Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia wrote:Konwalia wrote:Hejka Dziewczynki! Mojemu cały czas się śni, że albo mamy bobo, albo jestem w ciąży. Tej nocy we śnie oświadczyłam mu, że spodziewamy się dzidziusia. Podświadomie to wszystko przeżywa. Mam nadzieję, że jego sen jest proroczy
Zobaczcz więc nie tylko my tak bardzo pragniemy tej istotki.Oni też Konwalia na swój sposób sie tym wszystkim stresują!!!
Mój M jest bardzo uczuciowy i nie wstydzi się tych uczuć okazywać. Wiem jak bardzo chce dzidziusia. Tak samo jak ja zagląda do wózków -
Konwalia wrote:adzia wrote:Konwalia wrote:Hejka Dziewczynki! Mojemu cały czas się śni, że albo mamy bobo, albo jestem w ciąży. Tej nocy we śnie oświadczyłam mu, że spodziewamy się dzidziusia. Podświadomie to wszystko przeżywa. Mam nadzieję, że jego sen jest proroczy
Zobaczcz więc nie tylko my tak bardzo pragniemy tej istotki.Oni też Konwalia na swój sposób sie tym wszystkim stresują!!!
Mój M jest bardzo uczuciowy i nie wstydzi się tych uczuć okazywać. Wiem jak bardzo chce dzidziusia. Tak samo jak ja zagląda do wózków
dlatego trzeba dziewczynki wrzucić na luz dla Naszego i mężów zdrowia ..... mój ma już 33 latka więc już strasznie czeka na tą mała kruszynkę ale do póki się nie odblokuje i przestanę stresować to nic z tego nie będzie,czuje to no i zresztą ostatnie 9 miesięcy starań jest tego najlepszym dowodem -
Gośśśka my się nie zafiksowujemy, a mierzę tempki, aby poznać swoje ciało i w razie czego zaobserwować anomialie. W listopadzie miałam usuwanego polipa, który prawdopodobnie był ze mną od czerwca, ale nie zuważałam tych niestandardowych objawów, więc teraz chce tego uniknąć. Uważam, że dzidziusia nie można za bardzo chcieć. A popaczeć do wózeczków to zawsze można
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Gośśśka my się nie zafiksowujemy, a mierzę tempki, aby poznać swoje ciało i w razie czego zaobserwować anomialie. W listopadzie miałam usuwanego polipa, który prawdopodobnie był ze mną od czerwca, ale nie zuważałam tych niestandardowych objawów, więc teraz chce tego uniknąć. Uważam, że dzidziusia nie można za bardzo chcieć. A popaczeć do wózeczków to zawsze można
no to ty przynajmniej zdrowo do tego podchodzisz bo ja to poleciałam ze skrajności w skrajność i muszę wrzucić teraz na luz -
Gośśśka wrote:Konwalia wrote:Gośśśka my się nie zafiksowujemy, a mierzę tempki, aby poznać swoje ciało i w razie czego zaobserwować anomialie. W listopadzie miałam usuwanego polipa, który prawdopodobnie był ze mną od czerwca, ale nie zuważałam tych niestandardowych objawów, więc teraz chce tego uniknąć. Uważam, że dzidziusia nie można za bardzo chcieć. A popaczeć do wózeczków to zawsze można
no to ty przynajmniej zdrowo do tego podchodzisz bo ja to poleciałam ze skrajności w skrajność i muszę wrzucić teraz na luz
Powodzenia! Wiem, że to trudne... Ja jeszcze parę cykli poobserwuje się, a potem też odpuszczam te statystykiGośśśka lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Gośśśka wrote:Konwalia wrote:Gośśśka my się nie zafiksowujemy, a mierzę tempki, aby poznać swoje ciało i w razie czego zaobserwować anomialie. W listopadzie miałam usuwanego polipa, który prawdopodobnie był ze mną od czerwca, ale nie zuważałam tych niestandardowych objawów, więc teraz chce tego uniknąć. Uważam, że dzidziusia nie można za bardzo chcieć. A popaczeć do wózeczków to zawsze można
no to ty przynajmniej zdrowo do tego podchodzisz bo ja to poleciałam ze skrajności w skrajność i muszę wrzucić teraz na luz
Powodzenia! Wiem, że to trudne... Ja jeszcze parę cykli poobserwuje się, a potem też odpuszczam te statystyki
uda nam się teraz więc co tu obserwować w kolejnych cyklach???? no chyba że fasolkęKonwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja kochane mam takie pytanie, dla niektórych z was pewnie dziwne, ale jak juz wczesniej wspominalam, nigdy nie interesowalam sie moja owulacja i nie mierzylam temp ani niczego szczegolnie nie obserwowalam, glównie dlatego ze nigdy nie czulam bolu owulacyjnego... ale prowadzac swoj wykres nie potrafie okreslic wygladu szyjki macicy wiem ze to smieszne ale powiedzcie czy ja mam ja sama "wymacac" >>>?????????????
-
mikusia wrote:a ja kochane mam takie pytanie, dla niektórych z was pewnie dziwne, ale jak juz wczesniej wspominalam, nigdy nie interesowalam sie moja owulacja i nie mierzylam temp ani niczego szczegolnie nie obserwowalam, glównie dlatego ze nigdy nie czulam bolu owulacyjnego... ale prowadzac swoj wykres nie potrafie okreslic wygladu szyjki macicy wiem ze to smieszne ale powiedzcie czy ja mam ja sama "wymacac" >>>?????????????
mogę wysłać ci linka do strony gdzie masz zdjęcia jak to mniejwięcej wygląda ale nie radze przy tym jeść -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:mikusia wrote:a ja kochane mam takie pytanie, dla niektórych z was pewnie dziwne, ale jak juz wczesniej wspominalam, nigdy nie interesowalam sie moja owulacja i nie mierzylam temp ani niczego szczegolnie nie obserwowalam, glównie dlatego ze nigdy nie czulam bolu owulacyjnego... ale prowadzac swoj wykres nie potrafie okreslic wygladu szyjki macicy wiem ze to smieszne ale powiedzcie czy ja mam ja sama "wymacac" >>>?????????????
mogę wysłać ci linka do strony gdzie masz zdjęcia jak to mniejwięcej wygląda ale nie radze przy tym jeść
wysylaj
-
Gośśśka wrote:mikusia wrote:a ja kochane mam takie pytanie, dla niektórych z was pewnie dziwne, ale jak juz wczesniej wspominalam, nigdy nie interesowalam sie moja owulacja i nie mierzylam temp ani niczego szczegolnie nie obserwowalam, glównie dlatego ze nigdy nie czulam bolu owulacyjnego... ale prowadzac swoj wykres nie potrafie okreslic wygladu szyjki macicy wiem ze to smieszne ale powiedzcie czy ja mam ja sama "wymacac" >>>?????????????
mogę wysłać ci linka do strony gdzie masz zdjęcia jak to mniejwięcej wygląda ale nie radze przy tym jeść
gdy sama nie wiedziałam jak to na początku ogarnąć wchodziłam na różne strony dotyczące ciąży i szyjki macicy w jednym z tematów był link jak to wygląda u dziewczyny która zgodziła się wziąść udział w projekcie związanym z tym tematem opisy są po angielsku ale jak coś możesz wrzucić to w translator google ,ale tak jak uprzedzałam są to prawdziwe zdjęcia http://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/ -
;oniqa wrote:adzia wrote:Nie to by było już przeznaczenie,ale nie daleko Rybnik.
Hej dziewczyny ja jestem też ze śląska dokładnie z Tychów
;oniqa muszę już zmykać ale jutro chętnie potrajkoczę ale super kolejna Ślązaczka buziaki słońce i do usłyszenia;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny