Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga11 wrote:Hej, u mnie dziś 35 dc, zazwyczaj cykle mam 29-30 dniowe. Zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny! Nigdy mi się @ nie spóźniała. O co chodzi?
Albo test jest be i Cię oszukuje a w brzuszku fasolinka kiełkuje albo @ chce Cię przetrzymać
Wybieram opcję nr 1 -
aisa wrote:Aga11 wrote:Hej, u mnie dziś 35 dc, zazwyczaj cykle mam 29-30 dniowe. Zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny! Nigdy mi się @ nie spóźniała. O co chodzi?
Albo test jest be i Cię oszukuje a w brzuszku fasolinka kiełkuje albo @ chce Cię przetrzymać
Wybieram opcję nr 1
a może być tak że test negatywny jest, a w rzeczywistości może coś rosnąć w brzuszku? Strasznie się denerwuje*** -
Aga11 wrote:aisa wrote:Aga11 wrote:Hej, u mnie dziś 35 dc, zazwyczaj cykle mam 29-30 dniowe. Zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny! Nigdy mi się @ nie spóźniała. O co chodzi?
Wybieram opcję nr 1
a może być tak że test negatywny jest, a w rzeczywistości może coś rosnąć w brzuszku? Strasznie się denerwuje
A test kupiłam -bobo-test płytkowy*** -
Aga11 wrote:aisa wrote:Aga11 wrote:Hej, u mnie dziś 35 dc, zazwyczaj cykle mam 29-30 dniowe. Zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł negatywny! Nigdy mi się @ nie spóźniała. O co chodzi?
Wybieram opcję nr 1
a może być tak że test negatywny jest, a w rzeczywistości może coś rosnąć w brzuszku? Strasznie się denerwuje
A może ovulke miałaś później i tak Ci się @ przesuwa... Nie masz udostępnionego wykresu więc mogę tylko gdybać...
Jeśli by tak było to mogłoby też być tak że jest za mało dni po ovu żeby test wyszedł pozytywny (jeśli jest fasolinka).
Chyba najlepszą metodą jest zrobienie bety.
Mam nadzieję, że nie zamotałam za mocno i choć trochę pomogłam:) -
Witam dziewczyny... Dziś mam wizytę u lekarza bo ten cykl jest już za długi... ciekawe co dalej,a dziś chciałam zmierzyć temperaturę i co i termometr się zepsuł to chyba jest znak że mam odpuścić.a tak za okienkiem piękne słoneczko aż żyć się chce
-
witam serdecznie obecnie jestemw 26dc planowany terminmiesiaczki piatek. jestem po cyklu wspomaganym. po owulacji brałam duphaston gdyz jestem po 2 poronieniach i lekarz zapisał zeby podrzymac fasolke gdyby sie wresxcie udało. poczekam zobaczymy. Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyH30 wrote:Witam dziewczyny... Dziś mam wizytę u lekarza bo ten cykl jest już za długi... ciekawe co dalej,a dziś chciałam zmierzyć temperaturę i co i termometr się zepsuł to chyba jest znak że mam odpuścić.a tak za okienkiem piękne słoneczko aż żyć się chce
witam wszystkie
Ja też mam dziś wizytę u ginekolożki
A faktycznie ... trzeba wrzucić na luuuuuuuz - zepsuty termometr to z pewnością znak -
H30 wrote:Witam dziewczyny... Dziś mam wizytę u lekarza bo ten cykl jest już za długi... ciekawe co dalej,a dziś chciałam zmierzyć temperaturę i co i termometr się zepsuł to chyba jest znak że mam odpuścić.a tak za okienkiem piękne słoneczko aż żyć się chce
to bardzo dobry znak z tym termometrem. trzymam kciuki!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧