczególnego traktowania
teraz doczytałam że na maja masz wizytę, myślałam że na kwiecień, no ja mam na kwiecień , zobaczymy
no nic uszątka do góry -
nick nieaktualny
-
ja narazie odpuszczam starania bedzie co ma byc odlozylam termometr do lamusa i bede sie bzykac za przeproszeniem wtedy kiedy mam ochote a nie wtedy kiedy musze bo takie starania na sile mnie mecza i przyjemnos z tego zadna a wam dziewczyny zycze wszystkiego dobrego i zeby zolnierzyki zlapaly wiatr w zagle i dobily do celu
Miriam, olaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki pogoda za oknem bez zmian jutro wracam do Oslo nie chce mi się strasznie tym bardziej że mój mąż zostaje w Polsce jeszcze tydzień no nic mam dziś dużo do ogarnięcia przed wyjazdem pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniczka wrote:ja narazie odpuszczam starania bedzie co ma byc odlozylam termometr do lamusa i bede sie bzykac za przeproszeniem wtedy kiedy mam ochote a nie wtedy kiedy musze bo takie starania na sile mnie mecza i przyjemnos z tego zadna a wam dziewczyny zycze wszystkiego dobrego i zeby zolnierzyki zlapaly wiatr w zagle i dobily do celu
Ja jestem tego samego zdania ... ciągłe mierzenie tempki, obserwacja siebie - czy to dziś czy nie dziś ... odbiera ochotę na sex ... poza tym zamiast cieszyć się sobą ... myślenie .... udało się czy nie ...
ja jeszcze mierzę tempkę, bo to będzie dopiero mój 1wszy cykl z mierzeniem od początku do końca, chcę zobaczyć jak to ''działa'' A we wtorek idę do gina na jakiekolwiek badania i poradę ... się okaże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Hej dziewczyny w tym miesiącu zaczynam starania po poronieniu mam nadzieję że i dla mnie i dla was ten miesiąc pomimo tej paskudnej pogody będzie szczęśliwy
Hej musimy być wszystkie dobrej myśli
pierś do przodu, uszątka do góry i jazdaGośśśka, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:hej dziewczynki pogoda za oknem bez zmian jutro wracam do Oslo nie chce mi się strasznie tym bardziej że mój mąż zostaje w Polsce jeszcze tydzień no nic mam dziś dużo do ogarnięcia przed wyjazdem pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Widzę Gosiu że Ty i tu i na naszym ''Gangu'' :*Gośśśka lubi tę wiadomość
-
hej ja mam dziś paskudny humor głowa mi pęka dziś się dowiedziałam że moja koleżanka będąc w 20 tyg ciąży straciła dziecko niewydolność szyjki i sączenie wód było nie dało się zatrzymać najgorsze to to ze jak mi powiedziała że jest w ciąży to jej zazdrościłam a teraz mam takiego doła że szkoda gadać.Jutro ma jechać do prosektorium wybrać ciałko i pochować eh życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 10:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jak widzicie jestem tutaj nowa. Postanowiłam dołączyć do forum bo moje starania trwają już prawie dwa lata. Mam nadzieję jak pewnie wszystkie "staraczki", że niebawem moje marzenie się spełni... Czasami mam wrażenie, że jestem z tym wszystkim sama ale jak widzę nie... Dobrze wiedziec, że są takie osoby, które wiedzą co czuję... liczę na to, że dzięki waszym postom znowu zachce mi się starać bo już powoli zaczynam wątpić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 11:12
aisa, Miriam lubią tę wiadomość