Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Gunia, kaarolaa, aisa - trzymam kciuki za Was! Potem Wy trzymajcie za mnie
jakos czuje, ze jednak znow sie nie udało, jeszcze 4 dni ale wszystko wskazuje na to, ze jednak ta wredna małpa przyjdzie:( wiec pewnie zapisze sie do majowych staran...ale trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny:) -
Czesć dziewczyny.Mój wykres w tym miesiącu szaleje,przesunąl mi @na 31 dc a ja zawsze dostaje w 27 28 dc niewiem o co chodzi.Ja sie będę trzymała swojej wersji że @ mam dostac 19,20 kwietnia.Bo w 17 dc test owulacyjny wyszedł negatywnie żadnych objawów owulacji
-
nick nieaktualnyKinYa wrote:trzymam kciuki za wszystkie, którym zaczynają się płodne... u mnie pierwsze objawy są tak więc nic tylko się przytulać no i czekać na efekty ! Może w końcu się uda chociaż u nas to nie taka łatw sprawa...
Powodzenia życzę a wszystkie trudności niech znikają -
;Oniqa oczywiście, że nie przekreśliłam Twoich starań, trzymam mocno kciuki za Ciebie i przepraszam za moje przeoczenie
No i mąż mnie zaraził...gardło zaczyna boleć i zatoki trochę, kurczę
Co do starań powinna dziś być owulacja, ale zobaczymy jak temperatura pokaże. Miłego dnia dziewczyny;oniqa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki u mnie starania zaczete dzis powinna byc owulacja zobaczymy czy kwiecien bedzie szczesliwy i laskawy dla mnie. Wczoraj znowu dopadlo mnie zwatpienie poniewaz dowiedzialam sie ze kolejna znajoma zaszla w ciaze i byla to wpadka. poczulam straszna niesprawedliwosc losu. Milego dnia zcze wszystkim
-
Ja także dowiedziałam się że połowa dziewczyn w moim bloku zaciążyła ,moze mi też sie uda.Trochę mnie to martwi że jedne tylko o tym wspomną i zaskoczą od razu a ja nieeee!!!!Ale dalej wierze że ja któregos dnia też będę miała czym się pochwalić przed sąsiadkami.
-
Klif wrote:;Oniqa oczywiście, że nie przekreśliłam Twoich starań, trzymam mocno kciuki za Ciebie i przepraszam za moje przeoczenie
No i mąż mnie zaraził...gardło zaczyna boleć i zatoki trochę, kurczę
Co do starań powinna dziś być owulacja, ale zobaczymy jak temperatura pokaże. Miłego dnia dziewczyny
Bardzo dziękuje :*Klif lubi tę wiadomość