Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    A ja tego mojego zaraz z dworu wołam bo nie chce przyjsć ,słonce wyszło i poleciał grać w piłkę,a jutro na 8 do szkoły,smyk jeden!!

A mojemu M to też nie spieszno przy motorze grzebie a moje ziółka trzeba zaparzyć ON to robi najlepiej!!!

Miriam lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    A ja tego mojego zaraz z dworu wołam bo nie chce przyjsć ,słonce wyszło i poleciał grać w piłkę,a jutro na 8 do szkoły,smyk jeden!!

nie narzekaj dobrze że na podwórku chce się bawić a nie jak teraz większość dzieci przed kompem siedzi z resztą w jego wieku na pewno miałaś identycznie :P :D

adzia lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    adzia wrote:

A mojemu M to też nie spieszno przy motorze grzebie a moje ziółka trzeba zaparzyć ON to robi najlepiej!!!

hahhahha widzę że nie ma lekko tak jak mój :)

adzia lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosssia prosze Cie w biegu zje kolacje na szybciora tak jak TY wezmie prysznic i zasiądzie na kompa!!!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    adzia wrote:
    adzia wrote:

Co też fanatyk motoryzacji?

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedziałam mojemu że nie będę mierzyć w tym miesiącu temperatury i robić testów owulacyjnych no to on że jakoś mi nie wierzy......nie wiem skąd ten pogląd :P

relgl6d8fxp9gav7.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Gośśśka wrote:
    adzia wrote:
    adzia wrote:

czy Ci ziółka parzy?hahahahah

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Gośśśka wrote:
    adzia wrote:
    adzia wrote:

nie mój fanatyk piłki nożnej nie wiem czy to nie gorsze :P :) chodź nie chce wiem na ten temat wszystko :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Nas za dobrze znają!!!

Gośśśka lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mojego piłka nie interesuje całe szczęscie!!!Mój na żużlu jezdził i sentyment do motorów pozostał.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Mikusia nie nakręcaj sie tak bardzo.Każda z nas serduszkuje ile wlezie ,szczegulnie kiedy trzeba.I jak widzisz nasze wykresy, nie zawsze sa takie jakbysmy chciały z wynikiem pozytywnym.Dam Ci kochana rade nie nakręcaj sie tak nie mysl o tym i miej nadzieję i wiarę że sie uda.Kiedys musi!!!Powodzenia!!!

wiem, dlatego postanowiłam, że jutro zrobię coś dla siebie wybiorę się do galerii na zakupy i postaram spojrzeć na to z nieco innej perspektywy:) i oczywiście muszę mieć "stosunkowo udany cykl" a nie taki w pogoni za serduszkiem:)

adzia lubi tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Dziewczynki! Mojemu cały czas się śni, że albo mamy bobo, albo jestem w ciąży. Tej nocy we śnie oświadczyłam mu, że spodziewamy się dzidziusia. Podświadomie to wszystko przeżywa. Mam nadzieję, że jego sen jest proroczy :)

adzia, Gośśśka, Miriam, marcysia lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gossska będe kończyć kochana bo własnie wszedł do domu ide go wymoczyć w wannie jutro się odezwie spokojnej nocki życzę pa pa!!!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój grał w piłkę do tej pory z kumplami umawiają się i chodzą grać mówię Ci Polska i Niemiecka liga cała moja :P do głowy można dostać :P ale kofam tego mojego łobuza całym serduchem :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka jesteśmy równolatkami, tylko ja w sierpniu będę 5 lat po ślubie. Też żałuje, że wcześniej się nie zdecydowaliśmy, ale nie byłam wcześniej gotowa...

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Hejka Dziewczynki! Mojemu cały czas się śni, że albo mamy bobo, albo jestem w ciąży. Tej nocy we śnie oświadczyłam mu, że spodziewamy się dzidziusia. Podświadomie to wszystko przeżywa. Mam nadzieję, że jego sen jest proroczy :)

a u mnie jest na odwrót to mnie sie codziennie coś na podobe śni i dodatkowo śnię że w czasie kiedy podejrzewam że mam owu to nie kochamy się z dziwnych powodów i budzę się taka przestraszona zaraz myslę który dzisiaj i czy się kochałam już czy dopiero to czas przed owu, normalnie się już gubię, zaraz zwarjuję!!!!!!!!

• adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:

Zobaczcz więc nie tylko my tak bardzo pragniemy tej istotki.Oni też Konwalia na swój sposób sie tym wszystkim stresują!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 17:26

Miriam, Konwalia lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikusia wrote:
    adzia wrote:
    Mikusia nie nakręcaj sie tak bardzo.Każda z nas serduszkuje ile wlezie ,szczegulnie kiedy trzeba.I jak widzisz nasze wykresy, nie zawsze sa takie jakbysmy chciały z wynikiem pozytywnym.Dam Ci kochana rade nie nakręcaj sie tak nie mysl o tym i miej nadzieję i wiarę że sie uda.Kiedys musi!!!Powodzenia!!!

wiem, dlatego postanowiłam, że jutro zrobię coś dla siebie wybiorę się do galerii na zakupy i postaram spojrzeć na to z nieco innej perspektywy:) i oczywiście muszę mieć "stosunkowo udany cykl" a nie taki w pogoni za serduszkiem:)

I tak kochana zrób!!!

mikusia lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze chciałam po narodzinach naszej córeczki ja odchować do wieku szkolnego wczesniej nie chciałam za szybko drugiego dziecka, pewnie to dlatego ze mamy za dobrze mała skończyła 2 tyg i przesypiała caluśkie noce!!!!!!! teraz ma 5 lat i pod koniec marca przyszedl impuls oboje zapragnelismy drugiego dziecka:)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Gośśśka jesteśmy równolatkami, tylko ja w sierpniu będę 5 lat po ślubie. Też żałuje, że wcześniej się nie zdecydowaliśmy, ale nie byłam wcześniej gotowa...

no właśnie ja też a teraz kiedy bym chciała to coś nie wychodzi dlatego już mówiłam adzi że sobie ten cykl odpuszczam, ciągle z termometrem siedzę co nie jest normalne mam zamiar w ty miesiącu przypomnieć sobie miesiąc miodowy :P :) bo stęskniłam się za spontanicznym sexem,którego w naszym zwiąsku jest ostatnio znikoma ilość ze względu na moje zrycie czerepu że się tak wyrażę hiihihih :P

relgl6d8fxp9gav7.png
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ